• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rezerve:) safımız belli @Gigesa 'beylerde bu çekirdeğe bayılmıştı. Azul Bundle ulaşılabilir olursa fişek olur.

buzlukta bi 100grm var, karaborsa vermeyi planlıyordum. resmen ekmeğime taş koydunuz o.0

alırız bi dal. geçen sene williamda da çok başarılıydı. Hatta Tetra'n da bu çekirdeği kaşıklamıştık. Hakikaten mis.

Çok başkaydı üstadım, Togay Bey'in mesajı ile ne yalan söyleyeyim, çocuksu bir heyecan yaşadım.

Merhaba Arkadaşlar,

Kahveler satışa açılmıştır: https://tincoffee.net/urun-kategori/kahveler/

Rwanda yepisyeni bir kahve olduğu için bağımsız olarak indirimde.

Volcan Azul Set indirimde.

Kosta Rika 3'lü Set epey güzel indirimde.

Pink Bourbon kavrulmuş olarak sadece 3.4kg kadar olacak, bilginize.
Volcan Azul Gesha çok az miktarda mevcut.

İndirimler hafta sonu boyunca geçerli ve sınırlı sayıda. Gidişata göre stok açısından esneyebileceğimiz durum oluşursa güncellerim.
Instagram duyurularından önce sizleri bilgilendirdim, gelenek olduğu üzere. :)

Herkese İyi Hafta Sonları.

Merhaba Arkadaşlar,

İndirimler hafta sonu boyunca geçerli ve sınırlı sayıda. Gidişata göre stok açısından esneyebileceğimiz durum oluşursa güncellerim.

Gesha washed ile Las flores açılmamış. Üzdün bizi tincoffee ;(

Merhaba Arkadaşlar,

Bugun instagramda gordugumuz mokka hakkinda biraz spoiler alabilir miyiz? 😊

Bir paket Vulkan Azul Geisha alayım diye girdim, ne oldu ne bitti anlamadım. Öyle baş döndürücü bir seçki ki bu, kumar masasında kumarbazların büründüğü ruh halini iliklerime kadar hissettim. Sepete bir girdi, bir çıktı kahveler/setler. En nihayetinde çoluğumun çocuğumun rızkını yatırdım. Artık ne olacaksa olsun bakalım...

Bir paket Vulkan Azul Geisha alayım diye girdim, ne oldu ne bitti anlamadım. Öyle baş döndürücü bir seçki ki bu, kumar masasında kumarbazların büründüğü ruh halini iliklerime kadar hissettim. Sepete bir girdi, bir çıktı kahveler/setler. En nihayetinde çoluğumun çocuğumun rızkını yatırdım. Artık ne olacaksa olsun bakalım...
Şimdiden her şeyi açık etmek istemiyorum ama elimizde yaklaşık 85-90 lot daha girdimiz var.

Önümüzdeki aylar her açıdan baş döndürücü olacak. :)

Alışveriş kararsızlığı sonrası hepsini almakta mı buldunuz çözümü... Bende genelde öyle oluyor.😂

Nasıl sevmiycen bey @raistlin nasılsın yau ? Böyle yapıyorsunuz sonra yurtdışından kahve almaya gerek duymuyoruz😁

O değil de benim başka bir sorum olacak; Ode gen 2'yi getirecek misiniz? Getirecekseniz ne zaman olur? Bir de fiyatları çok uçar kaçar mı acaba gen 1'e göre?
Bu aralar elektrikli değirmenlere kayıyor gönlüm ufak ufak.

Geri