…
…….
Guest
Cok iyi kahveydi. Genel olarak esperanzanin 90+ lari cok iyi oluyor. @raistlin de cok iyi bilirKawa’da olan mıydı bu?
Cok iyi kahveydi. Genel olarak esperanzanin 90+ lari cok iyi oluyor. @raistlin de cok iyi bilirKawa’da olan mıydı bu?
Böyle güzel hatır sorup dıkşınya bir iltifat gönderince karşı güzellik yapmamak mümkün mü yaNasıl sevmiycen bey @raistlin nasılsın yau ? Böyle yapıyorsunuz sonra yurtdışından kahve almaya gerek duymuyoruz
O değil de benim başka bir sorum olacak; Ode gen 2'yi getirecek misiniz? Getirecekseniz ne zaman olur? Bir de fiyatları çok uçar kaçar mı acaba gen 1'e göre?
Bu aralar elektrikli değirmenlere kayıyor gönlüm ufak ufak.
İyi benden de nolsun iş güç koşturmaca. Dıkşınya candırBöyle güzel hatır sorup dıkşınya bir iltifat gönderince karşı güzellik yapmamak mümkün mü yaKeyifler yerinde, sen nasılsın Utku?
Ode Gen 2 gelecek evet, ama TR takvimi net değil henüz. Fellow Kuzey Amerika pazarı için ürünleri 110V olarak hızlıca dolaşıma sokuyor ama 220V versiyonlar için mecburen bekliyoruz. Bize verilen ilk takvimden bir parça önce verebilecekler gibi yine de. Gen1'e göre orijindeki farktan kaynaklanan bir fark oluşacaktır ama bakalım ne yapabileceğiz. Gen1 + Burr Upgrade de çalışacak çözüm, orada da bir kolaylık sunmaya çalışırız en kötü.![]()
O zaman ben Ankara ekibi için cihazlar geldiğinde seasoning yapıp bir Gen2 Ode göndereyim, denensin orada, fikirler edinsin herkes. Baktık gecikiyor falan Gen1 + Upgraded Burr kombinasyonu gönderirim en azından yeni disk seti neler sunuyor onu güzelce deneyimlemiş olursunuz.İyi benden de nolsun iş güç koşturmaca. Dıkşınya candır
Evet işte bu elektrik sıkıntısını daha önce yaşadığım için ben de bekliyorum açıkçası, bilgisayarımın bataryası yarım cycleda gitti önceden. gen1+burr de alternatif tabi ama açıkçası beni yeni statik önleme sistemi ve yeni hopper çok cezbetti o yüzden bekleyeyim diyorum. Bakalım zaman neler gösterecek.
Takipteyim konuyu gen1 + burr mü gen 2 mi kararsız kaldım bende ama 2 yi beklemek istiyorum sanki .İyi benden de nolsun iş güç koşturmaca. Dıkşınya candır
Evet işte bu elektrik sıkıntısını daha önce yaşadığım için ben de bekliyorum açıkçası, bilgisayarımın bataryası yarım cycleda gitti önceden. gen1+burr de alternatif tabi ama açıkçası beni yeni statik önleme sistemi ve yeni hopper çok cezbetti o yüzden bekleyeyim diyorum. Bakalım zaman neler gösterecek.
Biz de daha bugün Zeberjet beyciğimle bir ara İstanbul çıkartması yapalım diye konuştuk, tesadüfün böylesiO zaman ben Ankara ekibi için cihazlar geldiğinde seasoning yapıp bir Gen2 Ode göndereyim, denensin orada, fikirler edinsin herkes. Baktık gecikiyor falan Gen1 + Upgraded Burr kombinasyonu gönderirim en azından yeni disk seti neler sunuyor onu güzelce deneyimlemiş olursunuz.
Fellow on Tour!
Her zaman bekliyoruz!Biz de daha bugün Zeberjet beyciğimle bir ara İstanbul çıkartması yapalım diye konuştuk, tesadüfün böylesiBakarsınız fellowdan önce biz tura çıkarız
![]()
Evet, her gün içmek isteyebileceğim bir kahve.Rwanda - Muhondo Anaerobic Natural 2022: Geçen sene getirdiğimiz lotun yeni hasat versiyonu. Tüm seçkiden her gün her dakika içmelik ama yine de sıra dışı bir şey seçsem bunu alırdım. Geçen sene lotunu William'a ayırmıştık, bu senekini de bizden deneyin. DIKŞINYA!
En azından 1 çok cazip bir teklif. Elimde epey kahve stoğu var gibi. Elbet birgün buluşur gönüller, o zaman sipariş notunda bu şık yanıtınızı hatırlatırım.Siz çantayı alın, ben içinde en azından 1 özel kahve olacağının garantisini veriyorum. Sevgiler.
90'lı yıllarda araba alınca teyp verirlerdi. O hesap.![]()
Mesaj alınmıştır! Kahveler bugün kavrulacak, hazır olur olmaz ekliyoruz.En azından 1 çok cazip bir teklif. Elimde epey kahve stoğu var gibi. Elbet birgün buluşur gönüller, o zaman sipariş notunda bu şık yanıtınızı hatırlatırım.
Edit: Filtre ihtiyacım da varmış battı balık yan gider![]()
Kahvenin yanına bi comandante ekleseydinizSiteye girince kayıtsız kalamayanlardanım ben de. Volcan Azul Set alıp siteyi hemen terk ettim çünkü aklım alamadıklarımda kaldı.![]()