• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Hocam değirmeni söküp taktınız mı tekrar?
Ses bıçaklardan gelmiyor o yüzden hiç sökmedim, çevirme kolu olmadan boşta ses çıkarmadan dönüyor sorunsuz. Muhtemelen sorun çevirme kolunda ya da kapakta. Dems ile iletişime geçtim oldukça ilgilendiler, onlar da ilk defa karşılaşmışlar böyle bir sorunla. Hep şanssız biri oldum zaten şaşırtmadı 😂

Ses bıçaklardan gelmiyor o yüzden hiç sökmedim, çevirme kolu olmadan boşta ses çıkarmadan dönüyor sorunsuz. Muhtemelen sorun çevirme kolunda ya da kapakta. Dems ile iletişime geçtim oldukça ilgilendiler, onlar da ilk defa karşılaşmışlar böyle bir sorunla. Hep şanssız biri oldum zaten şaşırtmadı 😂
Gerçekten o kadar sağlam bir alet ki hatalı çıktığına inanası gelmiyor insanın. Şanslı olduğunuz kesin :)

Bendeki sorunun daha iyi anlaşılması ve sizin de yorumlarınızı duymak istediğim için kısa bir video ekliyorum :)

Merhaba öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın, acaba tutma yerinde ki tahtanın rulmanından mı geliyor ses yoksa değirmenden mi? Çünkü ben geçen söküp taktığımda yayın üstündeki parçayı ters takmışım (çıkıntı kısmı yaya doğru olmaması gerekiyor) kol rahat dönmüyordu sıfır noktasını falan bi türlü bulamamıştım belki sizin de böyle bir şeyidir söküp bakmanızda fayda var

İyi günler bu serinin 1zpresso K-pro dan farkı nedir. Mıknatıs değirmeni tam tutuyor mu? Acılma dökülme durumu nedir.

Fark mıknatıslı hazne, taşıma kutusu oval değil köşeli ve espresso için dökme zımbırtısı. Ama tabi mıknatıslı hazne normal hazneye göre daha geniş olduğu için değirmenin devrilmesi riskine karşı daha stabil ve tasarım olarak da daha farklı görünüyor.

Mıknatıslı hazne yanal yüke karşı çok dayanıklı değil haliyle ama dikey kuvvet uyguladığınızda baya sağlam. Öğütürken eliniz çarpmadığı sürece sıkıntı olmaz. Elinizin çarpması da zor çünkü uzun bir değirmen, tutmak için baya bir mesafe ver. Dikkat ederseniz sorun olmaz. En önemlisi çok çok patikleştiriyor olayı.

Fark mıknatıslı hazne, taşıma kutusu oval değil köşeli ve espresso için dökme zımbırtısı. Ama tabi mıknatıslı hazne normal hazneye göre daha geniş olduğu için değirmenin devrilmesi riskine karşı daha stabil ve tasarım olarak da daha farklı görünüyor.

Mıknatıslı hazne yanal yüke karşı çok dayanıklı değil haliyle ama dikey kuvvet uyguladığınızda baya sağlam. Öğütürken eliniz çarpmadığı sürece sıkıntı olmaz. Elinizin çarpması da zor çünkü uzun bir değirmen, tutmak için baya bir mesafe ver. Dikkat ederseniz sorun olmaz. En önemlisi çok çok patikleştiriyor olayı.
Bir inceleme videosu gelir mi acaba ?

Bir inceleme videosu gelir mi acaba ?
Bir şeyler yazmıştım:

I'm adding a short video because I want to understand my problem better and to hear your comments. :)

Hi and sorry for writing in English. I just wanted to say that I had the same sound. The sound is coming from the top plastic cover touching the grinder ring. This is because the cover is little loose and just need to be tightened. There is a metal ring under the plastic cover. Just tighten it with your hands and you should be good.🙂

@DaleCooper hocam yukarıda arkadaş açıklamış sesin sebebini bir denesenize. Ses öğütücü halkasına dokunan üst plastik kapaktan geliyor diyor (Muhtemelen plastik kapak değil de plastik kapağın altındaki vida öğütücü halkasına dokunuyor). Plastik kapak biraz gevşek olabilirmiş. Çözüm olarak da plastik kapağı çevirme koluna bağlayan vidayı elinizle sıkın düzelir diyor. :)

Son düzenleme:
Hi and sorry for writing in English. I just wanted to say that I had the same sound. The sound is coming from the top plastic cover touching the grinder ring. This is because the cover is little loose and just need to be tightened. There is a metal ring under the plastic cover. Just tighten it with your hands and you should be good.🙂
Hi, this makes total sense to me! I wish I hadn't sent it back, so I can't try it now. Thank you for replying 😇

Gerçi ürün dems Coffee geri gönderilmiş, sonucu hep merak edeceğiz anlaşılan

Yeni canavarım gelmiştir... 🥳
Gerçekten malzeme kalitesi ve ergonomisi premium bir ürün👌🏻
Bu alımda emeği geçen başta @Rudiger Simon, @NoDRaC Suat Bey'e, inceleme videosu ve değerli tecrübelerini paylaşan @teyyaredenkahve Levent Beye ve değerli yorumlaryla katkı sunan herkese teşekkür ederim 🙏🏻 :)

Boyutları hakkında referans olması amacıyla molent g50 ile fotoğraflarını da aşağı bırakıyorum...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210622_215531_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210622_215531_com.android.gallery3d.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20210622_215715_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210622_215715_com.android.gallery3d.jpg
    61.1 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20210622_215535_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210622_215535_com.android.gallery3d.jpg
    38.2 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20210622_215609_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210622_215609_com.android.gallery3d.jpg
    44.4 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20210622_215632_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210622_215632_com.android.gallery3d.jpg
    54.1 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Bu alımda emeği geçen başta @Rudiger Simon @NoDRaC Suat Bey'e, inceleme videosu ve değerli tecrübelerini paylaşan @teyyaredenkahve Levent Beye ve değerli yorumlaryla katkı sunan herkese teşekkür ederim 🙏🏻 :)

Boyutları hakkında referans olması amacıyla molent g50 ile fotoğraflarını da aşağı bırakıyorum...
Güle güle kullanın, umarım güzel kahveler demlersiniz. Değirmeninize taş değmesin :)

Bu alımda emeği geçen başta @Rudiger Simon @NoDRaC Suat Bey'e, inceleme videosu ve değerli tecrübelerini paylaşan @teyyaredenkahve Levent Beye ve değerli yorumlaryla katkı sunan herkese teşekkür ederim 🙏🏻 :)

Güle güle kullanın, umarım güzel kahveler demlersiniz. Değirmeninize taş değmesin :)

Geri