Rica ederim, keyifle.
Kahvelerin çoğu bugün kavruldu. Yarın ve Çarşamba tamamlanıp ya Çarşamba ya da Perşembe kargoya çıkacak.
Hangi kahve olursa olsun lütfen ama lütfen keyifle ve kendinizi zorlamadan tüketebileceğinizden fazlasını almayın, buna hiç gerek yok. Ne iyi kahvenin köküne kıran girmiş durumda ne de lot çeşitliliğimiz yetersiz.
Bir çok kavurucu arkadaşımıza yüklüce tedarikte bulunduğumuz gibi kendimiz için de sırasıyla sunacağımız bir çok lot hazır durumda. Ezcümle, bir güzel kahve biter bir başka güzeli gelir. Bu sebeple sık sık setler, çoklukla 100g'lık seçenekler sunmaya gayret ediyorum.
Hatta benim önerim çoğu zaman 100g versiyonlardan alıp(Ya da set olanlardan) arkadaşlarla bölüşmektir. Böylece başka güzel kahvelere de düzenli bir sirkülasyonla yer açılır. Hem de muhabbete vesile olur.
Tüketirim ve bütçeme uygun derseniz de uzun vadeli saklamak için vakumlama kullanıp derin dondurucuya atabilirsiniz. Bu sayede çeyrek yıl - yarım yıl saklaması verimli olur. Vakumlamadan derin dondurucu ya da buzdolabı kullanmayın. Bu ortamlar çok yüksek nemlidir ve standart paketlerle kahveleriniz ziyan olur.
Seçkimizin bütçeye düzenli tüketim ve yüksek kapasite açısından daha uygun olan kahvelerini ana odağı kahve kavurmak olan dostlarımıza kendi imzalarını atmak için veriyoruz, sonuçlardan çok memnunum. Psikolojik olarak inanılmaz tatmin eden bir işbirliği diyebilirim. Kendi kavrulmuş seçkimiz için de sürekli yeni varyeteler, yeni fermantasyon yöntemleri, deneysel işler, namlı üreticilerden örnekler, yarışma kahveleri sunmayı çok seviyorum. Bunları zaman zaman özel arabalar kiralayıp şöyle bir deneyimlemek gibi düşünebiliriz. Sahibi olup gündelik kullanmaya yetişmek zor, o özel hissi de öldürür.
Merak etmeyin, çokça başka güzel kahve var.
Vurucu örnek deneyeyim derseniz Pink Bourbon, Volcan Azul Gesha ve El Mirador çok kuvvetli kahveler. Bu kategoriden bir adet alayım derseniz herhangi 100g uygundur. Beraberinde ise yine sıkı bir deneyim kahvesi olsun, ama daha ağırbaşlı, bütçe açısından da makul olarak Rwanda Muhondo Anaerobic çok hoş bir kahve. Kaliteli bir natural fermantasyonu namlı bir üreticiden deneyeyim, eh fiyat da uçmasın diyorsak da San Isidro.
Selamlarımla.
Edit: Böyle yazınca da cidden benim de hepsini alasım geldi, mesajın içeriğiyle çelişti. Neyse, siz anladınız beni

!