• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CleanCup Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErkanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ilk defa cleancuptan siparis verdigime pisman oldum bu bildirim ile. Gecen hafta ilk hafta indirimi ile yeni gelen kahveleri siparis etmistim, bilsem bekleyip yeni cafec filtreleri de eklerdim :( tum yeni filtreleri alinca kargo ucreti cikmasaydi iyiydi

Geçen haftayı geçin. Daha birkaç saat önce filtre siparişi verdim. Kargoya verildi. Akşamına bu indirim... 🤷‍♂️
Bir sonraki siparişinizde haberdar edin mutlaka, telafi edelim :)

-Çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tamam mı😂

Indirimden faydalanmak istedim bende, siparis verdim, iyi kavrumlar!

@batugen 90830 no’lu sipariş ile kampanyanıza katıldım. Eğer mümkünse kahvelerden herhangi birini degassing tamamlamış gönderebilirseniz çok sevinirim. Nice yıllara 🎉

Geri