• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⬆️Sonuç Ocak 2024-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhaba, daha önce de yazmıştım tekrar yazıyorum. İlk aldığım kahveler bitti fakat beğendiğim kahveyi tekrar bulup alamıyorum sizden sitenizdeki karmaşadan dolayı.

Sitenizdeki kahvelerde neyin ne olduğunu anlamak için sizin çalışanınız olmak lazım başka türlü müşterinin anlaması pek mümkün değil. Rica ediyorum sitenizi ivedi düzeltin kriz geçirmek üzereyim bilgisayar başında.

Lütfen Isacio J Albir Vilchez, Nicaragua Maracaturra Modern,Natural,Extended Anaerobic Fermentation BEYAZ Doypack in içindeki kahvenin tekli olarak satılan linkini paylaşabilir misiniz ?

Aşağıdaki ürün mü? eğer buysa neden paket rengi beyaz değil de turuncu ? eğer bu değilse hangisi..

en son 35 paket kaldı denilmiş aradığınız çekirdek için, muhtemelen tükendi ve listeden silindi.

Arkadaşlar sakin olalım saygıyı hoş görüyü el üstünde tutalım kriz geçirmenize gerek yok kahve kalmamıştır başka seçeneklere bakınız. Ben ayrıca @OkanT Beye teşekkür ediyorum çok hızlı bir şekilde talepleri karşılıyor her soruya cvp veriyor herkezle ayrı ayrı ilgileniyor ve birde kahveler çok hızlı bizlere ulaşıyor ben uzun zamandan beri bukadar çok seçkide görmedim oldukça güzel ve fazla kahve çekirdekleri getirmişler hayırlı işler diliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, daha önce de yazmıştım tekrar yazıyorum. İlk aldığım kahveler bitti fakat beğendiğim kahveyi tekrar bulup alamıyorum sizden sitenizdeki karmaşadan dolayı.

Sitenizdeki kahvelerde neyin ne olduğunu anlamak için sizin çalışanınız olmak lazım başka türlü müşterinin anlaması pek mümkün değil. Rica ediyorum sitenizi ivedi düzeltin kriz geçirmek üzereyim bilgisayar başında.

Lütfen Isacio J Albir Vilchez, Nicaragua Maracaturra Modern,Natural,Extended Anaerobic Fermentation BEYAZ Doypack in içindeki kahvenin tekli olarak satılan linkini paylaşabilir misiniz ?

Aşağıdaki ürün mü? eğer buysa neden paket rengi beyaz değil de turuncu ? eğer bu değilse hangisi..

O değil. 2 çeşit Nicaragua natural var. biri natural anerobic, diğeri ise natural. İstediğiniz aşağidaki linke:

#1533 ile alıma katıldım emeği geçen herkese teşekkürler. Etkinliğe katılmak isterim.

Merhaba,

Önceki haklı eleştiriniz üzerine düzeltme yapacağımızı iletmiştik. Şu an websitesi ve gerçekteki tüm paket renkleri birbirleriyle uyumludur. Bu şekilde dikkate alabilirsiniz. Agua Sarca Maracaturra (beyaz paket) maalesef tükendi. Aynı çiftlikten diğer iki çeşit yeterli stok var, devam ediyor.
ilginiz ve anlayışınız için tekrar teşekkür ederiz.

Etiyopya kahvesi gelir mi?
Merhaba,

Toplu alım öncesi zaten sözünü vermiştik. Ethiopia kahvelerimiz geldi, şu an depomuzda. 2 çeşit ve ikiside yıkanmış olarak. Bunları birkaç ay önce direk hasat sonrası deneyip seçmiştik. Bir nevi direk ithalat diyebilirim.
Önümüzdeki günlerde bunlarıda siteye ekleyeceğiz, fakat gelen haklı eleştiriler doğrultusunda, içerik, bilgi tanıtım olarak biraz daha titiz davranıyoruz. Hazırlıklarımızı tam olarak tamamladıktan sonra sizin beğeninize sunacağız.
Teşekkürler

Dün vermiş olduğum sipariş an itibariyle elime ulaştı. Emeği geçen herkese teşekkürler.

emeği geçen herkese teşekkürler

Merhabalar,
Agua Sarca - Maracaturra, Nicaragua hem V60 hem espressoda çok beğendim. Ancak bitmiş sanırım. Tekrar stokları girecek mi? Veya benzer tavsiyeniz var mıdır? @OkanT

Selamlar Sevgili @OkanT

Bahse konu 1498 numaralı siparişime ilişkin bir mail ve sitenizdeki iletişim kısmından bir not iletmiştim lakin herhangi bir dönüş alamadım ve kargoya verildiğini görüyorum. Notum dikkate alındı mı? Bilgi ve görüşlerinizi rica ederiz.

Merhabalar,
Agua Sarca - Maracaturra, Nicaragua hem V60 hem espressoda çok beğendim. Ancak bitmiş sanırım. Tekrar stokları girecek mi? Veya benzer tavsiyeniz var mıdır? @OkanT
Merhaba,

duyduğuma çok mutlu oldum. Aynı üretici ve çiftlikten iki çekirdeğimiz daha var, onları denemişmiydiniz?
teşekkürler
Selamlar Sevgili @OkanT

Bahse konu 1498 numaralı siparişime ilişkin bir mail ve sitenizdeki iletişim kısmından bir not iletmiştim lakin herhangi bir dönüş alamadım ve kargoya verildiğini görüyorum. Notum dikkate alındı mı? Bilgi ve görüşlerinizi rica ederiz.
Merhaba,
notunuzu dikkate aldık. Mail olarakta dün geri dönüş yapılmış olarak görüyorum, spam olarak ulaşmış yada gözünüzden kaçmış olabilir belki. Teşekkür ederiz.

Geri