• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yorumları okumaya geldim. 🤪

Agam bizimle eglenir.

Merhabalar, öncelikle ben burada güzel bir paylaşım yapmak istiyorum. Yaklaşık 4 yıl önce Togay beyden fotomda bulunan comandante öğütücümü satın aldım. Kendisi o zamanda benimle çok güzel ilgilenmişti. Aradan 4 yıl geçtikten sonra geçen gün topuzumun içindeki segman işlevini yitirdiğini için topuzum kendiliğinden çıkmaya başladı. Herhangi bir değişim talebim olmamasına rağmen, acaba japon yapıştırıcıyla çözebilir miyiz diye sormak için mesaj attım kendilerine, sağolsunlar topuzu ücretsiz bir şekilde tarafıma kargolayacaklar. Ülkemizde böyle güzel çalışan bir firmanın olması hepimiz için büyük bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Bir kez de burdan kendilerine teşekkür etmek istedim.

Merhabalar, öncelikle ben burada güzel bir paylaşım yapmak istiyorum. Yaklaşık 4 yıl önce Togay beyden fotomda bulunan comandante öğütücümü satın aldım. Kendisi o zamanda benimle çok güzel ilgilenmişti. Aradan 4 yıl geçtikten sonra geçen gün topuzumun içindeki segman işlevini yitirdiğini için topuzum kendiliğinden çıkmaya başladı. Herhangi bir değişim talebim olmamasına rağmen, acaba japon yapıştırıcıyla çözebilir miyiz diye sormak için mesaj attım kendilerine, sağolsunlar topuzu ücretsiz bir şekilde tarafıma kargolayacaklar. Ülkemizde böyle güzel çalışan bir firmanın olması hepimiz için büyük bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Bir kez de burdan kendilerine teşekkür etmek istedim.
Taktik güzelmiş. Aynısı KPro'da benim başıma geldi. Dems'te deniyorum aynısını şimdi.

Ay ben şok o_O

Bence bu Tincoffee'den daha çok Comandante'nin genel müşteri deneyimi anlayışı ya da Türkiye pazarına ücretsiz ek parça desteği sağlaması ile ilgili, zira Fellow kettle ile ilgili yaşanan sorunuma Tincoffee'nin yaklaşımını ve yaşattığı kötü deneyimi hala unutamıyorum.

Selamlar Arkadaşlar,

Topuzlar sarf tarafında yıpranabilen malzemeler, çoğunlukla uzun yıllarda. Burada değişen üretim destek politası var, bizden alınmış ürünlerin topuzlarıyla alakalı süreden bağımsız bir problem yaşamanız durumunda iletişime geçerseniz destek olalım.

Herkese İyi Tatiller.
Togay bey selamlar,
Daha önce de sormuştum mesaj yoğunluğunda gözden kaçmış olabilir, Fellow un filtre kahve makinesi Aiden ın Türkiye de satışa sunulması için öngördüğünüz bir tarih var mıdır?

Selamlar Arkadaşlar,

Topuzlar sarf tarafında yıpranabilen malzemeler, çoğunlukla uzun yıllarda. Burada değişen üretim destek politası var, bizden alınmış ürünlerin topuzlarıyla alakalı süreden bağımsız bir problem yaşamanız durumunda iletişime geçerseniz destek olalım.

Herkese İyi Tatiller.
Şimdilik sorunum yok ama bu tavrı seviyorum. 😊

Togay bey selamlar,
Daha önce de sormuştum mesaj yoğunluğunda gözden kaçmış olabilir, Fellow un filtre kahve makinesi Aiden ın Türkiye de satışa sunulması için öngördüğünüz bir tarih var mıdır?
Selamlar,

Net tarih veremesek de genel çerçeveyi anlatayım sorunuz vesilesiyle. Fellow şu an 110V Amerika versiyonları için doğrudan ön satışlar yapıyor, sadece 110V ile kullanılabilecek versiyon için öngördükleri teslim ayları Eylül - Ekim, umuyoruz bir gecikme yaşamazlar. Türkiye, diğer Avrupa ülkeleri gibi, 220V kullandığı için bu versiyon için kabaca yılın son çeyreği bilgisi var. Takvimde çok gerçekçi olup yılın son ayları, yeni senenin ilk ayları gibi düşünmekte fayda var.

