• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kahve festivalinde japon ablanın tsubame pro kettle kullanarak deep27 dripper ile yaptığı demleme oldukça tatlı ve hoştu. Oradan aklıma yazmıştım çıkarsa alırım diye. Heyecanla bekliyoruz bakalım.

Plastiği verdiler yine elimize diyorsun yani :ROFLMAO: Cafec Usa 180usd diyor. Stagg'den pahalı şaka maka.
180$ gereksiz pahalı.
Yok ama benim kettle da paslanmaz çelik. Hatta tutma yerinde bile bir kaplama vs. yok, ısınıyor :D

merhaba! ben ankara kahve fesitvalinden bir 400 ml fellow atmos almıştım. ödemeyi kredi kartıyla yapmıştım bi fatura filan almadım da bu durumda ürünün garantisi var mıdır? elden çıkartmak niyetindeyim alacak kişiye bu bilgiyi verebilir miyim?

@raistlin bir sıkıntım var ama yardımcı olabilir misin bilmiyorum. şöyle ki biriken puanlarım ile hazır indirimdeyken cmd polimer kavanozu almak istiyorum fakat puanlarım kargo eklenince 26 tl eksik geliyor. sistemde de kalanını karttan çek yok illa hepsini puan ile ödememi istiyor. var mıdır bunun bir yolu? olumlu ya da olumsuz şimdiden teşekkürler.

@raistlin bir sıkıntım var ama yardımcı olabilir misin bilmiyorum. şöyle ki biriken puanlarım ile hazır indirimdeyken cmd polimer kavanozu almak istiyorum fakat puanlarım kargo eklenince 26 tl eksik geliyor. sistemde de kalanını karttan çek yok illa hepsini puan ile ödememi istiyor. var mıdır bunun bir yolu? olumlu ya da olumsuz şimdiden teşekkürler.
Maalesef onun PayTR üzerinden çözebileceğimiz bir yolu bulunmuyor.

Iyzico mobil uygulamasından kredi kartı ile tl yükle kısmından, kredi kartını yazınca altta puan kullan gibi bir sey çıkıyor, onu kullanınca puan iyzico bakiyesine çekiliyor, sadece alışverişte kullanabiliyorsunuz, puan + ekstra tl yüklemeye alırsınız

Santa Monica - Castillo Honey Wine Yeast + Lychee, bu sene şu ana kadar içtiğim en deneysel en iyi çekirdek, kelimenin tam anlamıyla bayıldım.
Başta @raistlin olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Iyzico mobil uygulamasından kredi kartı ile tl yükle kısmından, kredi kartını yazınca altta puan kullan gibi bir sey çıkıyor, onu kullanınca puan iyzico bakiyesine çekiliyor, sadece alışverişte kullanabiliyorsunuz, puan + ekstra tl yüklemeye alırsınız
Ahh bee keşke erken görseydim bunu. Indirim kaçmasın diye aldım. Neyse kısmet değilmiş genede sağol.

@raistlin Selamlar Togay bey,

Fellow un duyurduğu yeni Fellow Aiden filtre kahve makinesi için bir planınız var mıdır, Turkiye'ye ne zaman gelir tahmininiz var mi?

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni seçkimiz sitede online: https://tincoffee.net/urun-kategori/kahveler/

Üç yeni zımba gibi kahve ekledik, mevcut olanlarla beraber indirimler tanımladık, setler oluşturduk.

Limited 5'li setimizde %30 gibi bir indirim var, diğer set %25. İyi fırsat olacaktır denemek isteyen arkadaşlar için. Kahve stoğu muazzam sınırlı vaziyette, o yüzden çok fazla bekleyeceğini sanmıyorum seçkinin.

Gelelim Yeni Kahvelere:

Luis Anibal Calderon - SL28 Natural 200H

Bu sene Seul Dünya Barista Şampiyonası'nda Luis Anibal Calderon Maragesha'sı ile final gördü. Esasen bu SL28 lotu da yarışmalar için elde tuttuğumuz jokerlerden biriydi. Son derece kompleks, harika bir SL28 örneği. Sidra gibi SL28 de üzerine ciddi eğildiğim ve her sene çok iyi örneklerini çıkarmaya çalıştığım varyetelerden. Geçen sene Spada'nın Las Lajas SL28'i bizim kahvemizdi, deneyenler bilir. :)

Santa Monica - Castillo Honey Wine Yeast Red Fruits

Geçen ay sunduğumuz Lychee, ve öncesindeki Lulo, lotumuz gibi Red Fruits profili de fruit macerated lotların çok zıpır bir örneği. Sıvı Şıpsevdi sakız getirin aklınıza getirebiliyorsanız, öyle bir şey. Ahududular, pamuk şekerler, çilekler, neler neler. Bu kahveleri soğuk demlemede mutlaka deneyin fırsatınız olursa.

