• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

Bu başlığı takip etmeyi bırakıyorum. Daha şimdiden iki paket Comp-lexx (chelchele natural ve inga aponte), 1 paket de Petra (bensa diima) aldım. HA bu arada evde 3 paket Null- 3 Paket Circular, 1.5 paket de Muttley&Jacks var o_O.

Bu başlığı takip etmeyi bırakıyorum. Daha şimdiden iki paket Comp-lexx (chelchele natural ve inga aponte), 1 paket de Petra (bensa diima) aldım. HA bu arada evde 3 paket Null- 3 Paket Circular, 1.5 paket de Muttley&Jacks var o_O.
Benzeri bir yoğunluk bu ara bende de var: 1 paket probador, 3 paket null, 3 paket complexx, 3 paket circulor 😄

Bu durumlarda da vacu vin :D luksbazaarda indirim yoktu ama maximum mobildeki kampanyayla 100 tl üzeri 20 maxipuan kazandırıyor :D
Tabi tabi! Vacu vin alalı çookk oldu 😃 Artık vakum makinesi bakınıyorum.🙈

aynı durum bende de oluşmak üzereydi hemen vakum makine siparişi verdim 2 güne gelir. indirimli çekirdeklere saldırmaya devamm 🤣

Ben bu indirim kampanyalarını gerçekten anlayamaz oldum. İngiltere'den Black Friday indirimi ile kol saati aldım. Gayet iyi bir indirim + bedava kargo + ekstra kayışla kampanya yapmışlar. Burada N11 sepetimdeki 350TL'lik ürünü 450'ye çıkarıp sonra, Sepetinden indirim çıktı! Büyük indirim!!! diye mail atmışlar. Bu kadarı yasal mı yahu, bunun kanuni bir dayanağı yok mudur?
Bizde ticaret=müşteriyi yolmak olduğu sürece..

Ben bu indirim kampanyalarını gerçekten anlayamaz oldum. İngiltere'den Black Friday indirimi ile kol saati aldım. Gayet iyi bir indirim + bedava kargo + ekstra kayışla kampanya yapmışlar. Burada N11 sepetimdeki 350TL'lik ürünü 450'ye çıkarıp sonra, Sepetinden indirim çıktı! Büyük indirim!!! diye mail atmışlar. Bu kadarı yasal mı yahu, bunun kanuni bir dayanağı yok mudur?

İspatlayabilirseniz Hfa-Bildirim uygulamasından şikayet edebilirsiniz.

Complexx Burtukana ve İnga aponteyle yetineceğim sanırım ben de 20₺ cüzdan hediyesiyle 66.5₺ ye geliyor.( Dh sıcak fırsatlara çevirdik forumu biraz :ROFLMAO: ) Black fridayde güzel bir yurt dışı fırsatı olabilir hem bütçeyi saklamak mantıklı gibi duruyor.

Bu arada specific coffee sitesinde de %11 indirim var. (kod: kahve1111)

Ayrıca trendyolda Etiyopya Yirgacheffe Adado Shara çekirdekleri de 49,84₺ gibi uygun bir fiyatta.

Merhaba,
11.11 özelinde sadece 1 gün sürecek gelbura.com özel fiyatlar olacak. Artı olarak
Kahvekulubu üyelerine özel indirim kodu devam edecektir.
Mevcut indirimlere ek “ kahvekulubunet” indirim kodu ile çok avatajlı fiyatlar sizi bekliyor
İndirimler 11.11 tarihinde geçerli olacak

saygılar

Son düzenleme:
Nurgaz Campout Gooseneck 146 liraya düşmüş trendyolda , almak isteyen kaçırmasın bence .

Son düzenleme:
Nurgaz Campout Gooseneck 146 liraya düşmüş hepsiburadada , almak isteyen kaçırmasın bence .
Bi bakayım dedim de hepsiburada da fiyat sabit durmuyo ki. 148 159 arasında geziyor anlık.

Güncelleme: trendyolda 146.70tl. Hb da sanki bi algoritma yönetiyo bu fiyat mevzusunu. İki sitede de satıcı aynı.

Bu arada bu ürüne bu fiyat iyi mi arkadaşlar?

Tartı indirimi gören var mıdır acaba

Eğer aliexpress tartısı ile ilgileniyorsanız ve bekleyecek vaktiniz varsa n11'de 156,9tl. (indirimleri takip edenlerde olabilir, bende 22tl kupon var mesela, 134,9tl ye düşebilir)

Ayrıca trendyolda aynı tartı 203,99tl. Daha önceki mesajlarda yeni üye ve cüzdana para yükleme gibi ekstralarla 160 bandına düşebilir gibi.

Eğer aliexpress tartısı ile ilgileniyorsanız ve bekleyecek vaktiniz varsa n11'de 156,9tl. (indirimleri takip edenlerde olabilir, bende 22tl kupon var mesela, 134,9tl ye düşebilir)

Ayrıca trendyolda aynı tartı 203,99tl. Daha önceki mesajlarda yeni üye ve cüzdana para yükleme gibi ekstralarla 160 bandına düşebilir gibi.

N11'deki yurt dışına verilen sipariş. Kargonun 15 iş günü içinde geleceği belirtiliyor. Ayrıca yurt içi garantisi yoktur muhtemelen. Diğerini bilmiyorum.

Geri