• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⬆️Sonuç Ocak 2024-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Siparişim bugün elime ulaştı paketlemeleriniz gerçekte daha şirin. Finca san francisco için 4-5 hafta önermişsiniz. Diğer bütün kahveleriniz için mi 9-10 gün beklemeliyiz, yoksa villa espana ve eira rua için degassing süresi öğrenebilir miyim? @OkanT

Kenya set mi alsamm kahvekulubü setini mi alsam çok kararsız kaldım :(

Merhaba,
öncelikle gecikme için tekrar kusura bakmayın.
Hermanos Mena içeren siparişler için doğru etiket dün öğlen saatlerinde teslim edildi.
yurtiçi kargo ve aras kargo saat 12-1 civari teslim almaya geliyor, hepsijet 4-5 gibi.
tum siparisler bizim tarafımızdan hazır olmasına ragmen kargoya teslim edilemeyenler var, bugun mutlaka yola cıkacaktır.
anlayışınız için teşekkür ederim.

Selamlar Sevgili @OkanT

Benim siparişlerimde Hermenos Mena yok.

@OkanT Bey merhaba,

Az önce teslimat hepsijet ile yapildi. Paketler gayet iyi ve siki tasarlanmış. Valf ise vacum valf gibi. Dikkatimi çeken da valf oldu. Paketlerinden biri ve çemlenmiş duruyordu. Diğer paketi de vakumla dikten sonra tam bir vakum poşeti gibi hiç havai içeri almadı. Gördüğüm en iyi valf sistemini kullanıyorsunuz. Degas süresi bitince deneğimlerimi paylaşıyorum.

#1342 nolu sipariş ile ben de beklemedeyim.

Ayrıca ben de kartlarımdan biriyle ödeme adımında hata aldım, düşündüğünüzden daha sık gerçekleşen bir hata olabilir.

Maracaturra, George Muia ve Las Crucitas ile katıldım ben de. Tek aklıma takılan şey sınırı geçmeme rağmen Yurtiçi için hep ekstra ücret çıktı farklı sepetlerle de denememe rağmen. Sistemsel bi durum olabilir, maliyetlerden dolayı mümkün olmayabilir, sadece ilginç geldi.

Siparişim bugün elime ulaştı paketlemeleriniz gerçekte daha şirin. Finca san francisco için 4-5 hafta önermişsiniz. Diğer bütün kahveleriniz için mi 9-10 gün beklemeliyiz, yoksa villa espana ve eira rua için degassing süresi öğrenebilir miyim? @OkanT
Merhaba,

çok teşekkürler, evet tavsiyemiz 9-10 gün onlar icinde. ama bir iki gun çokta büyük farklar yaratmayacaktır.
Selamlar Sevgili @OkanT

Benim siparişlerimde Hermenos Mena yok.
Merhaba,

aras kargonun sisteme girisindede bir sorun oldugunu ilettiler maalesef, yılbaşında yaptıkları, zam ve yeni sözleşmelerden dolayı sistemlerinde arıza varmış. Biz teslim etmiş durumdayız fakat dünden beri sistemi güncelleyemedikleri icin kod ulaşmıyor sizede, bizede. Büyük ihtimalle yakın zamanda teslim de edebilirler. Bugun 11.00 itibariyle gelen siparislerin yüzde yüzünü hazır/gondermis bulunuyoruz. Bunu dışında kargoya teslim etmediğimiz, bir siparis bulunmuyor. Aras kargo tarafından yasanan aksaklık icin kusura bakmayın.
@OkanT Bey merhaba,

Az önce teslimat hepsijet ile yapildi. Paketler gayet iyi ve siki tasarlanmış. Valf ise vacum valf gibi. Dikkatimi çeken da valf oldu. Paketlerinden biri ve çemlenmiş duruyordu. Diğer paketi de vakumla dikten sonra tam bir vakum poşeti gibi hiç havai içeri almadı. Gördüğüm en iyi valf sistemini kullanıyorsunuz. Degas süresi bitince deneğimlerimi paylaşıyorum.
Merhaba, sorunsuz gelmesine çok sevindim. Kullandığımız valf oldukça üst segment dediğiniz gibi içeri en ufak hava girişi olmuyor. Beğenmenize çok sevindim. geri bildiriminizi bekliyor olacağız. Teşekkürler.
#1342 nolu sipariş ile ben de beklemedeyim.

