• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⬆️Sonuç Ocak 2024-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

MpiTransactionı buluanamıyor" HATASI alıyorum Bende maalesef

#1356 İle kahvekulübü’ne özel tadım paketiyle aylık alıma katıldım. İkinci denememde ziraat bankası üzerinden sanal kart oluşturarak alımı gerçekleştirdim.
756 tl ücrete 1 kg kahve bana göre çok iyi bir fiyat. Emeği geçen herkese teşekkür ederim 🙂

Bilgilendirme:
Kargo bugün saat 20 de elime ulaştı. Hepsijet 21.30 a kadar çalışıyormuş. Gün içinde neden gelmedi diye kafayı yemeyin benim gibi :)

MpiTransactionı buluanamıyor alamıyorum ya enpara kredi kartıyla
Maalesef, azami çaba sarfetmemize rağmen henüz nedeni çözümü ile ilgili bir gelişme sağlayamadık, takip ediyorum. Kusura bakmayın.
Merhaba, nitelikli kahve dunyasina bugun degirmenimin de gelmesi ile yeni girmis birisiyim ve ilk defa toplu alim etkinligine katilacagim. Su ana kadar sadece sanal baharattan etiopya djammah alip cok tecrube sahibi olmamaktan dolayi olabilir memnun kalmis birisi olarak bu alima gorece ucuz ve anlasilan tercih edilen Villa Espana'dan 1 kilo alarak katilmak istiyorum ayin ortalarina dogru ancak 1 kilo almam durumunda 4 veya 200gr oldugundan dolayi 5 paket seklinde mi yoksa koca bir paket halinde mi gelecegi konusunda kaygilarim var. Paket acildiktan sonra 2 hafta sonrasinda hizli bir sekilde kahvenin bayatladigi seklinde bir bilgi de edindim muhtemelen forumdaki herkesin bildigi sekilde. Bu konuda beni aydinlatma sansiniz var midir? Ps: gerekli bir detay degil sanirim ancak ekipman olarak v60 ve mokapot kullanacagim.
Merhaba,
öncelikle teşekkür ederiz.
1kg secmeniz durumunda 1kglık tek pakette gelecektir. 1kg ın 5x200gr a gore bir parca daha uygun fiyatlı olmasının nedeni, ambalaj ve kargo acısından maliyeti dusurmesinden kaynaklı. Benim önerim 200gr lık 5 farklı kahve denemeniz olacaktir, daha dneyimsel bir tecrube olur. Setleri de inceleyebilirsiniz.
Selamalar tekrardan,

Espresso için "Espresso Box Set" ve Eira Rua Brazil çekirdekleri bugün ulaştı.

Rehber olarak kullanabileceğim Sıcaklık ve Ratio değerleri verebilirmisiniz. @OkanT

Teşekkürler
Klasik recetelere sagdık kalabilirsiniz. 1e2 civari oran, 1-2ml/sn akış olarak. 94c sicaklik, sadece eira rua da sicakligi daha dusuk tutabilirsiniz 90-91c gibi.
@OkanT, "MpiTransactionı buluanamıyor" HATASI alıyorum(Yapı Kredi, Enpara, QnbFinansbank sanal Kredi Kartları ile)..
Maalesef, azami çaba sarfetmemize rağmen henüz nedeni çözümü ile ilgili bir gelişme sağlayamadık, takip ediyorum. Kusura bakmayın.
#1356 İle kahvekulübü’ne özel tadım paketiyle aylık alıma katıldım. İkinci denememde ziraat bankası üzerinden sanal kart oluşturarak alımı gerçekleştirdim.
756 tl ücrete 1 kg kahve bana göre çok iyi bir fiyat. Emeği geçen herkese teşekkür ederim 🙂
Biz teşekkür ederiz, umuyorum memnun kalacaksınız.
Bilgilendirme:
Kargo bugün saat 20 de elime ulaştı. Hepsijet 21.30 a kadar çalışıyormuş. Gün içinde neden gelmedi diye kafayı yemeyin benim gibi :)
Aras kargoda tüm girişleri yapmış olarak görüyorum, herkese takip numarası ulaşmış olmalı. Ulaşmayan, kargoya verilmeyen sipariş varsa bana ulaşılırsa daha detaylı bilgi vermeye çalışırım.

