• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⬆️Sonuç Ocak 2024-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Öncelikle toplu alım için organize eden, oy kullanan, takip eden herkese bir kez daha çok teşekkür ederiz.

Birinci önceliğimiz azami memnuniyet ve hepimiz için keyifli geçmesi olacak 2024ün ilk ayının.

Oylama esnasında bazı sözler vermiştik, öncelikle bunları detaylandırmak isterim.

Öncelikle toplu alım boyunca, çok çok istisnai bir durum olmadığı müddetçe, kargo, altlimit, fiyatlandırma vb konularda yukarı yönlü bir değişiklik yapmayacağız.

İndirim haricinde oldukça çeşitli setler oluşturmaya çalıştık, daha da cazip hale gelmesi adına. Talep oldukça, yada stok durumuna göre daha da çeşitlendirebiliriz. Fakat tek ricamız setlerin içeriğinde kişiye özel değişiklik talebi olmaması.

Baristatus un büyük incelik göstererek bizimle, sizlerle paylaşmamız, için paylaştığı. Qima nın Yemen kahvesinden bahsetmiştim. Bildiğiniz gibi birkaç saat içerisinde bu özel seri tükendi. Bize ayrılan sınırlı kısmı denemeniz için söyle bir planlama yaptik. Toplu alım süresince gelen her 70 siparis için bizde bir kişiye bu kahveden 20gr kadar göndereceğiz. Örn 700 sipariş için 10 kişiye 840 sipariş için 12 kişiye gibi.

Şubat ayının ilk haftasonu için yine toplu alıma katılanlar arasından 25-30 kişilik bir grubu Kağıthane, İstanbul daki yeni üretim alanımızda ağırlamak istiyoruz. Bir Kahve Kulübü buluşması gibi. Fakat tabiki kuru kuruya buluşmayacağız. Yine Baristatus katkısı ile temin ettigimiz Colombian Exotic Coffees firmasının çok enteresan, farkli 14-15 kahvesini deneyip üzerine konuşacağımız bir etkinlik planlıyoruz. Aşağıda bir fotoğraflarını ekliyorum, güzellik yarışması gibi :)

Son olarak yine önceden söz verdiğimiz. 4 yeni çekirdeğimizi ekledik. Stoğu biten azalan çeşitler oldukça farklı çeşitlerimizde yedekte, ikinci yarıda oyuna girmek için bekliyorlar.
Kısaca bu 4 yeni çekirdeği tanıtmak gerekirse.
1) Paul Karani, yıkanmış bir Kenya, fazlasıyla meyvemsi bir kahve.
2) George Muia, bu kahvemizde Kenya dan fakat daha alışılmışın dışında, naturel ve uzun bir fermantasyon sürecinden geçmiş. Tadım notumuz sitede daha detaylı yazsada aslında tek Kayısı meyveli yogurt!!
3)El Salvador, Hermanos Mena, yıkanmış ve anaerobik fermente edilmiş bu çekirdek için siyah üzümler, mandalina ve çiçek balı notalarını aldık biz. Son olarak
4) Guatemala, Las Crucitas yine yıkanmış ve anaerobik fermente olmuş, biz fanta portakal, yeşil çay ve şeftali notaları aldık. Sizlerde bizimle aynı fikirde olacak mısınız merak ediyoruz.

Bizimle bu süreçte iletişime geçmek, soru sormak, bilgi almak, eleştiri yapmak, hatirlatma yapmak isterseniz.
info@coffeecalibre.com mail adresimizden.
+90 531 716 26 29 whatssup hattımızdan ( sadece mesai saatleri içerisinde cevap verebiliyoruz.
Forum üzerinde benimle OkanT yada Talha Erdinc Bas ile iletşime geçebilirsiniz. Sabah ve akşamları mutlaka kontrol edip tüm mesajlara cevap vermeye çalışacağım.
Tekrar teşekkürler, herkese çok güzel bir yıl dileriz.
AÇIKLAMA GELDİ

İSTANBUL ETKİNLİĞİ İÇİN BU ZAMANA KADAR SATIN ALIP KATILMAK İSTEYEN VEYAHU BU SÜREDEN SONRA ALIP KATILMAK İSTEYEN DOSTLARIMIZIN SİPARİŞ NUMARASI İLE KATILMAK İSTEDİKLERİNİ BELİRTMELERİNİ RİCA EDERİM.

Etkinlik biletleri bir kişiliktir :D

Bu mesaj öncesi satın alan arkadaşlar kendi mesajlarını düzenlerlerse ben oradan çekeceğim. En baştan yeni bir mesaj atmanız gerek yok <3

Örnek Mesaj:
#11111 ile alıma katıldım çok teşekkürler. Ayrıca etkinliğe de katılmak isterim.

