• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⬆️Sonuç Ocak 2024-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhaba,

tümünü detaylı yazmam çok zor olacak fakat tüm kahvelerden asgari 30kg mevcut diyebilirim.
Sadece Finca San Francisco 9kg stoğu var.

Tekrar Selamlar Sevgili @OkanT ve Selamlar @Talhaerdinc

Bu bilgilendirme benim için kafidir çok teşekkür ederim. Az evvel iki ayrı sipariş ile ilk siparişlerimi oluşturdum. Affınıza sığınarak bir iki sorum daha olacak nacizane;

- Seçkinizde yer alan Classic Espresso Blend’ in çekirdek içeriği ve kavrum profili hususunda bilgi ve görüşlerinizi rica ederim.
- Seçkinizde yer alan çekirdekler için aşağıdaki sulardan hangisini tavsiye ederseniz;
1 - Nestle Pure Life
2 - Saka Köyceğiz
3 - Damla Köyceğiz

#1203 sipariş numarası, Kahve Kulübü Özel Seti ile alıma katıldım. İndirimin yanında böyle bir set oluşturdukları için ayrıca teşekkürler. Sabırsızlıkla denemeyi bekliyorum.😃

#1204 nolu siparişi verdim beş dakika geçmeden e posta aldım kargoya teslim etmek için paketlendi diye bu ne hız @OkanT

#1221 merhaba,siparişimi verdim merakla bekliyorum,güzel sonuçlar çıkacağına eminim
IMG_20240102_150850.jpg

#1244 ile katıldım, hediye Yemen için hadi yavrum kemik 🎲🙃

Tekrar Selamlar Sevgili @OkanT ve Selamlar @Talhaerdinc

Bu bilgilendirme benim için kafidir çok teşekkür ederim. Az evvel iki ayrı sipariş ile ilk siparişlerimi oluşturdum. Affınıza sığınarak bir iki sorum daha olacak nacizane;

- Seçkinizde yer alan Classic Espresso Blend’ in çekirdek içeriği ve kavrum profili hususunda bilgi ve görüşlerinizi rica ederim.
- Seçkinizde yer alan çekirdekler için aşağıdaki sulardan hangisini tavsiye ederseniz;
1 - Nestle Pure Life
2 - Saka Köyceğiz
3 - Damla Köyceğiz
Merhaba,

tabiki, espresso blend icerigi %50 eira rua, kalan yuzde elli ise ayrıca satısta olmayan el salvador/colombia yıkanmıs.
clasic diye adlandırmamızın sebebi tat koku notalar olarak, yoksa italian roast tarzi koyu bir kavurum beklemeyim, diger single origin kahvelere gore bir parca daha gelişimi yuksek.
sularla ilgili,
saka kalsiyum oranı cok yuksek oldugundan ben ekipman guvenligi olarak hic onermiyorum/tavsiye etmiyorum.
nestle bin içeriğide bize uygun değildi diye hatırlıyorum hafızam yanıltmıyorsa. Bu seceneklerden Damla yı tercih edebilirsiniz.
#1204 nolu siparişi verdim beş dakika geçmeden e posta aldım kargoya teslim etmek için paketlendi diye bu ne hız @OkanT
Merhaba,

çok teşekkürler.
Şimdiye kadar gelen siparişle için yoğun çalıştık fakat pek zorlanmadık, birçoğu teslim edildi Kargoya.
Bununla ilgili bilgilendirme yapmak istediğim birkaç konu var.
yeni eklediğimiz hermanos mena etiketi matbaa dan yanlış geldiği için bu kahveyi içeren siparisler ancak persembe günü kargoya verilebilecek.
öğütülmüş olarak istenen siprişleri, ilk gun adaptasyonu ve tum surecte gecikme olmaması adına bir gun erteledik, onlarda yarın kargoya verilecek.
Bunlar haricinde herhangi bir sorun, aksama bulunmuyor.
Anlayışınız için teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba, ay ortası bir alışveriş yapacağım.
Neden 200 gram satıldığını merak ederim.
Espresso Blend'i otomatik makine için önerir misiniz?
Teşekkürler.
Merhaba,

200gr satılamsının ana sebebi paket ambalajın olculerini tasarlarken hatalı hesap yapmamdan dolayı, paketlere 250gr sıgıyor fakat zar zor, ve cok oyalıyor. genel olarak birde gozlemim daha az gramajlara daha cok talep oldugu, bu yuzden bu sekilde ilerlemekte bir sakınca görmedik. Ama haklısınız özellikle espresso olarak tuketenler icin 200gr yetersiz kalabiliyor.
@OkanT bey açığa gitmediğiniz filtre için klasik kavrumlu çekirdekler hangileri?
Eira rua kısmen, villa espana bir nebze :)

Hocam merhaba, kahveleri merakla bekliyoruz. Ay içerisinde başka kahve eklenecek mi? Gözler hala iyi bir Etiyopya ve Ekvador bekliyor.

nestle bin içeriğide bize uygun değildi diye hatırlıyorum hafızam yanıltmıyorsa. Bu seceneklerden Damla yı tercih edebilirsiniz.

Peki hocam o seçenekler dışında espresso için hangi suyu öneriyorsunuz? Pınar uludağ nasıl? Buzdağı benim şehrimde yok. Final touch siparişi vermiştim, ppm ayarlayabilirim öneriniz varsa.

#1255 nolu sipariş ile alıma katıldım, etkinliğe de katılmak isterim.

Daha önce kenya mukurweini denemiştim çok memnun kalmıştım şimdiki siparişimde de genel yorumlardan yola çıkarak,

Agua Sarca - Maracaturra, Nicaragua
Daterra Collection - Sweet Collection, Brazil

kahvelerini sipariş ettim, emeği geçen herkese teşekkürler

Geri