• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CleanCup Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErkanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maalesef artık yeşil çekirdek fiyatları da çok yüksek. İlk hafta indirimli şuan sitede.

Bu hasat geçen sene değil bir önceki sene gibi. Oldukça keyifli. Bol bol çilek ve ahududu 😋
los hermanos :rolleyes:

El Salvador - Las Delicias Anerobic 'i espressoda deneyen oldu mu? nasil kahve?

Bir de @batugen yeni hasat santa rosa espressoda nasil sonuc veriyor acaba? Iyi midir?

06.08 kavurum tarihli Etiyopya Gatta Mikrolot - paketin dibindeki son bir demlemelik kahve olduğunu unutmuşum. Az önce demledim ve kahve üzüm suyuna dönmüş inanılmaz bir şey olmuş. Uzun degassing isteyen bir kahveymiş demek ki, sürpriz oldu.

Dün Anadolu yakasında işim olması sebep kesinlikle ilk uğramak istediğim CleanCup'ın yeni yerine gittim.

Öncelikle mekan oldukça ferah ve yeterli dizayn edilmiş. Bu yanı fazlasıyla memnun edici. Roastery bölümünüde camların arkasından görebiliyorsunuz.

İlk olarak bir espresso denemek istedim. Değirmende Peru Huabal mevcuttu.
Sonrasında kendilerine de bahsettiğim gibi espressodaki alışılagelmiş gövde yoktu, biraz daha mokapot çıktısına yakındı. Ancak tat olarak damağı yormayan, kolay içimli, meyvemsi bir çıktıydı.

Barista arkadaşla biraz sohbet ettikten sonra (ki uzun zamandan sonra işini ve demlediği kahveyi bu kadar iyi bilen ve tanıyan bir baristayla tanışmak mutluluk vericiydi, ismini sormayı unuttum ne yazık ki) Panama Geisha'yı denemeye karar verdim.

(Demlemeleri beklenildiği gibi Comandante'de öğütüp, Origami'de yapıyorlar)

Sıcakken orta gövdeli, çok hafif bitterlik barındıran kahve, soğudukça kendini meyvemsiliğe ve tatlı bir asiditeye bırakıyor. İlk geisha deneyimimi de sayelerinde güzel bir şekilde yaptım.

Hesabı öderken de Batu beyle biraz sohbet etme şansı buldum. Yeni hasat Santa Rosa'yı sorduğumda, başka kavurucuların konularında geçen yağlanma durumundan ve çekirdeğin yeşilinin aslında homojen olmadığından bahsederken sağolsun, direkt çuvaldan biraz çekirdek getirip gösterdi. 2020 hasadının benim çok sevdiğim ve aklımda kalan bir çekirdek olduğundan, 2021 hasadının yoğun fermente tatlarının beni biraz hayal kırıklığına uğrattığını bahsettim. Hazırda stok olmadığından alamadım ancak kesinlikle yeni hasatı da denemek için sipariş veririm.

Ben fazlasıyla memnun ayrıldım ve kesinlikle ilk fırsatta bir daha uğramak isterim.

Dün Anadolu yakasında işim olması sebep kesinlikle ilk uğramak istediğim CleanCup'ın yeni yerine gittim.

Öncelikle mekan oldukça ferah ve yeterli dizayn edilmiş. Bu yanı fazlasıyla memnun edici. Roastery bölümünüde camların arkasından görebiliyorsunuz.

Sonrasında kendilerine de bahsettiğim gibi espressodaki alışılagelmiş gövde yoktu, biraz daha mokapot çıktısına yakındı. Ancak tat olarak damağı yormayan, kolay içimli, meyvemsi bir çıktıydı.

Barista arkadaşla biraz sohbet ettikten sonra (ki uzun zamandan sonra işini ve demlediği kahveyi bu kadar iyi bilen ve tanıyan bir baristayla tanışmak mutluluk vericiydi, ismini sormayı unuttum ne yazık ki) Panama Geisha'yı denemeye karar verdim.

Sıcakken orta gövdeli, çok hafif bitterlik barındıran kahve, soğudukça kendini meyvemsiliğe ve tatlı bir asiditeye bırakıyor. İlk geisha deneyimimi de sayelerinde güzel bir şekilde yaptım.

Hesabı öderken de Batu beyle biraz sohbet etme şansı buldum. Yeni hasat Santa Rosa'yı sorduğumda, başka kavurucuların konularında geçen yağlanma durumundan ve çekirdeğin yeşilinin aslında homojen olmadığından bahsederken sağolsun, direkt çuvaldan biraz çekirdek getirip gösterdi. 2020 hasadının benim çok sevdiğim ve aklımda kalan bir çekirdek olduğundan, 2021 hasadının yoğun fermente tatlarının beni biraz hayal kırıklığına uğrattığını bahsettim. Hazırda stok olmadığından alamadım ancak kesinlikle yeni hasatı da denemek için sipariş veririm.

Ben fazlasıyla memnun ayrıldım ve kesinlikle ilk fırsatta bir daha uğramak isterim.
Afiyet olsun 🖖🏼

Memnun kalmanıza çok sevindim. Her zaman bekliyorum :)

Geri