• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

Kettleın üstü önerilen sıcakların çok çok üzerine çıkıyor buhar ile birlikte. Çok dayanıklı aslında firmanın belirttiği şartlara uymanız kaydıyla.
Evet zaten sıcak suyla temas için yapılmış bir ürün, benim hatam oldu biraz. Hala kullanıyorum, filtre kağıdı biraz eğreti duruyor o kadar :D

Çok da dayanıklı değiller sanırım, demleme öncesi ısınsın diye kettle'ın üstüne koymuştum ama dalmışım 5 dakikadan fazla kaldı ve erimeye başladı :(
Geçmiş olsun aynısını kolumda yaşadım geçen hafta. Artık kaç derece ısıya çıkıyorsa 3 sn geçmeden yandı ve izi kaldı

O şekilde kullanmayın dilerseniz, formu bozulduğu için kahveye bir takım kimyasalların karışma ihtimali olabilir
Eridi ve tekrar katılaştı, sıcak suyla temasta hala güvenli olduğunu düşünüyorum ama dediğiniz de olabilir tabi, işin uzmanı bir arkadaş varsa bizi aydınlatsın.

Geçmiş olsun aynısını kolumda yaşadım geçen hafta. Artık kaç derece ısıya çıkıyorsa 3 sn geçmeden yandı ve izi kaldı
Geçmiş olsun hocam, birkaç dakikadan fazla tutmamak lazım kettle üstünde çok çabuk ısınabiliyor cidden.

Trendyol da “Complexx Coffee” kahvelerinde yapılan indirim fırsatını kaçırmamanızı tavsiye ederim.Bir süre önce Burtukaana denemiştim.Gerek iletişimleri gerek kavurma profilleri olsun, gayet başarılı bir İzmir kavurucusu.

Bu kahveyi Petra Bensa Diimadan sonra demledim. Onun o meyvemsi canlı kokusundan sonra, bundan paketteyken de öğüttükten sonra da kokladığımda odunsu kokular aldım sadece. Ümitsiz bir şekilde demledim ama güzel bir fincan çıktı ortaya. Baya tatlı bi kahve.

Ben de az önce Chelchele'sini demledim. Tarz olarak hafif Tabu Burka'yı anımsatıyor. Klasik güzel bir naturel etiyopya.

Ben de az önce Chelchele'sini demledim. Tarz olarak hafif Tabu Burka'yı anımsatıyor. Klasik güzel bir naturel etiyopya.
Çok üzdü şimdi tabu burka demeniz. İndirimin son günü alışveriş yaptım maalesef complexx mağazasında birtek kolombiya kalmıştı herhalde. Hem naturalini hem yıkanmışını almayı planlıyordum nasip değilmiş :)

Bu kahveyi Petra Bensa Diimadan sonra demledim. Onun o meyvemsi canlı kokusundan sonra, bundan paketteyken de öğüttükten sonra da kokladığımda odunsu kokular aldım sadece. Ümitsiz bir şekilde demledim ama güzel bir fincan çıktı ortaya. Baya tatlı bi kahve.
Beğenmenize sevindim😊 Chelchele (natural), El Obraje ve inga aponte (honey) dün elime geçti.Birkaç gün sonra deneyimlerimi paylaşırım.

Kronotrop şubelerinde kalan paketleri satışa çıkarmıştı, ben alıp memnun kalmıştım.

Merhabalar,

Hepsiburada üzerinden Black Friday indirimleri olacaktır. Bir çok ürünü yayına açtık ve anlaşmalar yapıldı.

Kampanyayı Hepsiburada yürütecektir. Sepette indirimleri ve diğer avantajlar hepsiburada kontrolünde olacaktır.

Takipte kalınız :)

Timemore grubunda stokta olmayan ama şuan gümrükte işlemlerin devam ettiği ürünler mevcut kargo sürelerinden anlayabilirsiniz tahmini bir gün sayısı girdik.
Daha erken stoklara girme imkanı yüksek

Gelbura.com İndirimleri hazırlanıyor daha sonra açıklanacaktır.

Peki sizin site mi yoksa hb mi, yoksa iki tarafta farklı ürünlerde indirim mi olacak?
Merhaba,

hepsiburada daha erken başlıyor sanırım. Seçili ürünlerde indirim olacak.
Aynı ürünler gelbura.com içinde indirim olacak.
Hepsiburada da olmayıp gelburada olan ürünlerde olacak.

Geri