• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

Ben de 32 liraya 1 paket Acme aldım espressoda kullanmak için.

Bende trendyoldan kaan tartının 3000gr olanını 54.90 a aldım. Daha önce 3000gr olanı yoktu 500gr almıştım ama çok kullanışlı olmadı kapasitesi yüzünden.

Acme'yi ben de sevemedim. Ne evde ne de kendilerinden aldığım shotlarda. Hatta şimdiye kadar hiçbir blendi pek sevemedim.

Ankara kart uygulaması kullanan ankaralılar varsa uygulama içerisindeki sanal kartı kullanarak 50 tl üzeri alışveriş yaparsanız 25 tl iade ediyorlar tekrar.

Ben bu indirim kampanyalarını gerçekten anlayamaz oldum. İngiltere'den Black Friday indirimi ile kol saati aldım. Gayet iyi bir indirim + bedava kargo + ekstra kayışla kampanya yapmışlar. Burada N11 sepetimdeki 350TL'lik ürünü 450'ye çıkarıp sonra, Sepetinden indirim çıktı! Büyük indirim!!! diye mail atmışlar. Bu kadarı yasal mı yahu, bunun kanuni bir dayanağı yok mudur?

Arkadaşlar merhaba. 4 kasımda amazondab aeropress sipariş ettim fakat halen kargolamadılar. Yurtdışı aeropress ve kahve alsam birlikte hızlıca gelse diyorum var mı bu aralar alınabilecek bir yer? Tabi umarım amazon iptal eder.

Arkadaşlar merhaba. 4 kasımda amazondab aeropress sipariş ettim fakat halen kargolamadılar. Yurtdışı aeropress ve kahve alsam birlikte hızlıca gelse diyorum var mı bu aralar alınabilecek bir yer? Tabi umarım amazon iptal eder.
Ben alırken satıcı aeropress inc. di. 4-5 gün amazon'un deposuna gelmesini bekliyorsunuz hatta ücret depoya geldikten sonra çekilip kargolanmıştı.

Boxx coffee 11-12-13 kasımda %15 indirim var.

Geri