• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⬆️Sonuç Ocak 2024-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

+1 tebrikler

Çok yoğun kavurma sebebiyle iletişim koptu sanırım! Önceki yazayım halen cevapsız. Üç gündür #1169 nolu sipariş durumu kargoya hazır sadece tarih olarak güncelleniyor. Yoğunluk haric bir açıklamanız var umarım.

Çok yoğun kavurma sebebiyle iletişim koptu sanırım! Önceki yazayım halen cevapsız. Üç gündür #1169 nolu sipariş durumu kargoya hazır sadece tarih olarak güncelleniyor. Yoğunluk haric bir açıklamanız var umarım.
#1167 Nolu siparişimle aynı durumu yaşıyorum.

yeni eklediğimiz hermanos mena etiketi matbaa dan yanlış geldiği için bu kahveyi içeren siparisler ancak persembe günü kargoya verilebilecek.
#1166 siparişim MENA etiketi nedeniyle kargonun bugün olacağı aktarılmıştı, bilginiz olsun :)

Aynı yorumu ben de gördüm ama benim siparişte aynı kahve yokmuş diye düşünmüştüm yaşlandık demek ki!

#1316 numaralı sipariş ile alıma katıldım, kahveleri merakla bekliyorum. Ayrıca toplu alımda emeği geçen herkese teşekkürler.

3 farklı kartla denememe rağmen "MpiTransactionı buluanamıyor" hatası alıyorum. Sitede bir sorun mu var acaba?

Hayirli aksamlar @OkanT espresso öneriniz ve calibre dukkanlarda espresso cekirdeginiz nedir ? Tesekkurler .
Merhaba, cevre sakinleri sitio amoreira yı cok begendi, barista arkadaslarımızdan bundan dolayı hep onu tercih etmek istiyor, ben sürekli değiştirme taraftarı olmama ragmen :)
Hocam merhaba, kahveleri merakla bekliyoruz. Ay içerisinde başka kahve eklenecek mi? Gözler hala iyi bir Etiyopya ve Ekvador bekliyor.
Merhaba,

evet stok tukenen kahveler oldukca yeniler eklenecek, ayrıca bir tanede cok nadir, az stoklu bir set eklenecek, tahmini zor :)
Ekvador çok güzel olur. Mümkünse tipika varyete @OkanT
Merhaba,

ekvator son donemde benimde en begendigim orijinlerden, seckiye eklemek cok istiyorum, fakat fiyatlar uygun degil, oldukca yuksek o yuzden henuz cesaret edemedim.
Peki hocam o seçenekler dışında espresso için hangi suyu öneriyorsunuz? Pınar uludağ nasıl? Buzdağı benim şehrimde yok. Final touch siparişi vermiştim, ppm ayarlayabilirim öneriniz varsa.
Espresso icin 3-4 ay once inceledigimde damlada uygun olabilir gibi gozukuyordu.
@OkanT bey, benim sipariş ile ilgili sabah kargoya hazır bir mail aldım ama takip numara veya kargoya verilmiş dair bilgilendirme gelmedi.
Merhaba,

size geri donus yapacagım.
Bir küçük eleştirim olacak, sitenizde kahvelerin detaylarını görebileceğimiz, biraz daha bağ kurmamızı sağlayacak içerik eksikliği çok fazla. Sadece paket fotoğrafı ve birkaç bilgiden çok daha fazlasını paylaşacak hassasiyette çalışan bir kavurucusunuz çünkü. Beni bu durum oldukça şaşırtıyor.

Kimileri üretim çiftliğinden fotoğraflar, kimileri ağaçlardan, meyvelerden fotoğraflar, kimileri tat profilini anımsatan notlara uygun fotoğraflar paylaşıyor. Daha kahveyi almadan moda giriyoruz. Hele ki SCA paylaşmamayı hiç anlamıyorum. Aralık veriyorsunuz evet ama özel bir sebebi mi var direkt kahvenin skorunu paylaşmamanızda acayip takıldım bu konuya.