Biz Aiden için çok heyecanlıyız, çok ama çok fazla heyecanlıyız hatta. Bir vakittir üründen bahsedemeden(Fellow duyurmadan) beklemekteydik. Bu heyecana şahit Fellow, açıkçası bu ilgi ve tutku firmanın çok hoşuna da gidiyor. Elektrikli Fellow ürünlerinin orijinal kullanım kılavuzlarında ya da ürün üzeri etiketlerinde Türkçe bilgiler yer alıyor. Çok basit bir şey gibi görünüyor dışarıdan bakınca, ama şuncacık şey bile ciddi efor ve etki gücü istiyor, ne yalan söyleyeyim. Fellow Aiden elektronik menüsü içinde yer alacak birkaç orijinal dilden biri de Türkçe olacak mesela. Yani biz tüm hazırlığımızı yapıyoruz Aiden için, hem Amerika hem Türkiye tarafında. Türkiye özelinde genel 220V satıştan daha erken bir tarih - takvim - satış mümkün olabilir. Söz vermiş olmak istemem, ama gayretimiz bu yönde ve bunun Fellow'da olumlu bir karşılığı var demiş olayım. :)

Yakın zamanda deneme ürünü / ürünleri bekliyoruz. Bu güzel bir şans olacaktır açıkçası. Bu ürün / ürünler bize ulaştığında bazı etkinlikler düzenlemeyi tasarladık. Bu etkinliklerde bir araya gelip ürünü deneyebiliriz. Hem çok eğlenceli hem de faydalı olacak bunlar. Ürünün üreticisi değiliz, ama ne kadar katma değer varsa katmaya çalışıyoruz. Bu açıdan da elimizde kahvecilik anlamında neredeyse sonsuz enstrüman var. Aiden'a özel kahve seçkileri yaratmak, bunları çok özel fırsatlarla sunmak, Aiden'a özel Cafec filtreleri sunmak, sizlerle birleşip Aiden tarifleri yaratıp buraya özgü sanal ya da fiziki yarışmalar - reçete savaşları, kullanıcı deneyimini yukarıya taşıyacak işler bir çırpıda söyleyebileceklerim. Günün sonunda Asya - Amerika üretimi elektrikli ürünlerin vergileri, TSE ithalat masrafları, yapılması gerekenler, katlanılması gereken masraflar belli. Buralara dair yapılabilecek çok şey yok, ancak yüzleri güldürecek enstürmanlara da sahibiz. Yineliyorum, çok heyecanlıyız Aiden konusunda, bunu ne kadar yinelesem az. Umuyorum olabilecek en kısa vakitte Aiden denemelerinde buluşacağız. :)

Taktik güzelmiş. Aynısı KPro'da benim başıma geldi. Dems'te deniyorum aynısını şimdi.
Galiba yanlış anlaşıldım. Ben bunu taktik için değil acaba sorunu nasıl çözebilirim diye sordum ve beklentimin üzerinde bir cevap aldım.

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni kahve seçkisi yayında ve ilk hafta indiriminde.

Seçkide iki egzotik Brezilya yer alıyor: Starmaya ve Gesha.
Brezilya'dan bu tipte kahveler çıkabileceğini göstermek için bilhassa yer veriyoruz.

Aynı zamanda Jairo Arcila'dan yepyeni yıkanmış bir Kolombiya Pacamara var. Varyete bizim için özel, hikayesi de sitede mevcut.

Daha önce 2023 hasat olarak sunduğumuz Santa Monica Lulo'nun da 2024 versiyonu geldi, süper sınırlı. Sadece birkaç kilogram mevcut.

Tekil kahvelerde %10-15, setlerde %20-25 indirimler mevcut. :)

Herkese Sevgiler.

@raistlin Togay bey selamlar,,
malum kahve festivali dönemi yaklaşıyor fellow ode gen 2 gelirmi acaba ?

Merhaba Arkadaşlar,

Bu sene 7. senemizi doldurduk ve gururluyuz! Genel duyurulara geçmeden evvel yine önceden buradan duyuruyorum:

Web sitemizde 7. sene için vade farksız 7 taksit seçeneği açılmıştır. Tüm ürünlerde geçerlidir.
Tüm kredi kartlarınızla 7 taksite kadar herhangi bir ek maliyet doğmadan peşin fiyatına ürünleri satın alabilirsiniz.
Kampanya şu an aktif ve Pazartesi gününe kadar geçerli.

www.tincoffee.net

Umarım faydası olur.

Herkese Sevgiler.

Bir fellow ode v2 yok ki alalım :cautious:

Geri