Ayrıca ben de kartlarımdan biriyle ödeme adımında hata aldım, düşündüğünüzden daha sık gerçekleşen bir hata olabilir.
Merhaba,

Sorun icin kusura bakmayın, son 2 gündür aynı hatayla ilgili 5-6 kisiden daha uyarı aldık. Konu ile ilgili odeme altyapısını saglayan United Payment ile iletişim halindeyiz, araştırıyorlar, sorunun nedeni/çözümü belli olunca bilgilendireceğim. Anlayısınız icin teşekkür ederim.

Maracaturra, George Muia ve Las Crucitas ile katıldım ben de. Tek aklıma takılan şey sınırı geçmeme rağmen Yurtiçi için hep ekstra ücret çıktı farklı sepetlerle de denememe rağmen. Sistemsel bi durum olabilir, maliyetlerden dolayı mümkün olmayabilir, sadece ilginç geldi.
Merhaba,

Çok teşekkür ederiz, umuyorum memnun kalırsınız.
Hepsijet ve Aras Kargo için alt limit 450 TL fakat Yurtiçi için alt limit 1000TL olarak ayarlamak durumundaydık. Yurtiçi kargo diğer seçeneklere göre maalesef çok daha yüksek ücret alıyor.

Merhaba,

Çok teşekkür ederiz, umuyorum memnun kalırsınız.
Hepsijet ve Aras Kargo için alt limit 450 TL fakat Yurtiçi için alt limit 1000TL olarak ayarlamak durumundaydık. Yurtiçi kargo diğer seçeneklere göre maalesef çok daha yüksek ücret alıyor.
Tahmin etmiştim, anlaşılabilir durum gayet, sadece sitede herhangi bir ibare göremeyince aklıma takıldı. Heyecanla bekliyorum kahveleri, özellikle George Muia çok meraklandırdı beni. Size ve ekibinize iyi günler diliyorum.

İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim @OkanT Degassing süreleri dolduğunda deneyimleyip deneyimlerimi iletmek için sabırsızlanıyorum

"MpiTransactionı buluanamıyor" hatası

Kahvelerim bugün baristatus ile aynı anda ulaştı elime.Calibrenin paketler çok iyi sağlam ve kaliteli hissettiriyor.Ne yazık ki o pürüzlü doku beni fazlasıyla huylandırdığı için çok dokunamıyorum ama kahveler çok güzel gözüküyor.Umarım tadlarıda mükemmeldir 😄

Merhaba, nitelikli kahve dunyasina bugun degirmenimin de gelmesi ile yeni girmis birisiyim ve ilk defa toplu alim etkinligine katilacagim. Su ana kadar sadece sanal baharattan etiopya djammah alip cok tecrube sahibi olmamaktan dolayi olabilir memnun kalmis birisi olarak bu alima gorece ucuz ve anlasilan tercih edilen Villa Espana'dan 1 kilo alarak katilmak istiyorum ayin ortalarina dogru ancak 1 kilo almam durumunda 4 veya 200gr oldugundan dolayi 5 paket seklinde mi yoksa koca bir paket halinde mi gelecegi konusunda kaygilarim var. Paket acildiktan sonra 2 hafta sonrasinda hizli bir sekilde kahvenin bayatladigi seklinde bir bilgi de edindim muhtemelen forumdaki herkesin bildigi sekilde. Bu konuda beni aydinlatma sansiniz var midir? Ps: gerekli bir detay degil sanirim ancak ekipman olarak v60 ve mokapot kullanacagim.

Selamalar tekrardan,

Espresso için "Espresso Box Set" ve Eira Rua Brazil çekirdekleri bugün ulaştı.

Rehber olarak kullanabileceğim Sıcaklık ve Ratio değerleri verebilirmisiniz. @OkanT

Teşekkürler

Geri