• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nasıl sevmiycen bey @raistlin nasılsın yau ? Böyle yapıyorsunuz sonra yurtdışından kahve almaya gerek duymuyoruz😁

O değil de benim başka bir sorum olacak; Ode gen 2'yi getirecek misiniz? Getirecekseniz ne zaman olur? Bir de fiyatları çok uçar kaçar mı acaba gen 1'e göre?
Bu aralar elektrikli değirmenlere kayıyor gönlüm ufak ufak.
Böyle güzel hatır sorup dıkşınya bir iltifat gönderince karşı güzellik yapmamak mümkün mü ya :D Keyifler yerinde, sen nasılsın Utku?

Ode Gen 2 gelecek evet, ama TR takvimi net değil henüz. Fellow Kuzey Amerika pazarı için ürünleri 110V olarak hızlıca dolaşıma sokuyor ama 220V versiyonlar için mecburen bekliyoruz. Bize verilen ilk takvimden bir parça önce verebilecekler gibi yine de. Gen1'e göre orijindeki farktan kaynaklanan bir fark oluşacaktır ama bakalım ne yapabileceğiz. Gen1 + Burr Upgrade de çalışacak çözüm, orada da bir kolaylık sunmaya çalışırız en kötü. :)

Böyle güzel hatır sorup dıkşınya bir iltifat gönderince karşı güzellik yapmamak mümkün mü ya :D Keyifler yerinde, sen nasılsın Utku?

Ode Gen 2 gelecek evet, ama TR takvimi net değil henüz. Fellow Kuzey Amerika pazarı için ürünleri 110V olarak hızlıca dolaşıma sokuyor ama 220V versiyonlar için mecburen bekliyoruz. Bize verilen ilk takvimden bir parça önce verebilecekler gibi yine de. Gen1'e göre orijindeki farktan kaynaklanan bir fark oluşacaktır ama bakalım ne yapabileceğiz. Gen1 + Burr Upgrade de çalışacak çözüm, orada da bir kolaylık sunmaya çalışırız en kötü. :)
İyi benden de nolsun iş güç koşturmaca. Dıkşınya candır :D

Evet işte bu elektrik sıkıntısını daha önce yaşadığım için ben de bekliyorum açıkçası, bilgisayarımın bataryası yarım cycleda gitti önceden. gen1+burr de alternatif tabi ama açıkçası beni yeni statik önleme sistemi ve yeni hopper çok cezbetti o yüzden bekleyeyim diyorum. Bakalım zaman neler gösterecek.

Evet işte bu elektrik sıkıntısını daha önce yaşadığım için ben de bekliyorum açıkçası, bilgisayarımın bataryası yarım cycleda gitti önceden. gen1+burr de alternatif tabi ama açıkçası beni yeni statik önleme sistemi ve yeni hopper çok cezbetti o yüzden bekleyeyim diyorum. Bakalım zaman neler gösterecek.
O zaman ben Ankara ekibi için cihazlar geldiğinde seasoning yapıp bir Gen2 Ode göndereyim, denensin orada, fikirler edinsin herkes. Baktık gecikiyor falan Gen1 + Upgraded Burr kombinasyonu gönderirim en azından yeni disk seti neler sunuyor onu güzelce deneyimlemiş olursunuz.

Fellow on Tour!

Takipteyim konuyu gen1 + burr mü gen 2 mi kararsız kaldım bende ama 2 yi beklemek istiyorum sanki .😉

O zaman ben Ankara ekibi için cihazlar geldiğinde seasoning yapıp bir Gen2 Ode göndereyim, denensin orada, fikirler edinsin herkes. Baktık gecikiyor falan Gen1 + Upgraded Burr kombinasyonu gönderirim en azından yeni disk seti neler sunuyor onu güzelce deneyimlemiş olursunuz.

Fellow on Tour!
Biz de daha bugün Zeberjet beyciğimle bir ara İstanbul çıkartması yapalım diye konuştuk, tesadüfün böylesi😁 Bakarsınız fellowdan önce biz tura çıkarız 😀

Colombia - Luis Anibal Calderon - Pink Bourbon Lactic Natural Müthiş bir kahve CMD yi alınca hediye olarak gelmişti
sipariş geçiyorum şimdi:):):):)
50680 ile katıldım

Son düzenleme:
Rwanda - Muhondo Anaerobic Natural 2022: Geçen sene getirdiğimiz lotun yeni hasat versiyonu. Tüm seçkiden her gün her dakika içmelik ama yine de sıra dışı bir şey seçsem bunu alırdım. Geçen sene lotunu William'a ayırmıştık, bu senekini de bizden deneyin. DIKŞINYA!
Evet, her gün içmek isteyebileceğim bir kahve.:)

Siz çantayı alın, ben içinde en azından 1 özel kahve olacağının garantisini veriyorum. Sevgiler.

90'lı yıllarda araba alınca teyp verirlerdi. O hesap. :)
En azından 1 çok cazip bir teklif. Elimde epey kahve stoğu var gibi. Elbet birgün buluşur gönüller, o zaman sipariş notunda bu şık yanıtınızı hatırlatırım. ❤️

Edit: Filtre ihtiyacım da varmış battı balık yan gider 😄

Son düzenleme:
Siteye girince kayıtsız kalamayanlardanım ben de. Volcan Azul Set alıp siteyi hemen terk ettim çünkü aklım alamadıklarımda kaldı. 🥹😅

Hey @raistlin nasıl sevmiycen diyorum🥳 İki yeni comandante rengi açıklanmış Beyaza bayıldım Türkiye’ye ne zaman gelir 🤤🫠

Geri