batugen
Barista
evet indirim siteye uygulanmış durumdaşu an sitedeki fiyatlar %25 indirimli fiyatlar mı?![]()
evet indirim siteye uygulanmış durumdaşu an sitedeki fiyatlar %25 indirimli fiyatlar mı?![]()
Merhaba,Merhabalar bende siparişimi verdim indirim için teşekkürler ilk defa maağazadan gönderim seçeneği seçtim o yüzden süreç nasıl işliyor bilmiyorum sipariş hazır olduğunda mail mi atıyorsunuz acaba ? @batugen
Filtre demlemesi nasıldı?Gatta alanlar Türk kahvesi olarak demlemelerini öneririm.Son 10 gramı 8 klik 100 g suyla demledim.Çok leziz!
Kolombiya santa Rosa mevcut mu?Geçerli ama çok alım yapan oldu kafeden, paket kalmadı şuan maalesef. Mağaza teslim seçerseniz hazır olunca size bilgi verebiliriz.
Sitede mevcut, sipariş verebilirsiniz dilerseniz.Kolombiya santa Rosa mevcut mu?
İndirimli fiyatlarSitedeki fiyatlar indirimli mi yoksa bir kupon kodu var mı
Şu anda indirimdeki fiyatları.Sitede şu an yazanlar indirimli fiyat mı yoksa 1ekim i kaçırmış mı olduk?
Kavurma profili, kahvenin işleme metodu vb değişkenler degassing süresi üzerinde etkili.Paketin üzerinde degassing süresi 15 gün yazıyor. Fazla değil mi?