Selam arkadaşlar tam otomatik espresso makinemiz için çekirdek alacağım, biraz da f/p ürünü olsun istiyorum. Linkteki çekirdek nasıldır acaba? Ne de olsa Lavazza? Pek anlamıyorum, kusura bakmayın 
Klasik kahveye odaklı bir tüketim olacaksa Lavazza, şu an tüketiyor olup beğendiğim Hausbrandt markalı ürünler iyi seçenekler ama tazeliğine dikkat etmek kaydıyla. Yani birkaç aylık çekirdek tatmin eder ama fazlası bayat olur. Kremasız ve lezzetten ödün vermiş olur.Selam arkadaşlar tam otomatik espresso makinemiz için çekirdek alacağım, biraz da f/p ürünü olsun istiyorum. Linkteki çekirdek nasıldır acaba? Ne de olsa Lavazza? Pek anlamıyorum, kusura bakmayın
Preon Northwest'in asidi de gövdesi de çok yerinde, dizginlenmiş. Ben sek olarak tükettim ve çok keyif aldım.İkinize de teşekkür ederim. Hepsiburada üzerinden alacağımdan kavrum/hasat tarihine ulaşabileceğimi sanmıyorum. O yüzden önerdiğiniz Preon Northwest, Null Two dan birini tercih edip sipariş vereceğim.
Null Two kullanıyorum şu aralar Gaggia makinada çok iyiNull Two'dan sipariş vermiştim. Bir dahakine Preon Northwest sipariş veririm. Kiloluk kalmamıştı, 250gr da almak istemedim.