Aranan kan bu.Dostlar selamlar,
Birazdan bir açıklama gelecek. O yüzden onu da beklemenizi tavsiye ederim.
Okan Bey elinden geldiğince bir çok kahveyi tadabilmek için bir şeyler çabalıyor. Ha gayret az kaldı.
Sabrınız için teşekkür ederiz <3
Aranan kan bu.Dostlar selamlar,
Okan Bey elinden geldiğince bir çok kahveyi tadabilmek için bir şeyler çabalıyor. Ha gayret az kaldı.
Arada gözden kaçmış olabilir ancak sormuş olduğum soru hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.Çok teşekkürler, memnun kalacağınızı umuyorum.
Merhaba,
Skor konusu ile ilgili olarak Calibre Coffee konusunda bir açıklama yapmıştım, detay için orayı inceleyebilirsiniz, ama özet olarak skorlar ve fiyatlar doğru orantılı olarak söyleyebilirim.
Merhaba,
Çok teşekkür ederim ilginize. Tüm kahveler için bitter tatlardan olabildiğince uzak olması hedefimiz.
çiçeksi, meyvemsi olarak ilk olarak Kenya çeşitlerini denemenizi önerebilirim.
Merhaba,
Maalesef, vakumlu gönderemiyoruz. Fakat paketlerdeki valf oldukça üst segment bir valf, vakumlamanız durumunda içeri hava almayacaktır.
Merhaba,
Teşekkürler ilginize. Kavrumlarımız omni, filtreye daha yakın gibi diyebiliriz. Espresso için ayrı bir set oluşturduk.
Filtrede tümünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Arada gözden kaçmış olabilir ancak sormuş olduğum soru hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Sizin sorunun cevabı gelcek birazdan diye düşünüyorumDostlar selamlar,
Ayırca çekilişimiz ve güzel bir etkinliğimiz de olacak.
Blend ve birde set gördüm. Blend ve Set içindekiler hariç filtre gibi düşünebiliriz o zaman.Çok teşekkürler, memnun kalacağınızı umuyorum.
Merhaba,
Skor konusu ile ilgili olarak Calibre Coffee konusunda bir açıklama yapmıştım, detay için orayı inceleyebilirsiniz, ama özet olarak skorlar ve fiyatlar doğru orantılı olarak söyleyebilirim.
Merhaba,
Çok teşekkür ederim ilginize. Tüm kahveler için bitter tatlardan olabildiğince uzak olması hedefimiz.
çiçeksi, meyvemsi olarak ilk olarak Kenya çeşitlerini denemenizi önerebilirim.
Merhaba,
Maalesef, vakumlu gönderemiyoruz. Fakat paketlerdeki valf oldukça üst segment bir valf, vakumlamanız durumunda içeri hava almayacaktır.
Merhaba,
Teşekkürler ilginize. Kavrumlarımız omni, filtreye daha yakın gibi diyebiliriz. Espresso için ayrı bir set oluşturduk.
Filtrede tümünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Merhabalar,@OkanT tekrardan tebrikler. Bu aya özel tadım seti seçeneği olacak mı? Olmayacaksa da düşük gramajlı seçim şansı sunacak mısınız?
Dostlar selamlar,
Ayırca çekilişimiz ve güzel bir etkinliğimiz de olacak.
Merhaba,
Emre kenyaları denedikten sonra yorum yaparsan çok sevinirim, ayın ortasında alım yapacağım bayadır denemiyorum kenya kahveden ziyade ayaş domatesi çıkıyorlar o da beni korkutuyor, iyilerse sipariş verdiğim zaman bende ekleyeyim kenyaları.Kenya Box Set ile katıldım.