• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⬆️Sonuç Ocak 2024-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhaba,

Çok teşekkür ederiz, vakit ayırıp, eksik gördüğünüz yerleri, beğendiğiniz kısımları paylaşmanız çok değerli, çok önem veriyoruz.
içerik, bilgi eksikliği konusunda çok haklısınız, bende farkındayım, bu konuda detaylı bir çalışma yapıyoruz. En kısa zamanda kahvelere, kavuruma gösterdiğimiz özene yakışır bir düzenleme yapacağız.
Isacio nun kahvelerinde kafa karışıklığı ile ilgili olarakta haklısınız, tek tek almak istediğinizde, üreticinin adı yerine çifliğin adı ile isimlendirilmiş şekilde, Agua Sarca olarak tek cesitler içerisinde bulabilirsiniz.
Agua sarca siyah natural anaerobic extendednatural anaerobic extended, size gelen siyah paket,
Agua sarca natural anaerobic natural anaerobic, mor paket
aynı çiflik, aynı üretici, aynı varyete, ve cok benzer işlem olunca oldukca karısık olabiliyor, cok daha net acıklamamız gerekiyor.
iki cekirdek arasındaki fark fermentasyonun suresi.
Recete konusunda sektorde farklı kisilerden, farklı kahveler için destek, recete rica ettik, sagolsunlar kırmadılar, onumuzdeki gunlerde hazır oldukca bunlarıda paylasıyor olacagım.
Pazartesi ilk iş olarak, gercekte, ve sitede olan renkleri kontrol edip duzenleyecegiz.
Kahveleri begenmeniz ccok mutlu etti, uyardıgınız degisiklikleride yapıp en kısa surede dahada iyisini yapmak icin caba sarfedecegimize emin olabilirsiniz.
calismayan linkler konusundada firsatınız olursa benimle paylasabilirseniz, onlarıda hemen dikkate almak isterim.
tekrar cok tesekkur ederim.

Teşekkürler. Sitedeki problemlerin çoğunu aslında Shopify > Yengeç > Paraşüt 3 lü entegrasyonuyla çözebilirsiniz. Ödeme yöntemi olarak da Iyzico şu an en popüler ve alışveriş deneyimi açısından kolay olanı.

Ürün Açıklamaları ve kategorilendirmeleriyle ilgili ''genel düzen'' konusunda ise oturup 1-2 gün uğraşmak gerek.

Alışveriş deneyimi iyi olmadığında, müşteriler siteyi tekrar ziyaret etmek istemiyor. Ne yazık ki e-ticarette karşılaşılan en büyük problem bu.. Hani hep gitmek istediğiniz ama park yeri problemi yüzünden hiçbir zaman gidemediğiniz bir dükkan vardır ya işte tam olarak ona dönüşüyor..

Son düzenleme:
Sorun tam olarak ne zaman çözülür kahvem bitti ama yenisini satın alamıyorum

2 Ocak tarihinde siparişini verdiğim kahve kulübü özel seti, ertesi gün, 3 Ocak akşamı elime ulaştı. Isacio J Albir Vilchez Nicaragua Modern Natural 22 Aralık (12 gün), Bruzzi Daterra ve Mukurweini Kenya 24 Aralık (10 gün) Alex Herrera Guatemala ve Villa Espana El Salvador 28 Aralık (6 gün) kavrumlu olduğu için son iki kahve hariç degassing süresi bekleme sıkıntım olmadı, ki onları da bekleyemedim sabırsızlık edip. 4 günde hepsinden 2 şer kez V60 filtre kahve demledim ve kahveler hakkında detaylı tadım bilgileri veremeyecek olsam da, memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Onay geldi :) İlk kez Calibre'den siparis veriyorum, setteki kahveler damak tadima uyarsa en az bi nikaragua tadim seti masrafi daha cikacak gibi duruyor.

Bu mesajımda da belirttiğim gibi, kahveler damak tadıma uyduğundan, 1377 numaralı ikinci siparişimi de geçtim. Hem seti beğendiğim ve fiyatını uygun bulduğum için ikinci bir kahve kulübü özel seti, hem de denemek istediğim diğer kahveleri de içeren Isacio J Albir Vilchez Nicaragua Tadım Seti ve Kenya Box Setini siparişime ekledim.

Ödeme sıkıntısı yaşayan arkadaşlar için faydalı olabilir; ödemeyi Ziraat Bankası sanal kartı ile yapabildim. FYI.

@OkanT hata hala devam ediyor. Kredi kartı kullanarak satın alma gerçekleştirmek için alternatif bir yönteminiz var mı? Sorun ne zaman çözülmüş olacak acaba? Çalıştığınız sanal POS çözüm sağlayıcı firmanın(United Payment) yada sisteminizin yazılım altyapısını yöneten firmanın çözüm için verdiği bir hedef tarihi var mıdır?

