Hayirli aksamlar
@OkanT espresso öneriniz ve calibre dukkanlarda espresso cekirdeginiz nedir ? Tesekkurler .
Merhaba, cevre sakinleri sitio amoreira yı cok begendi, barista arkadaslarımızdan bundan dolayı hep onu tercih etmek istiyor, ben sürekli değiştirme taraftarı olmama ragmen
Hocam merhaba, kahveleri merakla bekliyoruz. Ay içerisinde başka kahve eklenecek mi? Gözler hala iyi bir Etiyopya ve Ekvador bekliyor.
Merhaba,
evet stok tukenen kahveler oldukca yeniler eklenecek, ayrıca bir tanede cok nadir, az stoklu bir set eklenecek, tahmini zor
Ekvador çok güzel olur. Mümkünse tipika varyete
@OkanT
Merhaba,
ekvator son donemde benimde en begendigim orijinlerden, seckiye eklemek cok istiyorum, fakat fiyatlar uygun degil, oldukca yuksek o yuzden henuz cesaret edemedim.
Peki hocam o seçenekler dışında espresso için hangi suyu öneriyorsunuz? Pınar uludağ nasıl? Buzdağı benim şehrimde yok. Final touch siparişi vermiştim, ppm ayarlayabilirim öneriniz varsa.
Espresso icin 3-4 ay once inceledigimde damlada uygun olabilir gibi gozukuyordu.
@OkanT bey, benim sipariş ile ilgili sabah kargoya hazır bir mail aldım ama takip numara veya kargoya verilmiş dair bilgilendirme gelmedi.
Merhaba,
size geri donus yapacagım.
Bir küçük eleştirim olacak, sitenizde kahvelerin detaylarını görebileceğimiz, biraz daha bağ kurmamızı sağlayacak içerik eksikliği çok fazla. Sadece paket fotoğrafı ve birkaç bilgiden çok daha fazlasını paylaşacak hassasiyette çalışan bir kavurucusunuz çünkü. Beni bu durum oldukça şaşırtıyor.
Kimileri üretim çiftliğinden fotoğraflar, kimileri ağaçlardan, meyvelerden fotoğraflar, kimileri tat profilini anımsatan notlara uygun fotoğraflar paylaşıyor. Daha kahveyi almadan moda giriyoruz. Hele ki SCA paylaşmamayı hiç anlamıyorum. Aralık veriyorsunuz evet ama özel bir sebebi mi var direkt kahvenin skorunu paylaşmamanızda acayip takıldım bu konuya.
Özetle halen karar verebilmiş değilim ne alacağıma elim ayağıma girdi.
Merhaba,
eleştirinize yuzde yuz hak veriyor, katılıyorum. Daha once bende kendimi bu konuda elestirmistim, gardelli ile aynı kahveyi satiyor oldugumuz donemde.
bununla ilgili kapsamlı bir calisma yapıyoruz, tam olarak icime sinmeden gecis yapmak istemiyorum.
bilgim olan kahve, kavurma vb konularda daha hızlı ilerleyebiliyoruz, fakat bu tip it ile ilgili konularda tam hakim olmayınca biraz agır ilerliyor surec. Cok guzel fikirler var fakat uygulamada zorluk, surec uzamansı oluyor malesef.
Ama bu eksikligi gidermek adına dilediginiz zaman birebir konusmak, anlatmak, karar vermenize yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
#1167 Nolu siparişimle aynı durumu yaşıyorum.
Merhaba,
Bugun itibari ile kargo teslim zamanı sonrası gelen siparisler haric %99 unu tamamladık.
sizinkide kargoda gorunuyor, baska bir aksilik var ise lutfen haber verin. Anlayısınız icin tesekkur ederim.
3 farklı kartla denememe rağmen "MpiTransactionı buluanamıyor" hatası alıyorum. Sitede bir sorun mu var acaba?
Merhaba,
su ana kadar baska sorun bildiren olmadı odeme ile ilgili, siparis vermeye calistiginiz ismi bana iletebilirseniz, yarın ozel olarak ilgilenmek isterim. Cok tesekkurler ilginiz ve anlayısınız icin.