Alacaz dedik bi kere 🤣

IMG_20240106_152210.jpg

@OkanT üstat Venezuela seti her çeşit için 10ar gr dan 2 demleme olarak mı düşünüldü, yoksa Eminem'in dediği gibi One Shot One Opportunity mi 😅

Selamün aleyküm iki gündür bu sorunla karşılaşıyorum yardım edebilecek var mı Screenshot_20240106_185546_Samsung Internet.jpg

Sorununun Mastercardlarda oldugunu anladık, çözümü için çalışılıyor.
Mastercard hariç diğer kartlarda bir problem yok. Teşekkürler.
Ben önce Encard (mastercard) sonra da yapıkredi( Visa) kullanmama rağmen yine ikisinde de aynı sorunu verdi

@OkanT bey, bu set ile ilgili biraz daha bilgi alabilir miyim? Kavurma dereceleri ve tat profilleri nasıl? Bir de gramajlar çok düşük olunca Roest ile kavruldu diye düşünüyorum. Yan yana düşük gramajdan bir cupping bir de demleme çıkartırım muhtemelen
Merhaba,

evet roest ile dun ve bugun kavuruldu, 6.1.24, en az biray kadar bekletmenizi öneririm, kavrumlar oldukca acık.
@OkanT üstat Venezuela seti her çeşit için 10ar gr dan 2 demleme olarak mı düşünüldü, yoksa Eminem'in dediği gibi One Shot One Opportunity mi 😅
Venezuela kahveleri henuz oldukca nadir, global olarakta diğer kavurucularda nadiren denk geliyor belkide gelmiyor.
Benim Venezuela ile olan özel çalışmamdan dolayı tedarik edebiliyorum, eicev 2023 te danısman ve yine secen komitede oldugumdan bu yılda bir kısmına ulaşabildim. Bizdede oldukca kısıtlı vardı, yarımşar kg kadar, o yuzden 20gr olarak tek denemelik, bir deneyim olarak planladım daha cok kişi deneyebilmesi için.
Selamün aleyküm iki gündür bu sorunla karşılaşıyorum yardım edebilecek var mı Ekli dosyayı görüntüle 30857

Ben önce Encard (mastercard) sonra da yapıkredi( Visa) kullanmama rağmen yine ikisinde de aynı sorunu verdi
Bilgi için çok teşekkürler. Sorun bizim sistemimizle alakalı, çalışıyoruz fakat malesef henüz bir sonuç alamadık.
çözüldüğünde duyuracağım. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Merhaba,

evet roest ile dun ve bugun kavuruldu, 6.1.24, en az biray kadar bekletmenizi öneririm, kavrumlar oldukca acık.

Venezuela kahveleri henuz oldukca nadir, global olarakta diğer kavurucularda nadiren denk geliyor belkide gelmiyor.
Benim Venezuela ile olan özel çalışmamdan dolayı tedarik edebiliyorum, eicev 2023 te danısman ve yine secen komitede oldugumdan bu yılda bir kısmına ulaşabildim. Bizdede oldukca kısıtlı vardı, yarımşar kg kadar, o yuzden 20gr olarak tek denemelik, bir deneyim olarak planladım daha cok kişi deneyebilmesi için.

Bilgi için çok teşekkürler. Sorun bizim sistemimizle alakalı, çalışıyoruz fakat malesef henüz bir sonuç alamadık.
çözüldüğünde duyuracağım. Anlayışınız için teşekkür ederim.
@DaunterM 🥺

Merhaba,

Kahveleri ilk gün almıştım 2 gün evvel elime ulaştılar. Kendim de e-ticaret ile uğraşan ve uzun süredir online kahve alışverişi yapan biri olarak sitenizde bulunan ürünlerin açıklamalarının çok yetersiz ve karmaşık olduğunu söyleyebilirim. Genellikle bir markanın ürün gamını çok hızlı öğrenirim, 1 kere incelemem yeterli olur ancak sizin sitenizi 3. hatta 4. defa komple incelememe rağmen hala hakim olamadığım, anlayamadığım noktalar var.

Ürün açıklamaları yetersiz olduğu gibi, açıklamaların sıralamaları da yanlış. Örneğin Set bir ürün yapıyorsanız bu setin içeriği en başta yazılmalı. Hangi renkli paket, hangi ürün yazmalı, ürün açıklamaları daha anlaşılır olmalı. Düzen konusunda çok eksiğiniz var söylemeden edemeyeceğim.

Ancak kahveleriniz güzel.

Misal Mor renk paketli ISACIO J ALBIR VILCHEZ, NICARAGUA MADOREN NATURAL EXTENDED FERMANTATION bu ürünü beğendim ve tekrar sipariş etmek istiyorum. Ancak tek başına sanıyorum sipariş edemiyorum. Bunu henüz sitenizdeki mevcut düzende anlayamadım.

Ayrıca V60 için kahveleriniz özelinde reçete paylaşmanızı isterdim. Herkes, her kahveye aşina olmayabiliyor.

Bir de Sitenizde çalışmayan linkler var. Bunlar sitenize zarar veren unsurlar.

