• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⬆️Sonuç Ocak 2024-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Şu sıralar elimde çok kahve olmasına rağmen dayanamayıp #1475 Kahve Kulübü Özel Seti ile ben de alıma katıldım. Bana da 15 dakika sonra gönderime hazır maili düştü :) Elbette sorunlar oluyor ve kendilerini test etmek istediklerini de belirtmişlerdi zaten. Fakat mesajlarda da görüyoruz ki yazılan her soruna çözüm bulmaya çalışıyorlar. Umuyorum zamanla daha da iyi hale gelecektir. Bu anlamda teşekkür ederim kendilerine. Kahveleri de denemeyi merakla bekliyorum.

#1485 ile ben de aranıza katıldım, @OkanT hocam benim ürünleri haftaya taze kavrumlardan gönderirseniz çok sevinirim, acelem yok 15 günlük kahve stoğum var hala, şimdiden ellerinize emeğinize sağlık.

Ekli dosyalar

• IMG_20240110_163654.jpg
    IMG_20240110_163654.jpg
    66.1 KB · Görüntüleme: 64
Sevgili @OkanT kardeşim rica etsem

George Muia​

Hermanos Mena​

Finca San Francisco​

Bu üç kafadar için bir reçete tavsiye etme şansın olurmu ?

@OkanT hocam elinize sağlık, espresso deneme seti ile classic espresso blend'i oldukça beğendim. Hele sitio amoreira... İçtiğim en farklı espressolardan birisi. Nasipse haftaya tekrar sipariş geçeceğim setten.

Yalnız kalibreleri biraz uğraştırdı. Özellikle villa espana oldukça ince bir öğütüm istiyor sanırım, doğru mudur yoksa benim DF64 SSP HU'nin hizalama zamanı falan mı geldi? :D Sıfır noktasından sadece 3 kademe ileri giderek anca sağlıklı bir fincan alabildim. Diğer türlü 5 barı geçemedim. Pesado sepetin de etkisi vardır ama daha önce hiçbir çekirdeği bu kadar ince öğütmedim.

modern espresso blend neden kiloluk olarak yok? @OkanT
Merhaba,

gece bazen beklemediğimiz ürünlere talep olabiliyor, boyle olunca stok bitmiş sabah eklendi tekrar. Tesekkurler.
@OkanT teessüf ederim efendim. Kargom nerde diyemeden 1 günde elime ulaştı siparişim. Zevkimizi elimizden aldınız🙂
Alacağınız olsun, daha çok şipariş verirseniz bir seferinde mutlaka aksaklık olacaktır, insanlık hali :) teşekkür ederiz.
Şu sıralar elimde çok kahve olmasına rağmen dayanamayıp #1475 Kahve Kulübü Özel Seti ile ben de alıma katıldım. Bana da 15 dakika sonra gönderime hazır maili düştü :) Elbette sorunlar oluyor ve kendilerini test etmek istediklerini de belirtmişlerdi zaten. Fakat mesajlarda da görüyoruz ki yazılan her soruna çözüm bulmaya çalışıyorlar. Umuyorum zamanla daha da iyi hale gelecektir. Bu anlamda teşekkür ederim kendilerine. Kahveleri de denemeyi merakla bekliyorum.
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz, umuyorum aynı memnıniyet denedikten sonrada olacaktır. Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağız.
Notu dikkate aldık, yanlız mukurweini arkadan ağladı :) teşekkür ederiz.
#1485 ile ben de aranıza katıldım, @OkanT hocam benim ürünleri haftaya taze kavrumlardan gönderirseniz çok sevinirim, acelem yok 15 günlük kahve stoğum var hala, şimdiden ellerinize emeğinize sağlık.
Merhaba,

teşekkür ederiz. Yoğunluk sebebiyle eski kavurum pek kalmıyor zaten o yüzden büyük olasılıkla yeni kavrum gelir. Gün içerisinde foruma bakma fırsatım olmuyor fakat, acil talepleri whatssup, email yada instagramda üzerinden iletebilirseniz, görme şansımız daha yuksek olacaktır.
Siparşim geldi bile emeğinize sağlık.
Çok teşekkür ederiz, afiyet olsun.
Sevgili @OkanT kardeşim rica etsem

