• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CleanCup Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErkanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
#94597 ile küçük bir deneme seti aldım.

Honduras Juan Contreras - Filtre, 100 gr
Indonesia Mas Iyan Anaerobic 120h - Filtre, 100 gr
Brazil Sudan Rume - Filtre, 100 gr
Costa Rica El Perezoso - Filtre, 100 gr
Costa Rica El Perezoso - Espresso, 100 gr
Costa Rica Las Torres - Filtre, 100 gr
Seçkinin bir kısmını denedim. Nokta atışı tadım notlarını yakalayamadım, farklı filtre ve gramaj kulllandığım için referans reçete süresini tam yakalayamadım, o yüzden tatlar genelde yuvarlak ama hepsi lezzetli kahveler. Kuru kokusu bile çok iyi. Kavrumlar zaten her zamanki gibi dengeli olmuş.

1748770276835.png

Ekipman almak istiyenlerin dikkatine. Ben Deep 27 ve kendi filtresini aldım. Yanlışlıkla taksitsiz almışım sağ olsun Batuhan Bey iptal etti 6 taksitle tekrar aldım.
63818.jpg

Origami air s de ben aldım

Brazil Fazenda Sertao bu seneki espresso favorim oldu. Asidik olmayan, tatlı ve sütle de çok iyi giden bir kahve. Dial-in de çok basit, her aldığım partide değirmen ayarını bile değiştirmiyorum. Yılı kapatmadan dün gidip 1kg daha aldım :)

Geri