• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso İçin Çekirdek Tavsiyeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dark roast çekirdek kavuran kavurucu bulamadım. Böyle yoğun ve isli bir espresso deneyimi için taze dark roast çekirdek arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum :) bu az kavrulmuş çekirdeklerde (özellikle sütlü içeceklerde) istediğim yoğun ve isli tadı alamıyorum.
Starbucks 😂😂

Almanya'daki bir yakınım vasıtasıyla aşağıdaki kahveden aldım. Sanıyorum aradığınız koyu kavrum böyle bir kahve. Henüz dial in'i tam tamamlayamadım ama 18-36gr 34-35 sn'lik shotlarda aldığım sonuçlarda sıfır ekşilik vardı. Ağzı dolduran, gövdeli, yuttuğunuzda midenizi rahatsız etmeyen, ağzınızda kötü bir limonsu tat yerinde kakao, fındık, çikolata tadı bırakan espresso içmeyeli çok uzun zaman olmuş, nasıl bir şey olduğunu unutmuşum.

Biraz iddialı olacak ama ya Türkiye'ye doğru düzgün kahve gelmiyor ya da kavurma işini bilmiyoruz.

IMG_0782.jpg

eskiden yıldız indirimi ile 250gr paketleri 19 liraya geliyordu :D artık 75 lira. kronotrop guatemala female growers isli tat konusunda @onur.erdogan 'ı tatmin edecektir diye düşünüyorum. isli tada biraz bol defect ve daha koyu kavrum isterseniz de kimma espresso blend no.2 gayet güzel seçenek :D
isli tat kahveyi istila ediyorsa bence kavrumda bi dandiklik var ama yine de benim gibi bu tadı ara sıra sevenler çıkması şaşırtıcı :D

Null'e Espresso Kavrum Burundi Yandaro gelmiş, tavsiye ederim.

Almanya'daki bir yakınım vasıtasıyla aşağıdaki kahveden aldım. Sanıyorum aradığınız koyu kavrum böyle bir kahve. Henüz dial in'i tam tamamlayamadım ama 18-36gr 34-35 sn'lik shotlarda aldığım sonuçlarda sıfır ekşilik vardı. Ağzı dolduran, gövdeli, yuttuğunuzda midenizi rahatsız etmeyen, ağzınızda kötü bir limonsu tat yerinde kakao, fındık, çikolata tadı bırakan espresso içmeyeli çok uzun zaman olmuş, nasıl bir şey olduğunu unutmuşum.

Biraz iddialı olacak ama ya Türkiye'ye doğru düzgün kahve gelmiyor ya da kavurma işini bilmiyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 8441
Kesinlikle aradığım böyle bir çekirdek ama sanıyorum ki Türkiye'de bu ya da buna benzer bir çekirdeği taze şekilde bulmak zor :cry:

Ekli dosyayı görüntüle 8441
Merhabalar, web sitemizde Miscela adlı kahvemizi bulabilirsiniz. Klasik İtalyan kavrumuna sahip bir kahvedir. Bu tarz kahveler seviyorsanız tavsiye ederim.

Coffee tropic adlı yerden sanırım bir tek ben kahve çekirdeği alıyorum 😅. Çeşitleri genel olarak fazla. Kavrum derecesini de ayarlabiliyorsunuz. Deneme paketlerine göz atmanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar Arostinglab nasıldır? Espresso için çekirdek tavsiyesi var mıdır? Diğer sitelere göre uygun fiyata çekirdekleri var.

söyle konuyu bi up’layalim:
• fam coffee family espresso kavrum hambellasindan memnunum, her yudumumda robota verdigim paraya deger diyorum.. konudan bagimsiz alim gücümüzü düsürenler yargilansin ay utansin..
• petra acme memnun degilim. 22 mayis kavrumlu isli tat gider diye bekleye bekleye ben sikildim, lezzeti de cok düz ve siradan mlsf.. önermem
• petra bomba de fruta espresso yapmaya calistim, beceremedim. Filtresinde de acilik vardi, bekletiyorum. Bunu da önermem (henüz)

söyle konuyu bi up’layalim:
• fam coffee family espresso kavrum hambellasindan memnunum, her yudumumda robota verdigim paraya deger diyorum.. konudan bagimsiz alim gücümüzü düsürenler yargilansin ay utansin..
• petra acme memnun degilim. 22 mayis kavrumlu isli tat gider diye bekleye bekleye ben sikildim, lezzeti de cok düz ve siradan mlsf.. önermem
• petra bomba de fruta espresso yapmaya calistim, beceremedim. Filtresinde de acilik vardi, bekletiyorum. Bunu da önermem (henüz)
Yazarken çekiniyorum ama bendeki acme çok tatlı yahu

ben bu tarz firmalardan çok blend içtim. Beğendiğim beğenmediğim çok oldu fakat en çok gözüme batan çekirdeklern boyutlarındaki farklılıktı. Blend olduğu için böyle dedim. Ama benim gibi buna takan var mı:)? Ben böyle tek tip tek boy pürüzsüz seviyorum sanırım:)

Yok mu şöyle yüksek gövdeli portofiltreden yağ gibi akan illa yüksek kalite makina istemeyen üzmeyecek bir çekirdek tavsiyesi olan :)

Fazla kavrulmuş olmayan, sade içerken üzmeyecek kaliteli bir blend tavsiyesi olan var mıdır? Pek blend tercih etmiyorum ancak arada değişiklik iyidir.

Fazla kavrulmuş olmayan, sade içerken üzmeyecek kaliteli bir blend tavsiyesi olan var mıdır? Pek blend tercih etmiyorum ancak arada değişiklik iyidir.
kimma blendleri beni hiç üzmedi, üzmediği gibi gayet tatmin edici oldular, bir kaç firma daha var üzmeyen ama kafa karışıklığı olmaması için kimma blendlerini tavsiye ediyorum, 4 ayrı seçenekleri var açıklamalarını okuyup size uygun olanı seçebilirsiniz, fiyat performans olarakta başarılıdırlar.

ESPRESSO BLEND NO: I - II - III ve SPECIALTY BLEND

kimma blendleri beni hiç üzmedi, üzmediği gibi gayet tatmin edici oldular, bir kaç firma daha var üzmeyen ama kafa karışıklığı olmaması için kimma blendlerini tavsiye ediyorum, 4 ayrı seçenekleri var açıklamalarını okuyup size uygun olanı seçebilirsiniz, fiyat performans olarakta başarılıdırlar.

ESPRESSO BLEND NO: I - II - III ve SPECIALTY BLEND

kendi favorinizi de paylaşırsanız almak isteyenler oradan başlar💕

Geri