• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Rawtown Coffee Roastery

Merhaba arkadaşlar,
Cold Brew sevenler için yeni ürünümüz "Cold Brew Demleme Kiti" ni sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Ürün açıklamasını aşağıda paylaşıyorum. Ayrıca sitemizde ürün videosu mevcut. Şimdiden keyifli içimler diliyoruz.

RAWTOWN – EASY BREW
Sipariş anında öğütülür ve paketlenir.

Cold Brew Demleme Kiti Kullanım Talimatı

☀️ Tropikal Tat, Maksimum Kafein!

EASY BREW, özel çift kat filtreli yapısı ve cold brew için özel olarak seçtiğimiz ve kavurduğumuz “meyve bombası” kahvesiyle şeftali, mango ve tropikal meyve notaları taşır. Serinletici ve enerji dolu!

🧊 1) Nasıl Demlenir?

💧 1.5 L ılık suyu yavaşça ambalaja dökün.

🔒 Zip kilidi kapatın, içeride hava kalmasın.

🥶 Dikey şekilde buzdolabına yerleştirin.

🕒 18-20 saat demlenmeye bırakın.

🫙 Süre sonunda kahve podunu çıkarıp atın. Cold Brew hazır!

🧺 2) Nasıl Muhafaza Edilir?

🧊 Demlendikten sonra kendi ambalajında buzdolabında saklayabilirsiniz.

💨 Minimum hava ile temas, maksimum saklama ömrü sağlar.

⏳ 1 hafta içinde tüketiniz.

💡 Tavsiyeler:

🔹 90-110 ppm aralığında su kullanmanız önerilir.

💧 Alternatif: Nestlé Pure Life, Saka, Buzbağ gibi markalar.

🚫 Kahve podunu çıkardıktan sonra sıkmayın. Ayrı bir kapta süzülmesini bekleyin.

🕯️ 1-2 gün buzdolabında dinlendirirseniz tatlı ve dolgun bir içim elde edersiniz.

🌿 Çıkardığınız podu bitkilerinize ekleyin, toprağa karıştırın. Doğal gübre etkisi!

Ekli dosyalar

• easybrewdemlemekiti_1.jpeg
    easybrewdemlemekiti_1.jpeg
    63.5 KB · Görüntüleme: 79
Bu ayki metlab seçkisi bana hitap etmediği için bu ay rawtown deneyeceğim.

Ekli dosyalar

• 17483355670076884374583582401651.jpg
    17483355670076884374583582401651.jpg
    56.6 KB · Görüntüleme: 63
Yeni kahveler eklenmiş.
Rawberry Natural Ethiopia'yi denedim.
15/240
ZP6 Special - 6
93c Buzdağı 80 ppm
Cafec Traditional
Hario V60
45 sn bloom
50/50/50/50/40
oldukça keyifli bir kahve oldu SP6 ile ince öğütümlerde belki daha iyi olur. 4:6'da orijinal tarifinde biraz kalın öğütüm verdiği için sadık kalmak istedim.

Geçenlerde memlekete ziyarete gittiğimde kavrumhaneye uğradım. Denizli'de nitelikli kahve alabilecek güzel keyifli muhabbet edebilecek bir kavurucunun olması benim için müthiş 😊

Uzun keyifli muhabbet ettik.

Perros Bravos ve Rawberry satın aldım. Sağolsunlar Refisa dan da denemek için ufak bir paket koydular ve tabiki rdt sprey hediyesi ( şişeler büyümüş bu arada).

Daha önce espresso olarak 3 paket Gafisse içmiştim. Rafise de kalibre etmesi kolay oldu ve modern tarzda güzel espressolar çıktı.

Rawberry kokusuyla bile iddialı duruyordu ama degassı ben çok uzun tutmak lazım ilk başlarda biraz zor oldu tat alması sonrasında güzel yoğun aromatik.

Perros Bravod omni kavrum du iki tarafta da güzel kahveler çıktı. Hatta pico da bile iyi espressolar içtim onunla.

Yeni 100 grlık paket çalışmaları var çok da yakışıklı duruyor. Tekrar buradan selam göndermiş olayım. 👋🏻

Geri