• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2021 Nisan ayı için düşünülen yurtdışı Ninety Plus tadım alımı hakkında düşünceler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nisan ayı için Ninety Plus çiftliğinden yapılması düşünülen alıma kalıtılır mısınız?

• Alırım

Oy: 43 20.9%
  • Almam

Oy: 97 47.1%
  • Alırım indirimli fiyattan

Oy: 37 18.0%
  • Alırım indirimsiz, hediyeli fiyattan

Oy: 29 14.1%

• Kullanılan toplam oy
    206
  • Anket kapatılmış .
Kahveleri ulaşan arkadaşlar drima zede için yorumlarınızı merakla bekliyorum

Cimer üzerinden ticaret bakanlığına şikayette bulundum, gümrük oraya bağlı anladığım kadarıyla. Bu durumun kasti bir davranış olduğunu, kontrol sonrası ürünün döküleceği belli olduğu hale ağzı açık bir şekilde geri konduğunu belirttim. Ayrıca kesik izlerinden anlaşılacağı üzere, ürüne zarar verme çabası olduğunu belirttim. Gümrük kontrol noktasında kameralardan elbet kimin bu kasti eylemi gerçekleştirdiği tespit edilebilir.

Kontrolün yasallığına itirazımız yok, insancıl olmayan kısmına şikayetimiz var. Şikayetten gelecek cevaba göre, 3-5 defa talep açar dururum.
Bana gelen cevap aklımızla dalar geçer gibiydi... paylaşayım...

Merkezimize intikal eden tüm gönderiler fiziki olarak muayeneden geçmekte ve bu işlemin yapılabilmesi içinde kapsamları gümrük tarafından açılmaktadır. Gönderiler kapsamı incelendikten sonra gümrükçe kontrolü yapılmıştır logolu gümrük bantı ile dikkatli bir şekilde kapatılmakta ve kapsamlarına zarar verilmemektedir. Gönderinin kapsamında bulunan kahve paketine tatbik edilen bantın taşınma esnasında açıldığı düşünülmektedir. Konu hakkındaki şikayetinizin devamı halinde yurtdışından inceleme başlatması yönünde göndericisine bilgi vermeniz hususu;

Bilgilerinize sunulur.

Ninety Plus'tan bana ulaşan bilgiye göre henüz sadece 5 kişi sipariş vermiş. Oysa ankette alırım diyenler +100'dü. Bizim gümrüğün yediği halttan sonra da ne olur bilemem... Ben de kendi kişisel siparişimi az önce geçtim, hayırlısı bakalım...

Ninety Plus'tan bana ulaşan bilgiye göre henüz sadece 5 kişi sipariş vermiş. Oysa ankette alırım diyenler +100'dü. Bizim gümrüğün yediği halttan sonra da ne olur bilemem... Ben de kendi kişisel siparişimi az önce geçtim, hayırlısı bakalım...
5 kişi çok az gerçekten. Sizin için bir sıkıntı olmaz umarım. Belirli bir alım beklentisi var mıydı firmanın?

5 kişi çok az gerçekten. Sizin için bir sıkıntı olmaz umarım. Belirli bir alım beklentisi var mıydı firmanın?
Çiftlik dert etmiyor ama bende biraz hayal kırıklığı olmadı diyemem... o nedenle başta anket yapmak ve almayı düşünen arkadaş sayısını görmek istemiştim, cesaret veren bir talep olduğunu görünce de girişimi yapmıştım ama ne yapalım, olduğu kadar...

Çiftlik dert etmiyor ama bende biraz hayal kırıklığı olmadı diyemem... o nedenle başta anket yapmak ve almayı düşünen arkadaş sayısını görmek istemiştim, cesaret veren bir talep olduğunu görünce de girişimi yapmıştım ama ne yapalım, olduğu kadar...
Çok sık konuşuyorum ekipleriyle, onların dert edeceğini sanmam. Eline sağlık. 🙏

Ben de kendilerine bahsetmiştim bizlerden. İlgi olması bile sevindirici gelmişti.

Benimki indirimsiz fiyattan ascent ve signature tadım setleri, o iki 10'luktan bana da eklerler mi bilmem:)) ayrıca hayatta iki dikili geishamız olsun deyip iki de ağaç donate ettim :))
Yanına ufak bir şey eklerler diye düşünüyorum 2 set alınca. Pandemi olmasa ne güzel tadım yapılırmış beraber 😔

Dikili ağacı olayı da çok şık. Gölgesinde ne kahveler yetişir :)

Elbette, reçete olarak sormuştum
Onların diğer recetelerinden yaralanmıştım, çok özel bir şey yapmadım aslında... tavsiyem, bu kahveler oldukça yoğun ve kolay çözünüyor, hemen hiç de su tutmuyor, o nedenle çok yüksek su sıcaklığına ve çok ince öğütüme gitmeyin derim, 92 derecenin üstüne çıkmadım, cmd ile de 21 klikin altına inmedim, genelde tüm Ninety Plus kahvelerini 22 - 25 klik aralığında öğütüyorum... su olarak gh 60i aşmayacak mineral içerikli su kullandım, ppm olarak da 50 - 70 arasındaki yumuşak suları düşünebilirsiniz... genelde 3 döküş yapıyorum, ya Ivicanin 1:1:1'ini(27-28 klik) ya da kahve×3 blooming, ikinci döküşte toplam suyun %60'ini ve son döküşte geri kalanını döküyorum... su kahve oranı olarak da damak zevkinize göre 1/15 ile 1/17 arasını deneyin derim...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Geri