• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso İçin Çekirdek Tavsiyeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam arkadaşlar tam otomatik espresso makinemiz için çekirdek alacağım, biraz da f/p ürünü olsun istiyorum. Linkteki çekirdek nasıldır acaba? Ne de olsa Lavazza? Pek anlamıyorum, kusura bakmayın :)

Klasik kahveye odaklı bir tüketim olacaksa Lavazza, şu an tüketiyor olup beğendiğim Hausbrandt markalı ürünler iyi seçenekler ama tazeliğine dikkat etmek kaydıyla. Yani birkaç aylık çekirdek tatmin eder ama fazlası bayat olur. Kremasız ve lezzetten ödün vermiş olur.

Daha asidik, meyvemsi tatlar için Preon Northwest, Null Two gibi harmanlar düşünülebilir. Otomatik makinelerde single originlerden verim alınamayabilir. Yine de en kıymetli olan kendi deneyiminiz olacaktır. Deneyip karar verin bence.

İkinize de teşekkür ederim. Hepsiburada üzerinden alacağımdan kavrum/hasat tarihine ulaşabileceğimi sanmıyorum. O yüzden önerdiğiniz Preon Northwest, Null Two dan birini tercih edip sipariş vereceğim.

Null Two'dan sipariş vermiştim. Bir dahakine Preon Northwest sipariş veririm. Kiloluk kalmamıştı, 250gr da almak istemedim.

Selam,
İki gündür, @Niji Coffee Co. MATSUO ESPRESSO karışımını deniyorum, 03.01.2023 tarihli kavrum olmasına karşın, gayet güzel keyifli espressolar içtiğimi söyleyebilirim klasik, sert ve rubusta karışımı arayan arkadaşlara tavsiye edebilirim, ben beğendim fiyat performans olarakta oldukça başarılı duruyor.

Selam, sütlü kahveler ve arada sırada espresso olarak kullanmak üzere aşağıdaki çekirdekler hakkında ne düşünürsünüz
Şu an moliendo amalfi kullanıyorum ve memnunum genel olarak.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230612_133933_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20230612_133933_Hepsiburada.jpg
    89.5 KB · Görüntüleme: 50
Geri