Merhaba Arkadaşlar,
Eureka'lar geldi: Hoşgeldi!
Yepyeni modellerimiz var: Hem Eureka Oro ailesinden hem de Eureka 1920 ailesinden.
Eureka Oro ailenin daha prestijli üyeleri için yeni markamız, Eureka 1920 ise bugüne dek bildiğiniz Eureka olarak devam ediyor.
Eureka Oro ailesinden Mignon Single Dose ve Mignon Stark modelleri stokta.
Bazılarınızın bildiği gibi Mignon Single Dose modelinin geliştirme ekibindeyim, ilk prototipin ulaştığı 2 sene öncesinden bugüne güzel macera oldu.
Mignon Stark ise dolu hopper ile çalışmak isteyenler için 65mm Pure Diamond diskleri, kuvvetli motoru ve harika malzeme kalitesiyle çok iyi seçenek. İki modelin de bütün detaylarını web sitemizde açıkladım.
Sürpriz: İki model için de sınırlı sayıda güzel indirim var. Kargoya Pazartesi - Salı başlıyoruz. Kaçırmayın derim!
https://tincoffee.net/eureka/
Eureka 1920 ailesinden ise festival lansmanımızdan sonra Zero modeli yenilik olarak karşımızda.
Popüler Specialita' modelimizin single dose versiyonu olarak düşünülebilir. Güzel bir aksesuar kitiyle geliyor.
Sürpriz: Bu modelin halihazırdaki fiyat avantajı üzerine bir de tanıtım indirimi var. Eureka Oro - Single Dose modeline şahane bir alternatif!
https://tincoffee.net/eureka/
Ek olarak Filtro, Crono, Perfetto, Specialita' modelleri de stokta.
Yukarıda bahsettiğim gibi Eureka ile teknik geliştirmelerde güzel işler yapıyoruz, benim için inanılmaz gurur verici. Mignon Single Dose, Mignon Libra, efsanevi olacak Prometheus gibi modellerin disk seti dizaynından tutun iş akışına kadar her noktasında dokuşunumuz var. Benim dokunuşum aracılığıya Türk nitelikli kahve severlerin de var. Bundan daha tatmin edici bir duygu yok açıkçası teknik anlamda.
Ve şimdi yepyeni bir prototip daha geldi. İlk saha testi Türkiye'de yapılıyor. Bazılarınız bu özel canavardan kahveler içme şansına sahip olacak.
Çok heyecanlandıran bir başka gelişme de kavurma profillerine göre disk tasarımları üzerinde çalıştığımız. Buradaki test metodolojisinin belirlenmesinden tutun, ilgili sonuçların pratik karşılıklarına, diskler üzerinde nasıl oynanması gerektiğinden hangi kahveler ve kavurma profillerinin seçilmesi gerektiğine kadar söz sahibi oluyoruz. Alışkanlıklarımız, kahveler ve kullandığımız profiller değişiyor. Hücre çeperi inanılmaz zayıflamış deneysel / yenilikçi fermantasyondan geçmiş bir çekirdekten espresso alırken bambaşka bir yaklaşım gerekiyor. Tüm bunlar diskleri kendimiz üretebiliyoruz diye, muazzam iş.
Son dönemdeki yoğunluğum ve online komünitede çok aktif olmayışımın majör bir sebebi de bu saydığım işler.

2023 çok heyecanlı günlere gebe.
Sosyal medya duyurularından önce sizler indirimlerden faydalanabilin diye önce buradan paylaştım.
Herkese Sevgiler.