• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Bu garanti kapsamında olması gerek eğer devam ediyorsa. DemsCoffee garanti olmasa bile yardımcı olur diye düşünüyorum.

İnce bir tabakala olarak pattex sürülebilir belki

K-Max almayı çok istiyorum ama son indirimi kaçırdım maalesef.Acaba tekrar bir indirim olur mu Kasım da vs.Şuanki fiyatı biraz zorlayacak beni.

Aynı fiyata nitroblade, aluminyum içermeyen, ahşap kaplama, clicklerini herkesle ortak dil konuştuğunuz commandante varken K max çok anlamsız fikrimce. Eğer click aralığı jx pro veya j max gibi olsaydı belki

Espresso için gerekiyor diyebilirim. Bende j max vardı. Ama yapısı kaldırmıyor ayar kaçıyor vs. Jx pro da o bakımdan daha iyi. K max hepsinin en iyi özelliklerini almış olmalıydı ki commandanteye bir alternatif oluştursun demek istedim.

Aynı fiyata nitroblade, aluminyum içermeyen, ahşap kaplama, clicklerini herkesle ortak dil konuştuğunuz commandante varken K max çok anlamsız fikrimce. Eğer click aralığı jx pro veya j max gibi olsaydı belki
Açıkçası çok fazla inceleme,karşılaştırma videosu izledim.Benim tercihlerime k-max’ın daha fazla uyduğunu düşünüyorum.Ellerim küçük 😅 bunun commandante de sorun olabileceği söyleniyor.K serisindeki klik sistemi commandanteye göre daha kullanışlı.Espressoda da zaman zaman kullanmak istediğim için k-maxın daha hızlı bir değirmen olması benim için bir artı daha oluyor.Espresso için çok ince ayar yapmak istersem ilerde elektrikli düşünebilirim.Şuan için Nitro blade in artıları benim durumumda oldukça az gibi gözüküyor.

Anlıyorum, benim düşünmediğim artılar bunlar evet. Commandante hız için herhangi bir iddiada bulunmuyor zaten, hız olarak 1Zpresso çok iyi. Fakat V60'da kahve çekirdeklerini ezerek değil keserek öğüttüğüne bizzat karşılaştırarak şahit olduğum için Commandantenin yeri ayrı bende:) Son olarak espressoda ince ayar tercih değil mecburiyet bana göre. (O yüzden her ne kadar K max daha yakışıklı da olsa kullanıcısı olduğum JX pro bu açıdan önde) Ama herşey tabi ki tercihe kalmış durumda. Commandante red click de ucuz değil sonuçta.

Espresso için gerekiyor diyebilirim. Bende j max vardı. Ama yapısı kaldırmıyor ayar kaçıyor vs. Jx pro da o bakımdan daha iyi. K max hepsinin en iyi özelliklerini almış olmalıydı ki commandanteye bir alternatif oluştursun demek istedim.

Naçizane deneyimim,
aylar oldu j-max alalı. Sayısız espresso öğüttüm. Değirmene alışana kadar tutma vs konusunda benden kaynaklı ayar oynaması oldu üst kadranda. Ancak şu an, doğru tutuş ve kullanımla herhangi bir ayar kayması yaşamadım. Bunca ay içinde bir ilk aldığımda ayar kalibrasyonu yapmıştım. Bir de geçen niyetlendim, ancak ayarın doğru olduğu konumda olduğunu görünce kurcalamadım.

Merhaba, doğrudur ben pek kullanmadan sattım J max'i. İkisini aynı anda almıştım, JX pro'da kayma hiç olmadığı için onu elde tuttum. En azından JX proda tutuş ne olursa olsun kayma olmuyor diyebiliriz o halde. En azından benim deneyimim öyle

Açıkçası çok fazla inceleme,karşılaştırma videosu izledim.Benim tercihlerime k-max’ın daha fazla uyduğunu düşünüyorum.Ellerim küçük 😅 bunun commandante de sorun olabileceği söyleniyor.K serisindeki klik sistemi commandanteye göre daha kullanışlı.Espressoda da zaman zaman kullanmak istediğim için k-maxın daha hızlı bir değirmen olması benim için bir artı daha oluyor.Espresso için çok ince ayar yapmak istersem ilerde elektrikli düşünebilirim.Şuan için Nitro blade in artıları benim durumumda oldukça az gibi gözüküyor.
Hocam ellerim küçük benim gerçekten cmd zor oluyor ama bir yerden sonra alışıyorsun. Sonra Jx pro alıyorum, daha rahat geliyor. İki değirmende var bende. Arkadaşın Kpro'sunu da kullandım. Öğütüm kolaylığı ve hız açısından 1zpressolar daha iyi ama cmd basit ve sade olması hoşuma gidiyor.

Elimde timemore var espresso işine pek giremiyorum yeni ESP makina alcam yanına mecburen değirmende gerekiyor.
Önerebileceğiniz model var mı espresso türk kahvesi V60 tarzlarına uygun

Geri