George Muia​

Hermanos Mena​

Finca San Francisco​

Bu üç kafadar için bir reçete tavsiye etme şansın olurmu ?
Merhaba,

Hermanos Mena için az yukarıda bir reçete önermiştim onu deneyebilirsiniz.
finca san francisco nun, daha az cozunmesini öneririm, %18 ler gibi. Yoksa cacao çok baskınlaşıp diğer notaları örtebiliyor. Bunu farklı metotlarla yapabilirsiniz örn. Düşük ısı veya düşük oran gibi..
george muia için detaylı bir recete ekleyecegiz çok yakında.
teşekkür ederiz.
@OkanT hocam elinize sağlık, espresso deneme seti ile classic espresso blend'i oldukça beğendim. Hele sitio amoreira... İçtiğim en farklı espressolardan birisi. Nasipse haftaya tekrar sipariş geçeceğim setten.

Yalnız kalibreleri biraz uğraştırdı. Özellikle villa espana oldukça ince bir öğütüm istiyor sanırım, doğru mudur yoksa benim DF64 SSP HU'nin hizalama zamanı falan mı geldi? :D Sıfır noktasından sadece 3 kademe ileri giderek anca sağlıklı bir fincan alabildim. Diğer türlü 5 barı geçemedim. Pesado sepetin de etkisi vardır ama daha önce hiçbir çekirdeği bu kadar ince öğütmedim.
Merhaba,

çok teşekkürler, beğenmenize çok sevindim.
sitio amoreira espresso için birçok kişinin favorisi oldu hakikaten, agua sarca nat anaerobic ile birlikte basabas gidiyorlar espressoda.
Villa espana öğütümü konusunda özel bir durum bizim dikkatimizi çekmedi, baska bir sebep olabilirmi?
çok daha ince öğüttüğümüz çekirdekler var ona nazaran, örn. agua sarca lar.

Emeği geçen herkese teşekkürler

Kenya 100gr set düşünür müsünüz? Ya da 100-125 gr paketleme fikriniz var mı genel olarak diyeyim.
Merhaba,

200gr ile 100-125gr arasında, ambalaj, paket, etiket, kargo vb maliyetler aynı kalıyor, iş akışı/yükü olarakta çok farklı gramajlarda hazırlamak, saklamak, tüketmek fazlasıyla ek yük çıkarıyor, çok büyük bir avantaj sağlayacağını düşünmediğimiz için malesef şu an için gündemimizde böyle bir konu yok.

Merhaba, #1294 numaralı sipariş ile katıldım. 3KG kahve sipariş ettim. Siparişi 3 Ocak'da verdim ve hala daha elime ulaşmadı. 1 Senedir forumda seçilen kavurmahanelerimizden sipariş veriyorum ilk defa böyle bir şey yaşadım. Kargo ile de sorun olmuş olabilir, suçlamıyorum, ama en nihayetinde olumsuz bir deneyim yaşıyorum şu anlık.
Güncelleme: Kargo firmasını aradığımda tahmini teslim tarihinin 8 Ocak olduğunu belirttiler. Bunu söyledikleri zaman telefonda bir süre sessizlik oluştu (sanırım bu sırada takvime bakmayı akıl etti.) ve 'Haklısınız.' dediler. Kayıt oluşturup süreci takip edelim dediler ve bende telefonu usulca kapattım. Kargo Takip numarası ile güncel durumu görüntülediğimde, kargomun hala daha şube aracında 'YOLDA' olduğunu görüntülüyorum. Sanırım kucaklarında sıcacık tutarak degeasing sürecine yardımda bulunuyorlar, sağolsunlar. Aras Kargo'ya olan aşkım her geçen gün daha da çok artıyor. Üzüldüğüm konu 2.400₺'lik kahvenin kaybolmuş olması. Gelişme oldukça paylaşacağım.

