• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Rawtown Coffee Roastery

Bu kahveyi seçkime hani nerede şu güzelim klasik yıkanmış kahveler diyen arkadaşları mutlu etmek için seçtim geçen sene. İyi de etmişim sanki :)
Bu ara sizinle koşut gidiyor bizim damak, Chiroso olsun bu olsun. Beğenmenize çok sevindim, sevgiler.
Leonid biter bitmez yerini Atilano Giraldo alcak. Yıkanmış sevenlere duyurmuş olalım :)

Sipariş No #1019 ile karışık bir sepet yaptım çoğundan tadımlık aldım.Lenoid Ramirez beğenilmiş merak ettim.

Ben de biraz evvel tadımlık sipariş geçtim,Denizlide oluşundan ötürü bir süredir takipteydim.Ayrıntılı künyeler ve bilgiler için tebrik ederim ilk izlenimler gayet iyi..

Ben de biraz evvel tadımlık sipariş geçtim,Denizlide oluşundan ötürü bir süredir takipteydim.Ayrıntılı künyeler ve bilgiler için tebrik ederim ilk izlenimler gayet iyi..
Çok teşekkür ederiz. Yakınsanız mutlaka kahve içmeye bekleriz.

#1018 numaralı sipariş ile sizlerle tanıştım. Hemşeri sayılırız :) . Şimdiden elinize sağlık.

Sipariş No #1019 ile karışık bir sepet yaptım çoğundan tadımlık aldım.Lenoid Ramirez beğenilmiş merak ettim.

#1021 de benden, heyecanlıyız.🌷

Yazılan siparişler ve diğerleri bugün kargoya teslim edildi.
Sizden ricamız bugünün tarihini gördüğünüz paketi açıp havalandırmanız. 🙏

*Dukamo Bombe Honey (Sonraki kavrum tarihi) varyantına indirim uygulanmamış. Honey içeren bütün siparişlere indirim tutarı kadar iade yaptık.

İlginiz için teşekkür ederiz :)

single origin espressoya uygun çekirdek ne önerirsiniz, tercihen düşük asiditeli
Leonid espressoya uygun ancak asidite kısmında beklentinizi karşılamayabilir.
Şu an güncel olarak kullandığımız ancak henüz internet satışına açmadığımız Guatemala El Jaguar ve Ethiopia Nensebo Natural var.
Etiket ve bilgi kısımlarını ayarlayıp satışa açtığımızda bu iki seçeneği düşünebilirsiniz 🙏

Arkadaşlar selam

Dün öğleden sonra verilen ve akşam biriken siparişler kargoya verildi öğleden sonra gelen siparişler yarın çıkış yapacak.

Kenean, Pink Bourbon ve Lychee içeren siparişler Air roast hacminden ötürü yavaş ileriyor.

Pink Bourbon tarafında çok fazla talep oldu. Yarın tam kiloyu kontrol edip stokları güncellerim ancak bu hızda giderse tahminim önümüzdeki hafta sonuna tükenmiş olur.

Kenean Dukamo COE tam gaz devam. uzun bir süre bizimle.

Dukamo Bombe Honey son 2 parti çıkartacak kadar kaldı. O da ortalama 40 paket.
(Biz çok sevdik ancak Ulusal'da devamı yok.)

Lychee stok biraz daha azalırsa herkesin deneyimleyebilmesi için sadece 50g seçeneği açık bırakacağız.

Bir de her siparişe rdt için amber cam sprey gönderiyorduk.
Bazı kutularda gözden kaçmış.
Sipariş numaranız ile bana ulaşırsanız sonraki siparişinizde göndermek için not alalım.
(İçimizden gelen bir hediye, dile getirip alışveriş tetiklemek istemedik. Ancak gözden kaçtığı için dile getirmiş oldum.)

Sevgiler 🙏🏻

Selamlar, benim siparişim geldi.

