• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⬆️Sonuç Ocak 2024-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

1448 ile uzun zaman sonra bende bir alıma katılabildim🙂 hadi hayırlısı 🙂

Merhaba, #1294 numaralı sipariş ile katıldım. 3KG kahve sipariş ettim. Siparişi 3 Ocak'da verdim ve hala daha elime ulaşmadı. 1 Senedir forumda seçilen kavurmahanelerimizden sipariş veriyorum ilk defa böyle bir şey yaşadım. Kargo ile de sorun olmuş olabilir, suçlamıyorum, ama en nihayetinde olumsuz bir deneyim yaşıyorum şu anlık.

Merhaba, #1294 numaralı sipariş ile katıldım. 3KG kahve sipariş ettim. Siparişi 3 Ocak'da verdim ve hala daha elime ulaşmadı. 1 Senedir forumda seçilen kavurmahanelerimizden sipariş veriyorum ilk defa böyle bir şey yaşadım. Kargo ile de sorun olmuş olabilir, suçlamıyorum, ama en nihayetinde olumsuz bir deneyim yaşıyorum şu anlık.
Merhaba Batu Bey,

Öncelikle teşekkür ederiz, aksaklık için kusura bakmayın. Biz 5 ocak itibariyle aras kargoya teslim etmişiz kahvelerinizi fakat halen yolda gözükmekte, kargo firmasıyla ilgili bir gecikme söz konusu. Umuyorum en kısa zamanda ulaşacaktır, fakat aksi bir durumda mutlaka çözüm buluruz. Anlayışınız için teşekkürler.

#1459 Classic espresso blend ve espresso box set ile alıma katıldım, umarım bu hafta elime ulaşır. :)

Calibre neymişsin sen ya? siparişten 9 dakika sonra paketlendi bildirimi geldi. şimdi de kargoya verilmiş muazzam

Recete konusunda sektorde farklı kisilerden, farklı kahveler için destek, recete rica ettik
Bu reçete konusunun uzamasına hayret ediyorum. Şahsen sadece günlük tercih ettiğiniz rutini paylaşsanız yeterli. "Biz x sıcaklıkta y oranda şu öğütüm ile demliyoruz." Galiba kavurmahanede böyle bir rutininiz yok. Çekinmenize gerek yok biz rastgele sıcaklıkta ortalama bir oranda sıradan bir öğütümle demliyoruz da diyebilirsiniz.

Talha Bey'in blend kahvesi için bir reçetesi var 😂.

O yüzden bu denli bekleniyor olabilir.

Beklemekte yarar var bence dostlar.

Sonunda Kredi Kartı ile ödeme sorunu hallolmuş bende siparişimi 1473 olarak verebildim şükür kahve stoğumuz bitti acilen kan aranıyor :) siparişim ivedi gelirse çok sevinirim

Bu reçete konusunun uzamasına hayret ediyorum. Şahsen sadece günlük tercih ettiğiniz rutini paylaşsanız yeterli. "Biz x sıcaklıkta y oranda şu öğütüm ile demliyoruz." Galiba kavurmahanede böyle bir rutininiz yok. Çekinmenize gerek yok biz rastgele sıcaklıkta ortalama bir oranda sıradan bir öğütümle demliyoruz da diyebilirsiniz.
Merhaba Cemil Bey,

Recete konusunda ben fikrimi çokça kez paylaştım, yine dediğiniz gibi farklı kişilerden farklı reçetelerde gelecek, paylaşacağız.
Bizim genelde nasıl demlediğimize gelirsek, örn. Dün hermanos mena yı şu şekilde demledik;
su 2d kh & 3d gh
düz 63mm bentwood bıçak
670um bıçaklar arası mesafe
80c su 60sn blooming
tek döküş 94c
20gr-330ml
ajistasyon yok.
v60 - hario filtre kagıdı

Calibre neymişsin sen ya? siparişten 9 dakika sonra paketlendi bildirimi geldi. şimdi de kargoya verilmiş muazzam
Çok teşekkürler,
şu an oldukça rahatladık, en geç 24 saat içinde veriliyor tüm siparişler kargoya.
sadece finca san francisco ayrı kavurulduğu için nadiren onu içeren siparişlerde +1 gün gecikme olabiliyor.

Merhaba Cemil Bey,

Recete konusunda ben fikrimi çokça kez paylaştım, yine dediğiniz gibi farklı kişilerden farklı reçetelerde gelecek, paylaşacağız.
Bizim genelde nasıl demlediğimize gelirsek, örn. Dün hermanos mena yı şu şekilde demledik;
su 2d kh & 3d gh
düz 63mm bentwood bıçak
670um bıçaklar arası mesafe
80c su 60sn blooming
tek döküş 94c
20gr-330ml
ajistasyon yok.
v60 - hario filtre kagıdı
Teşekkürler, düşük sıcaklıkta ön demleme hiç denememiştim. Sizin vesilenizle deneyeceğim. Anladığım kadarıyla 80°C ile kahveyi ıslatıyoruz. Geri kalan suyu 60.snde 94°C olarak tamamlıyoruz. Ev kullanıcısı olarak bıçak mesafesi bilmediğimden standart bir Öğütümle deneyeceğim.

Geri