Merhaba,
Kahveleri ilk gün almıştım 2 gün evvel elime ulaştılar. Kendim de e-ticaret ile uğraşan ve uzun süredir online kahve alışverişi yapan biri olarak sitenizde bulunan ürünlerin açıklamalarının çok yetersiz ve karmaşık olduğunu söyleyebilirim. Genellikle bir markanın ürün gamını çok hızlı öğrenirim, 1 kere incelemem yeterli olur ancak sizin sitenizi 3. hatta 4. defa komple incelememe rağmen hala hakim olamadığım, anlayamadığım noktalar var.
Ürün açıklamaları yetersiz olduğu gibi, açıklamaların sıralamaları da yanlış. Örneğin Set bir ürün yapıyorsanız bu setin içeriği en başta yazılmalı. Hangi renkli paket, hangi ürün yazmalı, ürün açıklamaları daha anlaşılır olmalı. Düzen konusunda çok eksiğiniz var söylemeden edemeyeceğim.
Ancak kahveleriniz güzel.
Misal Mor renk paketli ISACIO J ALBIR VILCHEZ, NICARAGUA MADOREN NATURAL EXTENDED FERMANTATION bu ürünü beğendim ve tekrar sipariş etmek istiyorum. Ancak tek başına sanıyorum sipariş edemiyorum. Bunu henüz sitenizdeki mevcut düzende anlayamadım.
Ayrıca V60 için kahveleriniz özelinde reçete paylaşmanızı isterdim. Herkes, her kahveye aşina olmayabiliyor.
Bir de Sitenizde çalışmayan linkler var. Bunlar sitenize zarar veren unsurlar.
Merhaba,
Çok teşekkür ederiz, vakit ayırıp, eksik gördüğünüz yerleri, beğendiğiniz kısımları paylaşmanız çok değerli, çok önem veriyoruz.
içerik, bilgi eksikliği konusunda çok haklısınız, bende farkındayım, bu konuda detaylı bir çalışma yapıyoruz. En kısa zamanda kahvelere, kavuruma gösterdiğimiz özene yakışır bir düzenleme yapacağız.
Isacio nun kahvelerinde kafa karışıklığı ile ilgili olarakta haklısınız, tek tek almak istediğinizde, üreticinin adı yerine çifliğin adı ile isimlendirilmiş şekilde, Agua Sarca olarak tek cesitler içerisinde bulabilirsiniz.
Agua sarca siyah natural anaerobic extendednatural anaerobic extended, size gelen siyah paket,
Agua sarca natural anaerobic natural anaerobic, mor paket
aynı çiflik, aynı üretici, aynı varyete, ve cok benzer işlem olunca oldukca karısık olabiliyor, cok daha net acıklamamız gerekiyor.
iki cekirdek arasındaki fark fermentasyonun suresi.
Recete konusunda sektorde farklı kisilerden, farklı kahveler için destek, recete rica ettik, sagolsunlar kırmadılar, onumuzdeki gunlerde hazır oldukca bunlarıda paylasıyor olacagım.
Pazartesi ilk iş olarak, gercekte, ve sitede olan renkleri kontrol edip duzenleyecegiz.
Kahveleri begenmeniz ccok mutlu etti, uyardıgınız degisiklikleride yapıp en kısa surede dahada iyisini yapmak icin caba sarfedecegimize emin olabilirsiniz.
calismayan linkler konusundada firsatınız olursa benimle paylasabilirseniz, onlarıda hemen dikkate almak isterim.
tekrar cok tesekkur ederim.