• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Arkadaşlar bu akşam kampanya bitiyor. Uzun süre kampanya olmayacak almayı düşünen arkadaşlar için bilgilendirme yapmak istedim.

Büyük talihsizlik, sizin adınıza üzüldüm, diğer taraftan da garantili olması, sorunu çözecek bir muhattap bulunması çok büyük bir avantaj. Dems Coffee’yi durumu ilettiniz mi?

Evet haklısınız. Sorun olabiliyor önemli olan çözülmesi. Sizin de en kısa zamanda değirmeninizin normal halde çalışması ve en güzel kahveleri bir an önce demlemenizi diliyorum.

K pro yu inceledim ve bir çok arkadaş ile de tecrübelerimi paylaştım ama K Plus'ı da merak etmiyor değilim. Ayar ve öğütüm aynı olsa bile, hissiyat olarak ne kadar farklı merak ettim. Güle güle kullanın. İyi demlemeler.
Manyetik hazne; zaten yeterince ergonomik olan bir değirmende iş akışını çok kolaylaştırıyor.

Merhaba arkadaşlar benimde k-prom geldi . Birazdan ilk denemeyi yapmak istiyorm. Delter press ile demleme yapicam acaba kaç klikte öğütmem iyi olur ? Var mı önerisi olan

Geri