• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

nasıl muhafaza ediyorsunuz?
Eğer 1-1.5 ay içerisinde tüketeceksem serin ve kuru bir yerde kendi paketinde tutuyorum. Daha uzun süre sonra tüketeceksem 10-15 gün degassing için bekliyorum sonrasında vakumlayıp buzluğa atıyorum. Zaten vakum makinesi olmasa almam bu kadar fazla kahve. İndirim zamanlarında gerçekten kurtarıcı oluyor.

Bi bakayım dedim de hepsiburada da fiyat sabit durmuyo ki. 148 159 arasında geziyor anlık.

Güncelleme: trendyolda 146.70tl. Hb da sanki bi algoritma yönetiyo bu fiyat mevzusunu. İki sitede de satıcı aynı.

Bu arada bu ürüne bu fiyat iyi mi arkadaşlar?
Özür dilerim bi hata olmuş trendyol yazmak yerine hepsiburada yazmışım düzelttim :)
Bence iyi bi fiyat gooseneck piyasasına göre , başlığı bırakıyorum buraya isterseniz bi göz atın

Beta da immersion benzeri bir çay yapma ekipmanı indirime girmiş, ilgililerine durulur.
Ben bu ürünü ofiste çay demlemek için kullanıyorum. Gerçekten çok pratik ve başarılı bir ürün tavsiye ederim ihtiyacı olanlara.

Bunun metal termoslu versiyonu var mı ? Yoksa hepsi cam karaflı mı ? Ürün linkinde de bir açıklama yok ne yazık ki

Bu arada cam versiyonu alırsanız, ayarlardan sıcak tut özelliğini kapatarak metal karaf kullanabilirsiniz.

Ben de aynı şeyi düşünmüştüm ama acaba tadı çiğ derler ya öyle mi kalır tam bilemedim hocam :)
Türk çayı demlemedim açıkçası hiç. Seylan, Çin vb. Çaylar demledim, onlar da 3-5 dakikada çok lezzetli oluyorlar. Bu arada tek seferde en fazla 400 ml demleyebiliyor.

Bensa Diima ve Haru Dhillge aldım Trendyol üzerinden ben de. Çekirdek olarak gelir diye düşünüyorum ama Petra'ya yazmamız gerekir mi ayrıca?

Bu arada bu Trendyol cüzdan ile yaptım alışverişi, toplamda 97 tl'ye geldi ikisi, iyiymiş baya.

Trendyolda satıldığını söyleyen arkadaşlara teşekkür ederim, ben de arkadaşımın personel indirimnden faydalanarak Etiyopya Samii Uraga ve Etiyopya Bensa Diima'yı toplamda 157 liraya aldım. :)

1605354809835.png
öğrenci işi plastik ucuz v60 resime tıklayarak ürüne bakabilirsiniz.

Plastik ürünlerde sağlık açısından ekstra dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Hario gibi bilindik markalar, plastik ürünlerinde 110-120 derece ısıya dayanıklı malzemeler kullanıyor. Umarım diğer markalar için de bu durum geçerlidir.

Plastik ürünlerde sağlık açısından ekstra dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Hario gibi bilindik markalar, plastik ürünlerinde 110-120 derece ısıya dayanıklı malzemeler kullanıyor. Umarım diğer markalar için de bu durum geçerlidir.

Çok da dayanıklı değiller sanırım, demleme öncesi ısınsın diye kettle'ın üstüne koymuştum ama dalmışım 5 dakikadan fazla kaldı ve erimeye başladı :(

Ekli dosyalar

• IMG_20201013_162140.jpg
    IMG_20201013_162140.jpg
    100.8 KB · Görüntüleme: 167
Geri