Kahveleriniz güzel olabilir ki ilk canlı instagram yayını sonrası ben de satın aldım ve beğenerek tükettim..
Fakat bugüne kadar toplu satın alma yapılan firmalar arasında, uzun zamandır gördüğüm en kötü online alışveriş deneyimi gerçekleşmeye devam ediyor. Yukarıda @FinalVerdict93'ün dediği gibi sisteniz UX (kullanıcı deneyimi-user experience) açısından da çeşitli sorunlara ve karmaşalara sahip. Umarım web siteniz ile ilgili tüm teknik ve kullanıcı deneyimini etkileyen sorunları çok hızlı bir şekilde, kısa süre içerisinde, çözersiniz.
Merhaba,

Sorun malesef united pay ile alakalı, boyle ciddi bir sorun oldugunu, başladığını, öncesinde yoktu, perşembe akşam saatlerinde anladık. Cuma gununde beri düzeltilmesi için çaba sarfediyoruz. Güya haftasonu da çalıştıklarını söylüyorlar fakat çözemiyorlar, hatanın kendilerinden kaynaklı olduğunu kabul etmelerine rağmen.
Geçici olarak havale/eft seceneği ekledik. Kısmen bir çözüm olması adına.
Eleştirileri çok önemsiyoruz, düzeltmek için azami çaba sarfedeğiz. Teşekkürler.
Teşekkürler. Sitedeki problemlerin çoğunu aslında Shopify > Yengeç > Paraşüt 3 lü entegrasyonuyla çözebilirsiniz. Ödeme yöntemi olarak da Iyzico şu an en popüler ve alışveriş deneyimi açısından kolay olanı.

Ürün Açıklamaları ve kategorilendirmeleriyle ilgili ''genel düzen'' konusunda ise oturup 1-2 gün uğraşmak gerek.

Alışveriş deneyimi iyi olmadığında, müşteriler siteyi tekrar ziyaret etmek istemiyor. Ne yazık ki e-ticarette karşılaşılan en büyük problem bu.. Hani hep gitmek istediğiniz ama park yeri problemi yüzünden hiçbir zaman gidemediğiniz bir dükkan vardır ya işte tam olarak ona dönüşüyor..
Önerileriniz için çok teşekkür ederim, verdiğiniz örnek de çok iyi özetlemiş.
Daha önce shopify-iyzico kullanıyorduk, daha sonra ikas-united payment-paraşüte geçtik. Belli konularda daha avantajlı olsada, haklısınız diğer entegrasyon daha sorunsuzdu.
Sorun tam olarak ne zaman çözülür kahvem bitti ama yenisini satın alamıyorum
Son konuşmamızda iki saat içerisinde çözüleceğini söylediler, fakat şuana kadar sözlerinde durmadılar. Kısmen bir çözüm olması için eft/havale seçeneği ekledik. Kusura bakmayın, anlayışınız için teşekkür ederim.
2 Ocak tarihinde siparişini verdiğim kahve kulübü özel seti, ertesi gün, 3 Ocak akşamı elime ulaştı. Isacio J Albir Vilchez Nicaragua Modern Natural 22 Aralık (12 gün), Bruzzi Daterra ve Mukurweini Kenya 24 Aralık (10 gün) Alex Herrera Guatemala ve Villa Espana El Salvador 28 Aralık (6 gün) kavrumlu olduğu için son iki kahve hariç degassing süresi bekleme sıkıntım olmadı, ki onları da bekleyemedim sabırsızlık edip. 4 günde hepsinden 2 şer kez V60 filtre kahve demledim ve kahveler hakkında detaylı tadım bilgileri veremeyecek olsam da, memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Bu mesajımda da belirttiğim gibi, kahveler damak tadıma uyduğundan, 1377 numaralı ikinci siparişimi de geçtim. Hem seti beğendiğim ve fiyatını uygun bulduğum için ikinci bir kahve kulübü özel seti, hem de denemek istediğim diğer kahveleri de içeren Isacio J Albir Vilchez Nicaragua Tadım Seti ve Kenya Box Setini siparişime ekledim.

Ödeme sıkıntısı yaşayan arkadaşlar için faydalı olabilir; ödemeyi Ziraat Bankası sanal kartı ile yapabildim. FYI.
Merhaba,

çok teşekkürler, duyduğumuza çok memnun olduk. Umuyorum yeni seçtiğiniz kahveleride beğeneceksiniz.

Ben de ödeme yapamadım
1704632928288.png

Merhaba,

Kredi kartlarıyla ilgili sorun çözüldüğü şeklinde bilgi geldi, bizim denemelerimiz şu an bir sorun gözükmedi.
Tekrar bu aksaklık için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Kart ile ödeme düzelmiş kahveklübü ve @OkanT 'ye teşekkürler

Selamlar,

İstanbul Etkinliğine katılacak arkadaşlar için bir hatırlatma daha yapayım.

Bu mesaj öncesi satın alan arkadaşlar kendi mesajlarını düzenlerlerse ben oradan çekeceğim. En baştan yeni bir mesaj atmanız gerek yok <3

Örnek Mesaj:
#11111 ile alıma katıldım çok teşekkürler. Ayrıca etkinliğe de katılmak isterim.

1704726693720.png

#1439 kahvekukübü seti, daterra sweet ve finca san francisco ile alıma katıldım. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kredi kartı bir kere sorun verdi ikincisinde sanal kartla denedim oldu.

Geri