Burachi
Barista
- İsim
- Burak
Daha fazla
- İsim
- Burak
- Espresso Makinesi
- Gaggia Classic Pro - PIDD OPV Dimmer Mod
- Değirmen
- DF64, Normcore V2, Normcore V3, MHW R3
- Ekipmanlar
- Aeropress, V60, Mokapot
Benim düşüncem insanların organize olup bir kavurucuya oy vermelerinde hiçbir problem yok, ki zaten bu çözülmesi gereken bir şey de değil. Demokratik olan fikirlerine güvendiğimiz insanların fikrimizin olmadığı konuda yoldaş olması. Fakat bu anket başlığı altında tekil "X firması (nokta) " yorumu hiçbir katkısı olan bir şey değil, sadece hiçbir fikri olmayan insanlar için x firması diyen 10 kişi var o zaman bi şey biliyorlardır denmesi.
Burada neredeyse açık oylama kapalı sayım gibi bir durum var. Grupları takip etmeyen, sadece o başlıktan fikir alan insanlar için "şu firma çünkü böyle böyle seçkisi var, şöyle şöyle iyi deneyimim oldu" tartışması görmek,ona göre yönlendirilirmek. Bu araştırmayı yapan çoğu kullanıcı zaten kendisine göre yorum yapıyor. Benim gayem sadece zaten açıkta olan şeyi demokratikleştirmek, bir nevi seçim öncesi canlı anket gibi.
Burada neredeyse açık oylama kapalı sayım gibi bir durum var. Grupları takip etmeyen, sadece o başlıktan fikir alan insanlar için "şu firma çünkü böyle böyle seçkisi var, şöyle şöyle iyi deneyimim oldu" tartışması görmek,ona göre yönlendirilirmek. Bu araştırmayı yapan çoğu kullanıcı zaten kendisine göre yorum yapıyor. Benim gayem sadece zaten açıkta olan şeyi demokratikleştirmek, bir nevi seçim öncesi canlı anket gibi.