Not: Burada Calibre Coffee ile ilgili bir durum söz konusu değil. Kendilerine özelden de yazdım ve buradan da belirtiyorum, kavurmahanelerimiz kargo firmalarını seçtikten sonra aldıkları geri dönüşlere göre değiştirmeliler. Naçizane tavsiyemdir.

#1507 ile bu ayki alıma katıldım. Özellikle kulübümüze özel hazırlanan set için teşekkürler. Böylelikle 5 farklı kahvenizi deneyebileceğiz. Alıma katılan herkese de afiyet olsun.

İlk defa deneyeceğim bir kavurucu olacak 1509 no lu siparişle girdik bakalım nasıl çıkacak. Seçki alex harrera, guatemala / hermanos mena, el salvador / paul karani, kenya şeklinde oldu.

Güncelleme: Kargo firmasını aradığımda tahmini teslim tarihinin 8 Ocak olduğunu belirttiler. Bunu söyledikleri zaman telefonda bir süre sessizlik oluştu (sanırım bu sırada takvime bakmayı akıl etti.) ve 'Haklısınız.' dediler. Kayıt oluşturup süreci takip edelim dediler ve bende telefonu usulca kapattım. Kargo Takip numarası ile güncel durumu görüntülediğimde, kargomun hala daha şube aracında 'YOLDA' olduğunu görüntülüyorum. Sanırım kucaklarında sıcacık tutarak degeasing sürecine yardımda bulunuyorlar, sağolsunlar. Aras Kargo'ya olan aşkım her geçen gün daha da çok artıyor. Üzüldüğüm konu 2.400₺'lik kahvenin kaybolmuş olması. Gelişme oldukça paylaşacağım.

Not: Burada Calibre Coffee ile ilgili bir durum söz konusu değil. Kendilerine özelden de yazdım ve buradan da belirtiyorum, kavurmahanelerimiz kargo firmalarını seçtikten sonra aldıkları geri dönüşlere göre değiştirmeliler. Naçizane tavsiyemdir.
Aras Kargo burada da yapıyordu benzerini maksat kargo yolda gözüksün şubeyi fazla aramasınlar çünkü yolda olması ayrı 5 6 gün şubede bekletmeleri ayrı olay, onlar da yolda gösterip şubede bekletiyorlardı, şube yakınsa bence bi bakın şubeye, yolda gözüken çok kargoyu şubeden aldım. Takip bilgisinde varış transfer merkezinden varış şubesine gidiyor falan yazması lazım 3-4 gün.

Aras Kargo burada da yapıyordu benzerini maksat kargo yolda gözüksün şubeyi fazla aramasınlar çünkü yolda olması ayrı 5 6 gün şubede bekletmeleri ayrı olay, onlar da yolda gösterip şubede bekletiyorlardı, şube yakınsa bence bi bakın şubeye, yolda gözüken çok kargoyu şubeden aldım. Takip bilgisinde varış transfer merkezinden varış şubesine gidiyor falan yazması lazım 3-4 gün.
Öyle yapıyorum zaten. İki tane Aras Kargo şubesi var civarda. İkisine de peyder pey bakacağım.

Merhaba, daha önce de yazmıştım tekrar yazıyorum. İlk aldığım kahveler bitti fakat beğendiğim kahveyi tekrar bulup alamıyorum sizden sitenizdeki karmaşadan dolayı.

Sitenizdeki kahvelerde neyin ne olduğunu anlamak için sizin çalışanınız olmak lazım başka türlü müşterinin anlaması pek mümkün değil. Rica ediyorum sitenizi ivedi düzeltin kriz geçirmek üzereyim bilgisayar başında.

Lütfen Isacio J Albir Vilchez, Nicaragua Maracaturra Modern,Natural,Extended Anaerobic Fermentation BEYAZ Doypack in içindeki kahvenin tekli olarak satılan linkini paylaşabilir misiniz ?

Aşağıdaki ürün mü? eğer buysa neden paket rengi beyaz değil de turuncu ? eğer bu değilse hangisi..

Geri