Özetle halen karar verebilmiş değilim ne alacağıma elim ayağıma girdi. :D
Merhaba,

eleştirinize yuzde yuz hak veriyor, katılıyorum. Daha once bende kendimi bu konuda elestirmistim, gardelli ile aynı kahveyi satiyor oldugumuz donemde.
bununla ilgili kapsamlı bir calisma yapıyoruz, tam olarak icime sinmeden gecis yapmak istemiyorum.
bilgim olan kahve, kavurma vb konularda daha hızlı ilerleyebiliyoruz, fakat bu tip it ile ilgili konularda tam hakim olmayınca biraz agır ilerliyor surec. Cok guzel fikirler var fakat uygulamada zorluk, surec uzamansı oluyor malesef.
Ama bu eksikligi gidermek adına dilediginiz zaman birebir konusmak, anlatmak, karar vermenize yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
Merhaba,

Bugun itibari ile kargo teslim zamanı sonrası gelen siparisler haric %99 unu tamamladık.
sizinkide kargoda gorunuyor, baska bir aksilik var ise lutfen haber verin. Anlayısınız icin tesekkur ederim.
3 farklı kartla denememe rağmen "MpiTransactionı buluanamıyor" hatası alıyorum. Sitede bir sorun mu var acaba?
Merhaba,

su ana kadar baska sorun bildiren olmadı odeme ile ilgili, siparis vermeye calistiginiz ismi bana iletebilirseniz, yarın ozel olarak ilgilenmek isterim. Cok tesekkurler ilginiz ve anlayısınız icin.

Ama bu eksikligi gidermek adına dilediginiz zaman birebir konusmak, anlatmak, karar vermenize yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
Cevap için teşekkürler. Sadece bana değil de, özellikle Kenya'ları karşılaştırdığınız bir mesaj buraya yakışır bence. Karar veremeyenlere çok yardımı dokunur eminim.

Bu arada her tarafımız Kolombiya olmuşken farklı orijin seçkiniz ilaç gibi geldi. Kararsızlık biraz da oradan. Hepsini alma isteğinden kaynaklanıyor. :)

Merhaba,

su ana kadar baska sorun bildiren olmadı odeme ile ilgili, siparis vermeye calistiginiz ismi bana iletebilirseniz, yarın ozel olarak ilgilenmek isterim. Cok tesekkurler ilginiz ve anlayısınız icin.
bu hatayı ben de aldım, garanti bankası kartımla 2-3 sefer denedim kabul etmedi, sonra akbank kartıyla deneyince kabul etti (kartların ikisi de mastercard)

bu vesileyle #1331 ile alıma katıldım :)
kenya box set
aqua sarca natural
villa españa

heyecanla bekliyorum :)

1704397533489.png

Cevap için teşekkürler. Sadece bana değil de, özellikle Kenya'ları karşılaştırdığınız bir mesaj buraya yakışır bence. Karar veremeyenlere çok yardımı dokunur eminim.

Bu arada her tarafımız Kolombiya olmuşken farklı orijin seçkiniz ilaç gibi geldi. Kararsızlık biraz da oradan. Hepsini alma isteğinden kaynaklanıyor. :)
Tabiki, kıyaslamaya çalışayım.
öncelikle george muia farklı, kenya ile pek de özdeşleşmiyor, natural ve uzun fermentasyonu farklı kılıyor, kayısı ve yogurt notları az cok farklı oldugunu belli ediyor, diğer ikisine göre daha gövdeli, kremamsı, yine diğer ikisi kadar temiz değil ama sıradışı oluşu bence farklı bir deneyim.
Mukurweini, oldukça beğenildi, oldukca temiz, aromalar yogun, ben kenyayım diyen bir sl28,34, ama tartismalı olan kenyalardaki umami, domastes tadi yok. Orman meyveleri, kırmızı, siyah meyveler mevcut. Karani ye göre bir parça daha gövdeli. iyi kenyaların fiayatlarınla mukayese edince bence muthis bir fiyat performans.
içlerinde en sulu sulu olan paul karani, gövdesi en düşük olan, çok temiz, içtikçe içirebilen cinsten, hafif, dengeli, parlak.
basta daha cok yropik meyveler, orman meyveleri gelirken btitişi kuşburnu anımsatıyor.
Seckimizi begenmenize farklıbulmanıza sevindim. Farklılık yaratmak, daha fazla degisik deneyim olması daha enteresan geliyor bize.
Colombiya nın suanki hasatından bizde kahvelerimizi sectik, fakat hazırlanıp bize ulasmalarina henuz 5-6 hafta daha var malesef, inmaculada dan kahvelerimizde olacak.

Öncelikle notumu mesaj yoluyla sonradan iletmeme rağmen dikkate aldıkları için teşekkür ederim kendilerine.

Paket tasarımları oldukça hoşuma gitti, ilk izlenimde. Bana biraz Prodigal’ı anımsattı :)
Bir de başlıkta göremedim ama degass ne kadar öneriyordunuz acaba @OkanT ?

