modern espresso blend neden kiloluk olarak yok?
@OkanT
Merhaba,
gece bazen beklemediğimiz ürünlere talep olabiliyor, boyle olunca stok bitmiş sabah eklendi tekrar. Tesekkurler.
@OkanT teessüf ederim efendim. Kargom nerde diyemeden 1 günde elime ulaştı siparişim. Zevkimizi elimizden aldınız
Alacağınız olsun, daha çok şipariş verirseniz bir seferinde mutlaka aksaklık olacaktır, insanlık hali

teşekkür ederiz.
Şu sıralar elimde çok kahve olmasına rağmen dayanamayıp #1475 Kahve Kulübü Özel Seti ile ben de alıma katıldım. Bana da 15 dakika sonra gönderime hazır maili düştü

Elbette sorunlar oluyor ve kendilerini test etmek istediklerini de belirtmişlerdi zaten. Fakat mesajlarda da görüyoruz ki yazılan her soruna çözüm bulmaya çalışıyorlar. Umuyorum zamanla daha da iyi hale gelecektir. Bu anlamda teşekkür ederim kendilerine. Kahveleri de denemeyi merakla bekliyorum.
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz, umuyorum aynı memnıniyet denedikten sonrada olacaktır. Yorumlarınızı merakla bekliyor olacağız.
Notu dikkate aldık, yanlız mukurweini arkadan ağladı

teşekkür ederiz.
#1485 ile ben de aranıza katıldım,
@OkanT hocam benim ürünleri haftaya taze kavrumlardan gönderirseniz çok sevinirim, acelem yok 15 günlük kahve stoğum var hala, şimdiden ellerinize emeğinize sağlık.
Merhaba,
teşekkür ederiz. Yoğunluk sebebiyle eski kavurum pek kalmıyor zaten o yüzden büyük olasılıkla yeni kavrum gelir. Gün içerisinde foruma bakma fırsatım olmuyor fakat, acil talepleri whatssup, email yada instagramda üzerinden iletebilirseniz, görme şansımız daha yuksek olacaktır.
Siparşim geldi bile emeğinize sağlık.
Çok teşekkür ederiz, afiyet olsun.
Sevgili
@OkanT kardeşim rica etsem
George Muia
Hermanos Mena
Finca San Francisco
Bu üç kafadar için bir reçete tavsiye etme şansın olurmu ?
Merhaba,
Hermanos Mena için az yukarıda bir reçete önermiştim onu deneyebilirsiniz.
finca san francisco nun, daha az cozunmesini öneririm, %18 ler gibi. Yoksa cacao çok baskınlaşıp diğer notaları örtebiliyor. Bunu farklı metotlarla yapabilirsiniz örn. Düşük ısı veya düşük oran gibi..
george muia için detaylı bir recete ekleyecegiz çok yakında.
teşekkür ederiz.
@OkanT hocam elinize sağlık, espresso deneme seti ile classic espresso blend'i oldukça beğendim. Hele sitio amoreira... İçtiğim en farklı espressolardan birisi. Nasipse haftaya tekrar sipariş geçeceğim setten.
Yalnız kalibreleri biraz uğraştırdı. Özellikle villa espana oldukça ince bir öğütüm istiyor sanırım, doğru mudur yoksa benim DF64 SSP HU'nin hizalama zamanı falan mı geldi?

Sıfır noktasından sadece 3 kademe ileri giderek anca sağlıklı bir fincan alabildim. Diğer türlü 5 barı geçemedim. Pesado sepetin de etkisi vardır ama daha önce hiçbir çekirdeği bu kadar ince öğütmedim.
Merhaba,
çok teşekkürler, beğenmenize çok sevindim.
sitio amoreira espresso için birçok kişinin favorisi oldu hakikaten, agua sarca nat anaerobic ile birlikte basabas gidiyorlar espressoda.
Villa espana öğütümü konusunda özel bir durum bizim dikkatimizi çekmedi, baska bir sebep olabilirmi?
çok daha ince öğüttüğümüz çekirdekler var ona nazaran, örn. agua sarca lar.