Merhaba,

Kahveleri ilk gün almıştım 2 gün evvel elime ulaştılar. Kendim de e-ticaret ile uğraşan ve uzun süredir online kahve alışverişi yapan biri olarak sitenizde bulunan ürünlerin açıklamalarının çok yetersiz ve karmaşık olduğunu söyleyebilirim. Genellikle bir markanın ürün gamını çok hızlı öğrenirim, 1 kere incelemem yeterli olur ancak sizin sitenizi 3. hatta 4. defa komple incelememe rağmen hala hakim olamadığım, anlayamadığım noktalar var.

Ürün açıklamaları yetersiz olduğu gibi, açıklamaların sıralamaları da yanlış. Örneğin Set bir ürün yapıyorsanız bu setin içeriği en başta yazılmalı. Hangi renkli paket, hangi ürün yazmalı, ürün açıklamaları daha anlaşılır olmalı. Düzen konusunda çok eksiğiniz var söylemeden edemeyeceğim.

Ancak kahveleriniz güzel.

Misal Mor renk paketli ISACIO J ALBIR VILCHEZ, NICARAGUA MADOREN NATURAL EXTENDED FERMANTATION bu ürünü beğendim ve tekrar sipariş etmek istiyorum. Ancak tek başına sanıyorum sipariş edemiyorum. Bunu henüz sitenizdeki mevcut düzende anlayamadım.

Ayrıca V60 için kahveleriniz özelinde reçete paylaşmanızı isterdim. Herkes, her kahveye aşina olmayabiliyor.

Bir de Sitenizde çalışmayan linkler var. Bunlar sitenize zarar veren unsurlar.
Merhaba,

Çok teşekkür ederiz, vakit ayırıp, eksik gördüğünüz yerleri, beğendiğiniz kısımları paylaşmanız çok değerli, çok önem veriyoruz.
içerik, bilgi eksikliği konusunda çok haklısınız, bende farkındayım, bu konuda detaylı bir çalışma yapıyoruz. En kısa zamanda kahvelere, kavuruma gösterdiğimiz özene yakışır bir düzenleme yapacağız.
Isacio nun kahvelerinde kafa karışıklığı ile ilgili olarakta haklısınız, tek tek almak istediğinizde, üreticinin adı yerine çifliğin adı ile isimlendirilmiş şekilde, Agua Sarca olarak tek cesitler içerisinde bulabilirsiniz.
Agua sarca siyah natural anaerobic extendednatural anaerobic extended, size gelen siyah paket,
Agua sarca natural anaerobic natural anaerobic, mor paket
aynı çiflik, aynı üretici, aynı varyete, ve cok benzer işlem olunca oldukca karısık olabiliyor, cok daha net acıklamamız gerekiyor.
iki cekirdek arasındaki fark fermentasyonun suresi.
Recete konusunda sektorde farklı kisilerden, farklı kahveler için destek, recete rica ettik, sagolsunlar kırmadılar, onumuzdeki gunlerde hazır oldukca bunlarıda paylasıyor olacagım.
Pazartesi ilk iş olarak, gercekte, ve sitede olan renkleri kontrol edip duzenleyecegiz.
Kahveleri begenmeniz ccok mutlu etti, uyardıgınız degisiklikleride yapıp en kısa surede dahada iyisini yapmak icin caba sarfedecegimize emin olabilirsiniz.
calismayan linkler konusundada firsatınız olursa benimle paylasabilirseniz, onlarıda hemen dikkate almak isterim.
tekrar cok tesekkur ederim.

@OkanT hata hala devam ediyor. Kredi kartı kullanarak satın alma gerçekleştirmek için alternatif bir yönteminiz var mı? Sorun ne zaman çözülmüş olacak acaba? Çalıştığınız sanal POS çözüm sağlayıcı firmanın(United Payment) yada sisteminizin yazılım altyapısını yöneten firmanın çözüm için verdiği bir hedef tarihi var mıdır?

Kahveleriniz güzel olabilir ki ilk canlı instagram yayını sonrası ben de satın aldım ve beğenerek tükettim..
Fakat bugüne kadar toplu satın alma yapılan firmalar arasında, uzun zamandır gördüğüm en kötü online alışveriş deneyimi gerçekleşmeye devam ediyor. Yukarıda @FinalVerdict93'ün dediği gibi sisteniz UX (kullanıcı deneyimi-user experience) açısından da çeşitli sorunlara ve karmaşalara sahip. Umarım web siteniz ile ilgili tüm teknik ve kullanıcı deneyimini etkileyen sorunları çok hızlı bir şekilde, kısa süre içerisinde, çözersiniz.

Merhaba,
@OkanT Karttan ödeme sorunu VISA Card için devam ediyor maalesef (Yapı Kredi sanal kart - VISA).
Hata hala aynı..

Ekli dosyayı görüntüle 30858

Son düzenleme:
Geri