• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⬆️Sonuç Ocak 2024-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Moccamaster ve V60 icin Kenya set ve Guatemala Las Crucitas ile alıma katıldım.

Kiloluk Pink Star ım ve Origin de bitmek üzere, Calibre den espresso için hem sek hem sütlü kahvelerle uyumlu, tatlı, yüksek gövdeli düşük asiditeli çekirdek önerisi olan varsa makbule geçer.

Sevgili @OkanT Kardeşim kahveler geldi Hermanos Mena 5 günü vardı ama dayanamadım açtım demledim Eşim ile beraber çok beğendik paketi açar açmaz kahvenin verdiği koku kavrum ve hissiyat bile çok güzeldi Tekrar Kiloluk olarak sipariş vermek istiyorum lakin Sıralama’da fiyat azalan yapıp pahalıdan ucuza doğru başlıyorum almaya bu işte yetenekli değilim maalesef düz mantık 🤣 özellikle senden bir tavsiye kahve adı istiyorum V60 için… teşekkür ederim

Merhaba,
notunuzu dikkate aldık. Mail olarakta dün geri dönüş yapılmış olarak görüyorum, spam olarak ulaşmış yada gözünüzden kaçmış olabilir belki. Teşekkür ederiz.
Selamlar Sevgili @OkanT

Yardım ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Sipariş No / Tarih
13 Ocak 2024 04:13

@OkanT kardeşim Siparişimin Kargoda beklememesi için pazartesi kargoya verilmesini rica ediyorum teşekkür ederim iyi çalışmalar

Sevgili @OkanT Kardeşim kahveler geldi Hermanos Mena 5 günü vardı ama dayanamadım açtım demledim Eşim ile beraber çok beğendik paketi açar açmaz kahvenin verdiği koku kavrum ve hissiyat bile çok güzeldi Tekrar Kiloluk olarak sipariş vermek istiyorum lakin Sıralama’da fiyat azalan yapıp pahalıdan ucuza doğru başlıyorum almaya bu işte yetenekli değilim maalesef düz mantık 🤣 özellikle senden bir tavsiye kahve adı istiyorum V60 için… teşekkür ederim

çok teşekkürler, çok sevindim memnun kalmanıza.
Birçoğunu denediniz, denemediklerinizden bruzzi ve alex herrerayı önerebilirim.

Merhaba
Sipariş Numarası: 1557 ile alıma katıldım.

Sipariş No / Tarih
13 Ocak 2024 14:02

Çok teşekkür ederim
Sipariş geçtim @OkanT Kardeşim rica etsem pazartesi Beraber kargolarsınız iyi satışlar diliyorum 🙏

#1563 ile katıldım. beklediğimden fazla çeşit vardı, seçimleri 4e düşürüp sonuçlandırdım. merakla bekliyorum.
1705154886990.png

Okan Bey merhaba,

Tropik meyve, limon, turunçgil, kırmızı meyve gibi notaların hakim olduğu hangi kahveleri önerirsiniz

Tercihen brezilya hariç her ülkeden birer tane almak istiyorum ama karar veremedim henüz

Okan Bey merhaba,

Tropik meyve, limon, turunçgil, kırmızı meyve gibi notaların hakim olduğu hangi kahveleri önerirsiniz

Tercihen brezilya hariç her ülkeden birer tane almak istiyorum ama karar veremedim henüz
Merhaba,

teşekkürler ilginize.
kenya set ve guatemala set içeriklerini inceleyebilirsiniz, hepsi uygun olacaktır.
yine ön yargınızı kırmak için brezilya dan da sitio amoreira yı deneyebilirsiniz :)

#1570 sipariş numarası ile, uzun bir aradan sonra uzun süredir beklediğim bir firmayla alıma katılmak beni oldukça mutlu etti. Kolombiya kahvelerinizin tadı hala damağımda sizi tekrar buralarda görmek beni oldukça mutlu etti. Bol kazançlar diliyorum.

Merhaba,

teşekkürler ilginize.
kenya set ve guatemala set içeriklerini inceleyebilirsiniz, hepsi uygun olacaktır.
yine ön yargınızı kırmak için brezilya dan da sitio amoreira yı deneyebilirsiniz :)
selam @OkanT bey #1573 ve #1574 numaralı siparişlerimi bir veya iki hafta sonraki kavrum tarihinden sonra kargoya çıkarmanız mümkün mü? Şuan arkadaşım kahve hediye getirmiş, elimdekiler az azalsa süper olurdu. :) İmkan dahilinde değilse önemli değil.

#1576 ile alıma katıldım :) O zaman yeni kahveler denemeyee :)

Moccamaster ve V60 icin Kenya set ve Guatemala Las Crucitas ile alıma katıldım.

Kiloluk Pink Star ım ve Origin de bitmek üzere, Calibre den espresso için hem sek hem sütlü kahvelerle uyumlu, tatlı, yüksek gövdeli düşük asiditeli çekirdek önerisi olan varsa makbule geçer.
Selamlar, benim de dün pink starım bitti öyle olunca degassingi tamamlamamış olsa da Calibre’den Classic espresso blendi açtım. Tatlı bi kahve, asidite düşük, süte yakıştı. Espresso olarak tüketirken gövde biraz düşük geldi ama daha tam ayarını yapmadım. Blend olarak güzel bi seçenek.

Brezilya Box set ile alıma katıldım 1583 sipariş no. Notu dikkate alırsanız çok sevinirim.

Hermanos Mena açıp ilk demleme espresso yaptım. Denediğim diğer El Salvadorlara göre daha kompleks. İlgili başlıkta üzün üzün anlattım. Herkese keyifli kahveler dilerim. Kavurma profili çoğu omni sanirim.

Geri