Son düzenleme:
Keşke vakum makinem olsaydı. Öyle olsa Kenyalar ile yetinmezdim ama ziyan etmeye gerek yok. Olsaydı almak isteyeceğim diğerleri;

Guatemala Box Set
Daterra Box Set
Nicaragua Tadım Seti
El Salvador Villa Espana
El Salvador Hermanos Mena

Selamlar Sevgili @OkanT ve @Talhaerdinc

Tarafımca 02/01/2023 tarihinde oluşturmuş olduğum 1198 ve 1199 numaralı siparişlerim, sipariş girişi yaptığım andan şuana kadar kargoya hazır statüsünde beklemektedir. Konu siparişlerime dair notlar iletmiştim lakin siparişlerim bu yüzden mi bekliyor yoksa farklı bir durum mu söz konusu bilmiyorum. Bu sabah itibari ile ufukekut@gmail.com mail adresimden mail ileterek sorguladım ve ayrıca web sitesinizdeki iletişim alanından mesaj ilettim lakin dönüş alamadım. Yardım ve desteğinizi rica ederim.

Sonunda uygun fiyatlı bir kavurucunun seçildiğini görmek mutluluk verici. Ay sonunda kesinlikle sipariş vermeyi planlıyorum. Umarım stoklarda sorun yoktur.

Tarafımca 02/01/2023 tarihinde oluşturmuş olduğum 1198 ve 1199 numaralı siparişlerim, sipariş girişi yaptığım andan şuana kadar kargoya hazır statüsünde beklemektedir. Konu siparişlerime dair notlar iletmiştim lakin siparişlerim bu yüzden mi bekliyor yoksa farklı bir durum mu söz konusu bilmiyorum. Bu sabah itibari ile ufukekut@gmail.com mail adresimden mail ileterek sorguladım ve ayrıca web sitesinizdeki iletişim alanından mesaj ilettim lakin dönüş alamadım. Yardım ve desteğinizi rica ederim.
Ben ve @ARKH de de aynı durum söz konusu, size özel bir durum değil gibi görünüyor. Beklemedeyiz. @OkanT üstat bilgilendirme yapacaktır diye düşünüyorum.

Öncelikle notumu mesaj yoluyla sonradan iletmeme rağmen dikkate aldıkları için teşekkür ederim kendilerine.

Paket tasarımları oldukça hoşuma gitti, ilk izlenimde. Bana biraz Prodigal’ı anımsattı :)
Bir de başlıkta göremedim ama degass ne kadar öneriyordunuz acaba @OkanT ?
Merhaba,

çok teşekkürler, 9-10 gün kadar beklemenizi öneririm degassing için.
finca san francisco için roest ile kavruldugundan 4-5 hafta öneriyoruz.
Keşke vakum makinem olsaydı. Öyle olsa Kenyalar ile yetinmezdim ama ziyan etmeye gerek yok. Olsaydı almak isteyeceğim diğerleri;

Guatemala Box Set
Daterra Box Set
Nicaragua Tadım Seti
El Salvador Villa Espana
El Salvador Hermanos Mena
Merhaba,

biraz daha rahatlayınca, ben evde vakumlayarak yardımcı olabilirim. Tesekkurler.

Merhaba aşağıda yanıtlıyorum. Teşekkürler.
Sonunda uygun fiyatlı bir kavurucunun seçildiğini görmek mutluluk verici. Ay sonunda kesinlikle sipariş vermeyi planlıyorum. Umarım stoklarda sorun yoktur.
Merhaba,

stok sınırı olan iki kahvemiz finca san francisco ve agua sarca maracaturra 35 paket civari kaldi, bunların dışında bir problem yok. Teşekkürler.
Ben ve @ARKH de de aynı durum söz konusu, size özel bir durum değil gibi görünüyor. Beklemedeyiz. @OkanT üstat bilgilendirme yapacaktır diye düşünüyorum.

Merhaba,
öncelikle gecikme için tekrar kusura bakmayın.
Hermanos Mena içeren siparişler için doğru etiket dün öğlen saatlerinde teslim edildi.
yurtiçi kargo ve aras kargo saat 12-1 civari teslim almaya geliyor, hepsijet 4-5 gibi.
tum siparisler bizim tarafımızdan hazır olmasına ragmen kargoya teslim edilemeyenler var, bugun mutlaka yola cıkacaktır.
anlayışınız için teşekkür ederim.

Geri