Katılacak LİSTE:
  4. 1175
  5. 1176
  6. 1186
  7. 1232
  8. 1255
  9. 1259
  10. 1401
  11. 1427
  12. 1437
  13. 1622
  14. 1864
  15. 1918
  16. 1980
  17. 1988

Son düzenleme:
Baristatus un büyük incelik göstererek bizimle, sizlerle paylaşmamız, için paylaştığı. Qima nın Yemen kahvesinden bahsetmiştim. Bildiğiniz gibi birkaç saat içerisinde bu özel seri tükendi. Bize ayrılan sınırlı kısmı denemeniz için söyle bir planlama yaptik. Toplu alım süresince gelen her 70 siparis için bizde bir kişiye bu kahveden 20gr kadar göndereceğiz. Örn 700 sipariş için 10 kişiye 840 sipariş için 12 kişiye gibi.

Şubat ayının ilk haftasonu için yine toplu alıma katılanlar arasından 25-30 kişilik bir grubu Kağıthane, İstanbul daki yeni üretim alanımızda ağırlamak istiyoruz. Bir Kahve Kulübü buluşması gibi. Fakat tabiki kuru kuruya buluşmayacağız. Yine Baristatus katkısı ile temin ettigimiz Colombian Exotic Coffees firmasının çok enteresan, farkli 14-15 kahvesini deneyip üzerine konuşacağımız bir etkinlik planlıyoruz. Aşağıda bir fotoğraflarını ekliyorum, güzellik yarışması gibi :)
Yani siz de böyle düşünüyor musunuz bilmiyorum ama bu artık inanılmaz can sıkıcı bir hal almaya başladı,yani
Baristatus Haşim Bey'in büyüklüğü
images (21).jpeg

Merhaba,

"Agua Sarca - Natural Anaerobic", ve "Agua Sarca - Natural", (ikisi Catuai, Caturra olan) arasında sadece işlem/process farkı var, doğru mu? Emin olmak istedim.

Aynı çekirdek anaerobic fermantasyondan geçtikten sonra nasıl değiştiğini tatmak isteyenler için (ben) ilginç olabilir.

Hayırlı olsun güzel bir alım olur inşallah şampiyonların kahveleri @OkanT @Talhaerdinc 😎

Merhaba,
#1169 sipariş ile alima katildim. İlk kez Nicaragua deniyorum. Merakla bekliyorum. Bu arada toplu alim indirimi az da olsa farklılık var bu ayda.

Yaklaşımını sevdiğim nadir kavuruculardan. Normalde toplu alıma katılmayı düşünmüyordum ama bu toplu alımda olmasam olmazdı.

1173 Kahveklubune özel seçki ve bir de espresso blend ile ben de katıldım. Calibre'den İlk alışverişim oldu ve şampiyondan deneyeceğiz. Çok anlamlı ve değerli bir tadım etkinliği olacak. Etkinliklerin farklılar katacağını da düşünüyorum.

Merhabalar. #1177 Kahve Kulübü Özel Seti ile toplu alıma katıldım, teşekkür ederim. Etkinliğe katılmak isterdim ama şehir farklılığından ötürü pek mümkün değil.

Merhaba,

"Agua Sarca - Natural Anaerobic", ve "Agua Sarca - Natural", (ikisi Catuai, Caturra olan) arasında sadece işlem/process farkı var, doğru mu? Emin olmak istedim.

Aynı çekirdek anaerobic fermantasyondan geçtikten sonra nasıl değiştiğini tatmak isteyenler için (ben) ilginç olabilir.

Isacio J Albir Vilchez - Nicaragua - Tadım Seti açıklamasında, aynı kahve olduklarını belirtmemelerinden, aynı üreticinin farklı ağaçlardan elde ettiği kahveler olduğunu düşünmüştüm. Durum Michael in dediği gibiyse, ikinci siparişimi de hazırlayayım :)

Merhaba,

Merhaba,

teşekkürler, evet açıkladığınız şekilde sizin doğrudur. Natural olan geleneksel natural olaral, diğeri ise yine natural fakat anaerobik olarak fermente edilmiş.

Merhaba,

teşekkürler, evet açıkladığınız şekilde sizin doğrudur. Natural olan geleneksel natural olaral, diğeri ise yine natural fakat anaerobik olarak fermente edilmiş.
Onay geldi :) İlk kez Calibre'den siparis veriyorum, setteki kahveler damak tadima uyarsa en az bi nikaragua tadim seti masrafi daha cikacak gibi duruyor.

Geri