Martin Emilio - San Bernardo Natural Carbonic Maceration

Seçkiye her defasında transparan, pırıl pırıl lotlar eklemeye özen gösteriyorum. Bir öncekinin Pink Bourbon - Yıkanmış lotu yerine bunu ekledik. Yeni varyete, yeni fermantasyon yöntemi. Berrak, zarif, yormayan, harika bir lot.

Yellow Sudan Rume lotumuz ve Pink Bourbon Washed lotu tükenmek üzere, son birkaç kg kahvemiz kaldı.

Denemeyenler için El Indio dahil iyi bir indirim senaryosu hazırladığımızı düşünüyorum.

Herkese Sevgiler.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Cafec Deep 27 Dripper başlığında organize ettiğimiz ufak demleme reçetesi yarışmasında kullandığımız yeni Brezilya Gesha'mız için özel fiyatlandırma sözüm vardı Kahve Kulübü için. Sözümüzü tutalım:

Kahvenin künyesi:

Origin: Brezilya
Varyete: Gesha
Fermantasyon: Natural Anaerobic 72h
Üretici: Luiz Paulo Diaz Pereira / Santuario Sul
SCA Skoru: 89
Hasat: 23/24
Tadım Notları: Şeftali, Gül, Lychee, Şurupsu Gövde ve Orta Asidite

Yarışmaya başlarken bu kahveyi de olması gerekenin yarısında fiyatlayalım sözü vermiştim.

Normal şartlarda kahvenin fiyatı 200g - 790 TL'dir. 19 Grams Berlin'den bizimle paralel olabilecek fiyatlandırmaya bakalım:

https://19grams.coffee/en/products/fazenda-santuario-sul-brasilien-geisha

Burada 200g - 21 Euro. Bizimle oldukça benzer seviyede yani fiyatı. Intelligentsia'da bir tık daha ucuz, Asya'da ise bizim fiyatımızdan bir tık daha pahalı. Batı bölgesinde Brezilya doğrudan lojistiğin daha uygun, biz ve Doğu bölgesinde ise daha pahalı olmasıyla açıklayabilirsiniz bunu. Biz de bir de ek zirai - tarım ve %8 gümrük vergisi giderleri bulunur. Intelligentsia da konteyner bazında satın alır, biz de. Aynı özetle. Şeffaf olsun diye vurguluyorum.

%50 indirimle kahvenin fiyatı 200g - 395 TL'dir. Yani 11 Euro kabaca.

Kahveyi siteye yüklemedik, henüz zaman var ama reçeteler sıcacıkken buraya özel ilk satışı açıyoruz. Fiyat ilk batch için geçerlidir. Bu şekilde 14 paket x 200g kahve mevcut. Paketi, kavurması, etiketi hazır. Bu ilk batch'in ardından da sanırım toplamda 10kg kadar yeşil kahvemiz kalacak.

Derdimiz hep Deep 27 deneyimi artsın, hem böylesi Brezilya'ların olduğu görülsün, hem de sizlere jest olsun.

Satın alma linkiniz kargo bedeli eklenmiş haldedir. Yurtiçi Kargo ile gönderim 80 TL'dir. Dolayısıyla totali 475 TL'dir, bilginize. Kahve şu an başka bir biçimde ya da web sitemizde satışta değildir. Sadece buraya özgü.

Link: https://www.paytr.com/link/OGLlPls

Umarım beğenirsiniz.

Herkese Sevgiler.

EDİT: Jet hızıyla tükendi!

Son düzenleme:
Merhaba, öncelikle indirim için teşekkür ederim. Zaten halihazırda ücretsiz kargo sınırını geçecek şekilde bir sipariş vermeyi düşünüyordum bu kahveyi o paketle birlikte alma imkanım olabilir mi?

Merhaba, öncelikle indirim için teşekkür ederim. Zaten halihazırda ücretsiz kargo sınırını geçecek şekilde bir sipariş vermeyi düşünüyordum bu kahveyi o paketle birlikte alma imkanım olabilir mi?
Tabi, linkten bunu satın alın lütfen. Siteden de kargo sınırını aşan siparişiniz için bu durumu sipariş notuna ekleyin, perakende ekibim 80 TL kargo ücret iadenizi yapar derhal.

Geri