• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2021 Nisan ayı için düşünülen yurtdışı Ninety Plus tadım alımı hakkında düşünceler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nisan ayı için Ninety Plus çiftliğinden yapılması düşünülen alıma kalıtılır mısınız?

• Alırım

Oy: 43 20.9%
  • Almam

Oy: 97 47.1%
  • Alırım indirimli fiyattan

Oy: 37 18.0%
  • Alırım indirimsiz, hediyeli fiyattan

Oy: 29 14.1%

• Kullanılan toplam oy
    206
  • Anket kapatılmış .
Ben de verdim siparişimi. Demleyenler reçetelerini de paylaşırsa ne güzel olur. Kahveler az ziyan etmemek gerek :)

Link verebilir misiniz? Bakınıyorum ama göremedim ben.
Kahve ile ilgili teknik bilgilerin yanında "brewing guide" yazıyor. Ona tıklamanız lazım. Orada anlatıyorlar.

Çoğu kahve için demleme videosu veriyorlar.

Mesela lycello ve kambera aynı reçete ile demlenmiyor. Öğütücü ayarını ekipmana özel vermiyorlar.

Kambera yı 2 farklı kavurucudan içtim. O kahve için burada paylaşmıştım, en azından fikir verebilir. Başka kahveleri için de paylaştık ama alıma dahil değiller.

@mimds Denizhan abi de denemişti, o da reçete paylaşıyor. Hata varsa düzeltebilir

Diğer kahveler için de instagram üstünden de elimden geldiğince paylaşıyorum.

Yeni kahveler için de paylaşırım.

Son düzenleme:
2 x 10 gr dahil olan $135 paketi için İstanbul/Pendik civarında ortak olmayı düşünen var mı? :)

denizhan abi ben hala 9 dolardan 10 gr kahveden alinan ciktinin firt basina maliyet hesabindayim. onun disinda ioatyi beklyoruz bakalim...
O hesaba girilince elimdeki kahveleri tek basina icmeye kiyamiyor insan.

Gram basi 1 dolar maliyeti var, bardak maliyeti 90 TL civarinda oluyor.

Bu kahveler herkes icin pahali. Joseph ile yaptigim yayinda kendisi de tecrube olarak bakilmasini tavsiye ediyor.

Yurt dışından başka kahveler denemek amacıyla, aşağıdaki kahvelerin yarısını 3 x 100gr şeklinde satmak istiyorum. Gümrük ücretini ikiye böldükten sonra gümrük dahil maliyeti 600 TL. İstanbul - Zeytinburnu'ndan evime yakın bir noktadan elden alabilirsiniz veya karşı ödemeli kargo ile gönderebilirim.

Not: Kargo henüz elime ulaşmadı, gümrük ücretini ödedim.

paketler.png

Yurt dışından başka kahveler denemek amacıyla, aşağıdaki kahvelerin yarısını 3 x 100gr şeklinde satmak istiyorum. Gümrük ücretini ikiye böldükten sonra gümrük dahil maliyeti 600 TL. İstanbul - Zeytinburnu'ndan evime yakın bir noktadan elden alabilirsiniz veya karşı ödemeli kargo ile gönderebilirim.

Not: Kargo henüz elime ulaşmadı, gümrük ücretini ödedim.

Ekli dosyayı görüntüle 11063
Merhaba talibim ben mesaj cektim.

Az önce kargoyu teslim aldım, Fedex gümrüğü tabiri caizse kargoyu kasap gibi doğramış.

1 paket Drime Zede ziyan olmuş durumda şuan.

Fedex içinde ayrıca şikayette bulunacağım. Taşıma için çok yüksek rakamlar alırken, verdikleri hizmet ile hiç bir alakası yok yaptıklarının.

Güncelleme: Ninety Plus görüştüm, tekrar gönderim yapacaklarmış.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    111.3 KB · Görüntüleme: 192
  • 2.jpg
    2.jpg
    131.2 KB · Görüntüleme: 189
Son düzenleme:
Az önce kargoyu teslim aldım, Fedex gümrüğü tabiri caizse kargoyu kasap gibi doğramış.

1 paket Drime Zede ziyan olmuş durumda şuan.

Ninety Plus contact kısmında iletişim kurdum fakat resimleri ekleyemedim. İletişim e-mail adresi var ise paylaşabilir misiniz?

Fedex içinde ayrıca şikayette bulunacağım. Taşıma için çok yüksek rakamlar alırken, verdikleri hizmet ile hiç bir alakası yok yaptıklarının.
can sıkıcı olmuş, geçmiş olsun.... fedexle ninety plus dahil bir çok kez alışveriş yaptım ancak böyle bir şey yaşamadım... ayrıca bu fedexin işi değil bizim gümrük memurlarının işi maalesef...

Geri