• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⬆️Sonuç Ocak 2024-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Çok teşekkürler, memnun kalacağınızı umuyorum.

Merhaba,

Skor konusu ile ilgili olarak Calibre Coffee konusunda bir açıklama yapmıştım, detay için orayı inceleyebilirsiniz, ama özet olarak skorlar ve fiyatlar doğru orantılı olarak söyleyebilirim.

Merhaba,

Çok teşekkür ederim ilginize. Tüm kahveler için bitter tatlardan olabildiğince uzak olması hedefimiz.
çiçeksi, meyvemsi olarak ilk olarak Kenya çeşitlerini denemenizi önerebilirim.

Merhaba,

Maalesef, vakumlu gönderemiyoruz. Fakat paketlerdeki valf oldukça üst segment bir valf, vakumlamanız durumunda içeri hava almayacaktır.

Merhaba,

Teşekkürler ilginize. Kavrumlarımız omni, filtreye daha yakın gibi diyebiliriz. Espresso için ayrı bir set oluşturduk.
Filtrede tümünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Arada gözden kaçmış olabilir ancak sormuş olduğum soru hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Arada gözden kaçmış olabilir ancak sormuş olduğum soru hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Dostlar selamlar,

Birazdan bir açıklama gelecek. O yüzden onu da beklemenizi tavsiye ederim.

Okan Bey elinden geldiğince bir çok kahveyi tadabilmek için bir şeyler çabalıyor. Ha gayret az kaldı.

Ayırca çekilişimiz ve güzel bir etkinliğimiz de olacak.

Sabrınız için teşekkür ederiz <3
Sizin sorunun cevabı gelcek birazdan diye düşünüyorum

Selamlar Sevgili @OkanT

Şuan seçkinizde bulunan çekirdeklerin stok durumu nedir?

Çok teşekkürler, memnun kalacağınızı umuyorum.

Merhaba,

Skor konusu ile ilgili olarak Calibre Coffee konusunda bir açıklama yapmıştım, detay için orayı inceleyebilirsiniz, ama özet olarak skorlar ve fiyatlar doğru orantılı olarak söyleyebilirim.

Merhaba,

Çok teşekkür ederim ilginize. Tüm kahveler için bitter tatlardan olabildiğince uzak olması hedefimiz.
çiçeksi, meyvemsi olarak ilk olarak Kenya çeşitlerini denemenizi önerebilirim.

Merhaba,

Maalesef, vakumlu gönderemiyoruz. Fakat paketlerdeki valf oldukça üst segment bir valf, vakumlamanız durumunda içeri hava almayacaktır.

Merhaba,

Teşekkürler ilginize. Kavrumlarımız omni, filtreye daha yakın gibi diyebiliriz. Espresso için ayrı bir set oluşturduk.
Filtrede tümünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Blend ve birde set gördüm. Blend ve Set içindekiler hariç filtre gibi düşünebiliriz o zaman.

#1141 numaralı sipariş ile katıldım. Umuyorum degassing süresi geçmiş kahvelerden vardır ve onlar gelir, stok bitti çünkü. Nota ekledim am yoksa da can sağlığı, yerel kavurucumdan bir paket alırım. Beklentim yüksek.
Aldığım kahveler:
Finca San Francisco, El Salvador
Alex Herrera, Guatemala

@OkanT tekrardan tebrikler. Bu aya özel tadım seti seçeneği olacak mı? Olmayacaksa da düşük gramajlı seçim şansı sunacak mısınız?
Merhabalar,

Çok teşekkürler, indirim haricinde oldukça fazla set ekleyip daha da cazip hale getirmeye çalıştım.
Ülke setleri, espresso seti, sadece yıkanmış kahvelerden bir set, ve tabi son olarak Kahve Kulubu Özel seti olarak.
Biraz rahatladıktan sonra daha farklı sınırlı sayıda enteresan setler yapmayı planlıyoruz.
Tek ricam olacak bu konu ile ilgili, setlerden içeriklerinde kişiye özel değişiklik istenmemesi, setleri planlarken stok durumunuda göz önünde bulundurmak durumundaydık.

Dostlar selamlar,

Birazdan bir açıklama gelecek. O yüzden onu da beklemenizi tavsiye ederim.

Okan Bey elinden geldiğince bir çok kahveyi tadabilmek için bir şeyler çabalıyor. Ha gayret az kaldı.

Ayırca çekilişimiz ve güzel bir etkinliğimiz de olacak.

Sabrınız için teşekkür ederiz <3

Acele işe şeytanın Avukatı karışır, siparişi verdiğime vereceğime pişman oldum ya :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

#1155 sipariş numarası ile alıma katıldım.Emeği geçen herkese teşekkür ederim :)

Geri