• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Jx ve Pro modeli arasında karar veremiyorum, Pro'nun inceleme videoları var ve türk kahvesi öğütümü gayet iyi, jx modelinin inceleme videoları hep yabancılar tarafından yapılmış ve türk kahvesi performansı nasıl bilmiyorum.

Jx'in türk kahvesi öğütümü nasıl? Sizce Pro modeline gerek var mı?
Halihazırda ürün fiyatlarına hakim değilim ya da yeni kampanya ne doğuracak. O yüzden fiyat üzerinden bir şey diyemem. Ama bana JX ve JX Pro arasındaki fark nedir derseniz, gördüğüm araştırdığım kadarıyla CMD ve CMD Red Clix Aks diyebilirim. Ayar mekanizması farklı olduğu için her ne kadar aynı Burr sistemini de kullansalar, TK-Espresso noktasında Pro model öne çıkıyor. Ben ikisini de yapmadığım ve yapmayı 2-3 yıllık planlamamda düşünmediğim için JX'i tercih ettim ve gayet memnunum. TK ve Esp yapabilir misiniz? Bence CMD ile ne kadar yapılabiliyorsa JX ile de o kadar mümkün. Ama hayatınızın önemli bir noktasında ise Pro alın, öğütüm aralığında ve reçetelerde problem yaşamayın (kullanıcı sayısı çokluğu sebepli)

Nadir bir başka JX kullanıcısı olarak bende gayet memnunum. Espressoya kısa bir zamanda geçmeyi planlamadığım için JX tercih etmiştim. Öğütüm hızı ve kalitesinden oldukça memnunum filtre ve türk kahvesinde. Rahatlıkla ince öğütüm yapılabiliyor ve ben daha ince ayara ihtiyaç duymadım ama bir şey var ki @ukhassoy 'un da dediği gibi JX Pro kullanıcıları daha fazla ve ince ayara kafanız takıldıysa Pro almanızı öneririm.

@ukhassoy @Fort1T00 Cevaplarınız için teşekkür.1-2 ay sonra picopresso almayı düşünüyorum ve dediğiniz gibi pro kullanıcıları da fazla olduğu için pro modelini almaya karar verdim , zaten fiyatlar sürekli artıyor almışken bir kere almak daha mantıklı.

Ama kavurucu web sayfalarında tariflerde hep cmd kullanıldığını görüyorum,cmd nin klik sayısının jx-pro da hangi değere denk geldiğini de burada sorarım artık,bir bilen çıkar mutlaka:)

Zaten fiyatlar sürekli artıyor almışken bir kere almak daha mantıklı. Ama kavurucu web sayfalarında tariflerde hep cmd kullanıldığını görüyorum.
Rica ederim ne demek, dediğiniz gibi öyleyse hazır alıyoken imkan varsa Pro çok daha mantıklı.
Başka bir üyenin paylaştığı gönderiden yararlanabilirsiniz belki, ama orada Pro var mıydı emin değilim.
Grind Comparison

Rica ederim ne demek, dediğiniz gibi öyleyse hazır alıyoken imkan varsa Pro çok daha mantıklı.
Başka bir üyenin paylaştığı gönderiden yararlanabilirsiniz belki, ama orada Pro var mıydı emin değilim.
Grind Comparison
Ben jx pro kullanıyorum bence jx modelinden daha az toz ürettiğine dair bir kaç fikir de vardı. Jx pro alabiliyorsanız bence alın. Ancak k serisinin pour over performansı daha iyi. Bence K plus<K pro<j max<Q2 (7 uçlu kesici)<jx pro<jx<Q2 (5 uçlu kesici).

Kampanya detayları aşağıdaki şekilde arkadaşlar.

1Zpresso Ağustos kampanya detayları aşağıdaki gibidir;

*
%15 İskonto ve Kredi Kartına Vade Farksız 3 Taksit imkanı ile,

(Axess, World, Maximum, Cardfinans, Advantage, Paraf, Bonus Card, Bankkart Combo, Sağlam Kart)

Kampanya tüm modeller dahil 20 adet değirmen stokuyla sınırlıdır. Bu kampanya sürecinde tüm modeller için 5’er adet stok açılacaktır. Toplamda 20 adetlik değirmen stoku tükendiğinde kod otomatik olarak kapanacaktır.

İndirim Kodu: 1zdems08

İndirim kodu şuan için aktif değildir. Kod 05.08.2022tarihinde Saat: 21.00 itibariyle geçerli olacak şekilde aktif edeceğiz.

Bu kampanya 07.08.2022 Pazar günü Saat: 24.00’a kadar geçerlidir.

Evet arkadaşlar kart limitleri zorlandı mı nedir durumlar 🫠

Gaggia classic pro siparişini verip değirmen ararken kampanyayı görüp sevindim ama hesap kesim kurtarmadı maalesef, kampanya 7 si hesap kesim 8 i :) alan arkadaşlara hayırlı olsun, bir jx pro da bana kısmet olur umarım.

dems e de giremedim maalesef.

edit: google dan ulaştım şu bağlantıya, açıldı. benzer durumu yaşayan arkadaş varsa. https://www.demscoffee.com/1z-jx-pro-grinder

Ekli dosyalar

• Screenshot 2022-08-06 171533.jpg
    Screenshot 2022-08-06 171533.jpg
    34.1 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
JX geldi.
İlk izlenim kesinlikle çok hızlı.
JX ve CMD ile aynı parametrelerle iki kahve demledim.
Öğütüm 16 gram kahve JX 25 sn , CMD 40 sn. sürdü.
Tatsal olarak JX yoğun ve tatlı bir fincan sunarken CMD orta gövde ve hafif asit arttı diyebilirim.
CMD 24 clik
JX 2 tur 2 klik (64 clik)
Demleme 2 değirmende de 2.20 saniye sürdü. JX in toz ürettiği söylenmiş ama ben yatakta bir çamursuluk göremedim.

JX geldi.
İlk izlenim kesinlikle çok hızlı.
JX ve CMD ile aynı parametrelerle iki kahve demledim.
Öğütüm 16 gram kahve JX 25 sn , CMD 40 sn. sürdü.
Tatsal olarak JX yoğun ve tatlı bir fincan sunarken CMD orta gövde ve hafif asit arttı diyebilirim.
CMD 24 clik
JX 2 tur 2 klik (64 clik)
Demleme 2 değirmende de 2.20 saniye sürdü. JX in toz ürettiği söylenmiş ama ben yatakta bir çamursuluk göremedim.
Merhaba, bende JX kullanıcısıyım, Comandantenin pour over için klik sayısının JX' e denk gelen kliğini söyleme imkanınız var mı? Ortalama olsada olur. Teşekkürler.

Ben de 3 aydır evde comandante iş yerimde jx kullanıyorum. Pour over ve filtre kahve makinesi için öğütüm yapıyorum. Gerek öğütüm hızı, kalitesi gerek tutuş ergonomisi jx ten inanılmaz memnunum. Tek negatif yorumumum jx in hazne kapasitesinin comandanteye göre küçük olması. 36 gr kahve alıyor. 50 gr kapasite olsa tadından yenmezdi.

Büyük ihtimalle bu başlıkta yazılmıştı çözümü, arattım, bulamadım, 123 sayfa dolaşmaya da üşendim, özür dilerim.

Soru şu: Bu K-Pro'nun gövdesindeki kauçuk çıkarsa ne ile yapıştırıyorduk?

Kauçuk çıkıyor mu? İlk defa duydum.

Geri