• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

Bu Mr. Clever Dripper orijinal Clever Dripper mı, çakması mı?
Hocam orjinal ama konu linkinden bir bakın isterseniz fotoğrafını bırakmıştım, ben espresso dışında bir şey içmediğim için çok anladığımı söylemeyemeyecegim.

Merhaba,

hepsiburada daha erken başlıyor sanırım. Seçili ürünlerde indirim olacak.
Aynı ürünler gelbura.com içinde indirim olacak.
Hepsiburada da olmayıp gelburada olan ürünlerde olacak.
Hocam şu ahşap saplı naked portafiltre için de bir güzellik yapsanız...

Son düzenleme:
Merhaba,

27-28-29 kasım Gelbura.com’da olacak.
Gümrükte işlemleri devam eden ürünlerde netleşir bu tarihe kadar
Saygılar.
Yiğit Bey,
Size mesaj ile sordum ama geri dönüş olmadı, buradan da ileteyim.
Timemore blackmirror tartı, bir süre önce sitenizde 500 TL idi. Şu an da ise sitenizde 600 TL. Hepsiburada üzerinde 650 TL. Amazon üzerinde ise 550 TL. Tümünde de satıcı sizsiniz.
İndirim konuşuyoruz ama fiyatlar aynı anda bile bir o seviyede bir bu seviyede. Hangi fiyata nasıl bir indirim olacak, bu ürünün görüp görebileceği dip fiyat ne olacaktır ?
Ürün aliexpress üzerinde 450 TL bu arada. Bu ürünü almak istersek hangi kanalı, ne zaman kullanmalıyız hiç bir fikrim yok açıkçası..

Yiğit Bey,
Size mesaj ile sordum ama geri dönüş olmadı, buradan da ileteyim.
Timemore blackmirror tartı, bir süre önce sitenizde 500 TL idi. Şu an da ise sitenizde 600 TL. Hepsiburada üzerinde 650 TL. Amazon üzerinde ise 550 TL. Tümünde de satıcı sizsiniz.
İndirim konuşuyoruz ama fiyatlar aynı anda bile bir o seviyede bir bu seviyede. Hangi fiyata nasıl bir indirim olacak, bu ürünün görüp görebileceği dip fiyat ne olacaktır ?
Ürün aliexpress üzerinde 450 TL bu arada. Bu ürünü almak istersek hangi kanalı, ne zaman kullanmalıyız hiç bir fikrim yok açıkçası..
Merhaba,
Ürünlerin çeşitli satış sitelerinde farklı olması çok normal. Çünkü, komisyon oranları her yerde farklı uygulanıyor A satış yeri %20 iken B satış yer %10, %12, %5 olabiliyor. Ekstra kampanya alırlarsa bir miktarda indirm uygulanıyor.
black mirror basic versiyonda indirim okacaktır. 27 kasımda gelburada başlayacaktır takip etmeniz gerekecek fiyatı öğrenmek için.

Aliexpress fiyatına bişe diyemeyiz ürünlerin garantisi ve sorumluluğu alan kişiye ait olacaktır.
Çünkü taşıdığımız markalara bir emek ve destek sağlıyoruz. Şimdiye kadar taşıdığımız markalardan kimseyi üzmedik. Aldığınız ürün 2 yıl Globally garantisinde olacaktır.

Merhabalar,

Hepsiburada üzerinden Black Friday indirimleri olacaktır. Bir çok ürünü yayına açtık ve anlaşmalar yapıldı.

Kampanyayı Hepsiburada yürütecektir. Sepette indirimleri ve diğer avantajlar hepsiburada kontrolünde olacaktır.

Takipte kalınız :)

Timemore grubunda stokta olmayan ama şuan gümrükte işlemlerin devam ettiği ürünler mevcut kargo sürelerinden anlayabilirsiniz tahmini bir gün sayısı girdik.
Daha erken stoklara girme imkanı yüksek

Gelbura.com İndirimleri hazırlanıyor daha sonra açıklanacaktır.
HB'de MaraX da olursa +1 yazın Yiğit Bey.

blackmirror almayı düşünen birisi olarak fiyatlarını takip ediyorum bir süredir. 1 usd 8.18 tl iken 11.11 indirimiyle kahve kulübü üyelerine yapılan indirimle 474 TL civarına alınabilirken bugün 1 usd 7,65 tl ama indirim öncesi hb da 649 tl. Bakalım blackfriday indirimi ile ne kadar olucak.

Güncelleme: 599,00 TL olmuş

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201122-195417_Chrome.jpg
    Screenshot_20201122-195417_Chrome.jpg
    100.4 KB · Görüntüleme: 217
Son düzenleme:
Merhabalar,

Hepsiburada üzerinden Black Friday indirimleri olacaktır. Bir çok ürünü yayına açtık ve anlaşmalar yapıldı.

Kampanyayı Hepsiburada yürütecektir. Sepette indirimleri ve diğer avantajlar hepsiburada kontrolünde olacaktır.

Takipte kalınız :)

Timemore grubunda stokta olmayan ama şuan gümrükte işlemlerin devam ettiği ürünler mevcut kargo sürelerinden anlayabilirsiniz tahmini bir gün sayısı girdik.
Daha erken stoklara girme imkanı yüksek

Gelbura.com İndirimleri hazırlanıyor daha sonra açıklanacaktır.
Lelit Grace için iyi bir indirim umut ediyorum. Umarım ürünler black friday'e yetişir.

Tchibo'nun sitesinde Cafflano Kompact için güzel bir indirim var.

Ekli dosyalar

• 20201122_221530.jpg
    20201122_221530.jpg
    37.9 KB · Görüntüleme: 196
Tchibo'nun sitesinde Cafflano Kompact için güzel bir indirim var.

Bu ekipman için plastik kokusu geldiğinden bahseden birisi mi vardı, yoksa yanlış mı hatırladım bilmiyorum ama merak ettiğim bir üründü.

Döviz kurlarinin bugünkü hareketiyle Black Friday indirimleri yalan olur.....ister istemez tüm tedarikçiler Euro maliyetini 10 TL alarak hesaplama yaparlar😒

Geri