Plastik kavanozlarımdan biri 11 Şubat diğeri 10 Şubat. Bu kahvelerin havalandırmasını her gün yapmalı mıyım?
Biirkaç saat havalanması yeterli olacaktır. Kavanozdan dışarıya hava çıkışı olmadığı için ara ara açıp koklarsanız çok sağlıklı olur

Kahvelerim benimde dün geldi gayet güzel paketlenmişti yanında gönderilen ufak hediye içinde teşekkürler🙂

Siparişim bugün ulaştı. Jairo Arcila Castillo, Dukamo Natural, Kenean COE ve Eduardo Armero aldım. 45 gram olsa daha iyi olurmuş ama 30 da gerçekten çok iyi farklı kahveler deneyebilmek adına. Degass için kenara ayırdım 15-20 güne güncellerim herhalde. Uzun süre sonra hiç denemediğim bir kavurucu girdi rotasyona, merakla bekliyorum.

Uzun zamandır bu kadar farklı tedarikçiyle çalışan bir yer görmemiştim. Besbelli seçkilerini oluştururken çok özeniyorlar.
İleri kavrum seçerek ufak bi sepet yaptım kendime, hemen dönüş yaptılar, makul önerileriyle kargoyu hızlandırdık. Şimdiye kadar çok iyi izlenim bıraktılar bende, umarım sürekliliği sağlanır.
İşini özenle yapan kavuruculara gerçekten ihtiyaç var.

Uzun zamandır bu kadar farklı tedarikçiyle çalışan bir yer görmemiştim. Besbelli seçkilerini oluştururken çok özeniyorlar.
İleri kavrum seçerek ufak bi sepet yaptım kendime, hemen dönüş yaptılar, makul önerileriyle kargoyu hızlandırdık. Şimdiye kadar çok iyi izlenim bıraktılar bende, umarım sürekliliği sağlanır.
İşini özenle yapan kavuruculara gerçekten ihtiyaç var.
Güzel yorumlarınız için çok teşkkür ederim 🙏🏻 Umarım daha çok irtibatta kalırız.

Seçkiyi oluştururken mümkün mertebe hangi segmentte olursa olsun fiyatının karşılığını verecek çekirdekleri seçmeyi özen gösteriyorum.

Cupping yaparken min-max fiyat yazıp kendi kalibremde ederini belirliyorum. sapma payım 0.75 $ oluyor genelde 😊
fiyat bunun üzerindeyse alım yapmıyoruz.

Son numuneler Wayta'dan gelmişti, 2 kahveyi çok beğendik ancak fiyat farkı uçurumdu.
Seçkimizde üst segment tropikal bir kahve olduğu için aynı segment ikinci tropikali sokmak yerine, güzel bir etiyopya fiyatına pink bourbonu almak daha mantıklı geldi.

Uygun fiyata tropikal notalara rastlamak çok denk geldiğimiz bir şey değil. Son tüketici adına bu fırsatı kaçırmak istemedim.

Foruma hoşgeldiniz.
Eduardo Armero kahvesindeki Kaffelogic Roast ve Aillio Bullet Roast arasındaki fark nedir?
Teşekkür ederiz hoşbulduk 🙏🏻

Kaffelogic hava ile kavuran numune makinesi, aromalar daha temiz, gövde düşük bir profil sunuyor.

Bullet elektrikli tamburlu bir makine, sunduğu ürün biraz daha şekerli ve gövdeli oluyor.

Ayrıca Lychee ve Kenean COE için Kaffelogic kullanıyorum.
Lychee infüz bir kahve, olabildiğince temiz tutup yapışkan veya kurutan bir hissiyat bırakmadan fincanın bitmesini istiyorum.

Kenean COE çok zarif, net, pürüzsüz bir kahve, tamburda şekerinin artacağı bariz ancak katman katman aroma ve temiz ağız hissiyatını tercih ediyorum.
Her şeyiyle benim imza kahvem diyebilirim.

Geri