coffeewizard35
Barista
- İsim
- Gökberk
NE ! Kemik suyuyla infüze edilmiş mi hem de ilikli
Son düzenleme:
NE ! Kemik suyuyla infüze edilmiş mi hem de ilikli
İlikli bi doku, sarımsaklı bi lezzetNE ! Kemik suyuyla infüze edilmiş mi hem de ilikli"Diğerinin hiçbir ihtimalde şansı yok"
Taktik güzelmiş. Aynısı KPro'da benim başıma geldi. Dems'te deniyorum aynısını şimdi.Merhabalar, öncelikle ben burada güzel bir paylaşım yapmak istiyorum. Yaklaşık 4 yıl önce Togay beyden fotomda bulunan comandante öğütücümü satın aldım. Kendisi o zamanda benimle çok güzel ilgilenmişti. Aradan 4 yıl geçtikten sonra geçen gün topuzumun içindeki segman işlevini yitirdiğini için topuzum kendiliğinden çıkmaya başladı. Herhangi bir değişim talebim olmamasına rağmen, acaba japon yapıştırıcıyla çözebilir miyiz diye sormak için mesaj attım kendilerine, sağolsunlar topuzu ücretsiz bir şekilde tarafıma kargolayacaklar. Ülkemizde böyle güzel çalışan bir firmanın olması hepimiz için büyük bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Bir kez de burdan kendilerine teşekkür etmek istedim.
Merhabalar, öncelikle ben burada güzel bir paylaşım yapmak istiyorum. Yaklaşık 4 yıl önce Togay beyden fotomda bulunan comandante öğütücümü satın aldım. Kendisi o zamanda benimle çok güzel ilgilenmişti. Aradan 4 yıl geçtikten sonra geçen gün topuzumun içindeki segman işlevini yitirdiğini için topuzum kendiliğinden çıkmaya başladı. Herhangi bir değişim talebim olmamasına rağmen, acaba japon yapıştırıcıyla çözebilir miyiz diye sormak için mesaj attım kendilerine, sağolsunlar topuzu ücretsiz bir şekilde tarafıma kargolayacaklar. Ülkemizde böyle güzel çalışan bir firmanın olması hepimiz için büyük bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Bir kez de burdan kendilerine teşekkür etmek istedim.
Merhabalar, öncelikle ben burada güzel bir paylaşım yapmak istiyorum. Yaklaşık 4 yıl önce Togay beyden fotomda bulunan comandante öğütücümü satın aldım. Kendisi o zamanda benimle çok güzel ilgilenmişti. Aradan 4 yıl geçtikten sonra geçen gün topuzumun içindeki segman işlevini yitirdiğini için topuzum kendiliğinden çıkmaya başladı. Herhangi bir değişim talebim olmamasına rağmen, acaba japon yapıştırıcıyla çözebilir miyiz diye sormak için mesaj attım kendilerine, sağolsunlar topuzu ücretsiz bir şekilde tarafıma kargolayacaklar. Ülkemizde böyle güzel çalışan bir firmanın olması hepimiz için büyük bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Bir kez de burdan kendilerine teşekkür etmek istedim.
Togay bey selamlar,Selamlar Arkadaşlar,
Topuzlar sarf tarafında yıpranabilen malzemeler, çoğunlukla uzun yıllarda. Burada değişen üretim destek politası var, bizden alınmış ürünlerin topuzlarıyla alakalı süreden bağımsız bir problem yaşamanız durumunda iletişime geçerseniz destek olalım.
Herkese İyi Tatiller.
Şimdilik sorunum yok ama bu tavrı seviyorum.Selamlar Arkadaşlar,
Topuzlar sarf tarafında yıpranabilen malzemeler, çoğunlukla uzun yıllarda. Burada değişen üretim destek politası var, bizden alınmış ürünlerin topuzlarıyla alakalı süreden bağımsız bir problem yaşamanız durumunda iletişime geçerseniz destek olalım.
Herkese İyi Tatiller.
Selamlar,Togay bey selamlar,
Daha önce de sormuştum mesaj yoğunluğunda gözden kaçmış olabilir, Fellow un filtre kahve makinesi Aiden ın Türkiye de satışa sunulması için öngördüğünüz bir tarih var mıdır?
Galiba yanlış anlaşıldım. Ben bunu taktik için değil acaba sorunu nasıl çözebilirim diye sordum ve beklentimin üzerinde bir cevap aldım.Taktik güzelmiş. Aynısı KPro'da benim başıma geldi. Dems'te deniyorum aynısını şimdi.
İşe yaramadı arkadaşlar. Artık ben de Comandante fanıyım mecbur.Taktik güzelmiş. Aynısı KPro'da benim başıma geldi. Dems'te deniyorum aynısını şimdi.
tincoffee.net