• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba Arkadaşlar,

Cafec Deep 27 Dripper başlığında organize ettiğimiz ufak demleme reçetesi yarışmasında kullandığımız yeni Brezilya Gesha'mız için özel fiyatlandırma sözüm vardı Kahve Kulübü için. Sözümüzü tutalım:

Kahvenin künyesi:

Origin: Brezilya
Varyete: Gesha
Fermantasyon: Natural Anaerobic 72h
Üretici: Luiz Paulo Diaz Pereira / Santuario Sul
SCA Skoru: 89
Hasat: 23/24
Tadım Notları: Şeftali, Gül, Lychee, Şurupsu Gövde ve Orta Asidite

Yarışmaya başlarken bu kahveyi de olması gerekenin yarısında fiyatlayalım sözü vermiştim.

Normal şartlarda kahvenin fiyatı 200g - 790 TL'dir. 19 Grams Berlin'den bizimle paralel olabilecek fiyatlandırmaya bakalım:

https://19grams.coffee/en/products/fazenda-santuario-sul-brasilien-geisha

Burada 200g - 21 Euro. Bizimle oldukça benzer seviyede yani fiyatı. Intelligentsia'da bir tık daha ucuz, Asya'da ise bizim fiyatımızdan bir tık daha pahalı. Batı bölgesinde Brezilya doğrudan lojistiğin daha uygun, biz ve Doğu bölgesinde ise daha pahalı olmasıyla açıklayabilirsiniz bunu. Biz de bir de ek zirai - tarım ve %8 gümrük vergisi giderleri bulunur. Intelligentsia da konteyner bazında satın alır, biz de. Aynı özetle. Şeffaf olsun diye vurguluyorum.

%50 indirimle kahvenin fiyatı 200g - 395 TL'dir. Yani 11 Euro kabaca.

Kahveyi siteye yüklemedik, henüz zaman var ama reçeteler sıcacıkken buraya özel ilk satışı açıyoruz. Fiyat ilk batch için geçerlidir. Bu şekilde 14 paket x 200g kahve mevcut. Paketi, kavurması, etiketi hazır. Bu ilk batch'in ardından da sanırım toplamda 10kg kadar yeşil kahvemiz kalacak.

Derdimiz hep Deep 27 deneyimi artsın, hem böylesi Brezilya'ların olduğu görülsün, hem de sizlere jest olsun.

Satın alma linkiniz kargo bedeli eklenmiş haldedir. Yurtiçi Kargo ile gönderim 80 TL'dir. Dolayısıyla totali 475 TL'dir, bilginize. Kahve şu an başka bir biçimde ya da web sitemizde satışta değildir. Sadece buraya özgü.

Link: https://www.paytr.com/link/OGLlPls

Umarım beğenirsiniz.

Herkese Sevgiler.
NASIL SEVMİYCEN CİDDEN?

Emeklerinize sağlık Togay Bey!

SİPARİŞ GEÇİLDİ!

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Cafec Deep 27 Dripper başlığında organize ettiğimiz ufak demleme reçetesi yarışmasında kullandığımız yeni Brezilya Gesha'mız için özel fiyatlandırma sözüm vardı Kahve Kulübü için. Sözümüzü tutalım:

Kahvenin künyesi:

Yarışmaya başlarken bu kahveyi de olması gerekenin yarısında fiyatlayalım sözü vermiştim.

Normal şartlarda kahvenin fiyatı 200g - 790 TL'dir. 19 Grams Berlin'den bizimle paralel olabilecek fiyatlandırmaya bakalım:

Burada 200g - 21 Euro. Bizimle oldukça benzer seviyede yani fiyatı. Intelligentsia'da bir tık daha ucuz, Asya'da ise bizim fiyatımızdan bir tık daha pahalı. Batı bölgesinde Brezilya doğrudan lojistiğin daha uygun, biz ve Doğu bölgesinde ise daha pahalı olmasıyla açıklayabilirsiniz bunu. Biz de bir de ek zirai - tarım ve %8 gümrük vergisi giderleri bulunur. Intelligentsia da konteyner bazında satın alır, biz de. Aynı özetle. Şeffaf olsun diye vurguluyorum.

Kahveyi siteye yüklemedik, henüz zaman var ama reçeteler sıcacıkken buraya özel ilk satışı açıyoruz. Fiyat ilk batch için geçerlidir. Bu şekilde 14 paket x 200g kahve mevcut. Paketi, kavurması, etiketi hazır. Bu ilk batch'in ardından da sanırım toplamda 10kg kadar yeşil kahvemiz kalacak.

Derdimiz hep Deep 27 deneyimi artsın, hem böylesi Brezilya'ların olduğu görülsün, hem de sizlere jest olsun.

Satın alma linkiniz kargo bedeli eklenmiş haldedir. Yurtiçi Kargo ile gönderim 80 TL'dir. Dolayısıyla totali 475 TL'dir, bilginize. Kahve şu an başka bir biçimde ya da web sitemizde satışta değildir. Sadece buraya özgü.

Umarım beğenirsiniz.

Herkese Sevgiler.
merhabalar ben de sitenizden limited series 4 lü set ve bu linkten de brezilya gesha almayı düşünüyorum. Kargo ücretinin iadesi yapılır değil mi ? Ayrıca bu Brezilya Gesha için deep 27 haricinde de reçete vereceksiniz değil mi

Brezilya’dan Gesha içmemiştim daha önce. Siparişimi verdim. İndirim için teşekkürler Togay Bey. Origami ve deep27’nin gözler yolda☺️

Brezilya geyşası hep hayalimdi. Başka bahara artık 😔

Vay anasını sayın seyirciler!

Haydiiii... fener-galatasaray maçı gibi biletler önceden bitmiş🙄

Merhaba Arkadaşlar,

Kahvenin künyesi:

Umarım beğenirsiniz.

Herkese Sevgiler.

EDİT: Jet hızıyla tükendi!
@raistlin yoğun bir talep söz konusu, kaçıran ve üzülen arkadaşlar için ufak bir grup daha açılır mı satışa?

Başıma bir şey gelmeyecekse Brezilyalı Gesha'yı hiç beğenmedim. Üç farklı su, immersion-percolation, farklı ısılar, öğütümler vs. ıhh yemiyor. Kahvenin kuru kokusu/aroması hiç yok, hafif islilik var belki. Kuru kokusu güzel kahve bardakta belki her seferinde çok iyi sonuç vermiyor ama kuru koku hiç yoksa/kötüyse bardakta %99 oranla kötü oluyor. Çok negatif olmak istemezdim ama maalesef böyle oldu. 10 mayıs üretim tarihli.

Geri