• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Rawtown Coffee Roastery

Dodomanga

Barista
İsim
Doğukan
Daha fazla  
İsim
Doğukan
Merhabalar, forumda bu kavurucu ile ilgili pek bir yazı bulamadım. Bu yüzden bir başlık açmak istedim. Denizli’de bulunan Rawtown Coffee’den birçok kahve denedim. Özellikle Jairo Arcila Wine Yeast+Lychee çok farklı bir çekirdekti. Aynı şekilde Kenean Dukamo COE 144H Natural Anaerobic kahveleri hem sıcak hem de Japanese demlemelerinde çok çok tatlıydı. İşleyiş nasıl bilmiyorum fakat aylık toplu alıma eklenebilirse diğer arkadaşlar için de yeni bir deneyim olur diye düşünüyorum.

bende geçen hafta kendilerinden Hepsiburada üzerinden alışveriş yapıp foruma davet etmek için iletişime geçtim. Forumları takip ettiklerini ama şu an için kendilerini foruma hissetmediklerini hazırlıklarını devam ettirdikleri bilgisini verdiler. o sebeple başlıklarını açmamıştım size nasipmiş :)

Bugün kavrumhane ye uğradım kısa süreliğine Denizli de olduğum için.
Ufak bir tadilat yapıyorlar, site ile alakalı çalışmaları da devam ediyormuş.
Çok güzel sohbet oldu güzel kahveler de aldım. Tadilat ve çalışmaları tamamlandığında foruma da gelecekler. Artık her Denizli’ye geldiğim de uğrarım.

Kendilerinden 3 kez alışveriş yaptım ve baya memnun kaldım.Muharrem beyin ilgi alakası da oldukça yüksek sanırım bir kahve alacağımız nokta daha kazanacağız

Merhaba Kahve Kulübü!

Biz forum ile tanışmak için hazırlık yaparken, konumuzun bizden önce açılmış olması bizi mutlu etti.

Bir buçuk yıldır süren değişim ve yeniden yapılanma sürecimizi tamamladık ve artık daha sağlam bir noktadayız. Deneysel çalışmayı seviyoruz, bu yüzden farklı kavurma yöntemleriyle ilerliyoruz. Şu an 10 kg tamburlu, 1 kg elektrikli tamburlu ve 2 adet air roaster olmak üzere toplam dört kavurma makinesi kullanıyoruz. Seçkimizdeki kahveleri sürekli yeniliyor, kendimizi geliştiriyor ve varyete/işlem kütüphanemizi genişletiyoruz.

Detaylara önem veriyoruz. Kahvenin tarladan bize ulaşana kadar geçen sürecini olduğu gibi aktarmakla kalmıyor, kavurma sonrası kendi aldığımız notları da paylaşıyoruz. (Örneğin: roast development, Agtron değeri, ağırlık kaybı gibi detaylar.) Uzun vadede bu bilgilerin kahve deneyiminizi zenginleştireceğine inanıyoruz.

İyi kahveyi seçmek ve iyi işlemek kadar, iyi demlendiğinden de emin olma sorumluluğu hissediyoruz. Bu yüzden her kahvemiz için reçeteler oluşturuyoruz. Elbette gün, ekipman ve ortam koşulları gibi değişkenler kontrol edilemez ama buradaki amacımız, her kahveye dair bir harita sunmak.

Yakın zamanda yeni bir web sitesine geçtik. Kahveyle ilgili verdiğimiz bilgiler bizim için çok önemli; bu yüzden iletişimi en kolay hale getirmeye çalışıyoruz. Tüm kahve etiketlerimize QR kod ekleyerek, kahvenin kendi sayfasına hızlı erişim sağladık. Böylece reçetelere ulaşımı kolaylaştırırken etiketleri de minimal tutmuş olduk.

Sitemizin açılışına özel %20 indirim Şubat sonuna kadar aktif! Ayrıca denenmeyen kahve kalmasın diye tüm kahvelerimize 30g’lık seçenek ekledik.

Sizinle tanışmak için heyecanlıyız! Olumlu veya olumsuz her türlü geri bildiriminize açığız.

Web Sitemiz: rawtowncoffee.com

📌 Siparişinizle ilgili iletmek istediğiniz her şeyi sipariş notuna ekleyebilirsiniz.
📩 Sipariş sonrası iletişim için: hello@rawtowncoffee.com

"Durmadan daha iyisi için!" ☕

Son düzenleme:
Önereceğiniz kahveler hangisi acaba çok asiditesi yüksek kahveler terciğim değil daha gövdeli ve tatlı kahveler terciğim @rawtown

Önereceğiniz kahveler hangisi acaba çok asiditesi yüksek kahveler terciğim değil daha gövdeli ve tatlı kahveler terciğim @rawtown
Şekerlilik konusunda Keramo Dukamo Natural performansı çok iyi.

Şekerliliği biraz daha düşük ancak uzatılmış fermantasyonun verdiği damak karışıklığı sevenin çok sevdiği Jairo Arcila EF2 Aillio Bullet kavrumu gövde tarafından daha dolu.
(Air Roast kahvelerin hepsinde gövde çok düşük.)

Şekerlilik ve aroma konusunda Kenean Dukamo Anaerobic 144h favoriler arasında ancak istediğiniz gövdeye sahip değil. Daha temiz ancak şekerli bir kahve.

Üçü arasından Keramo Dukamo Natural sizin için en uygun olanı ancak diğer iki kahveyi de mutlaka denemenizi öneririz.

Siteleri, bilgilendirmeler vs. harikaymış. Denk gelmememiz enteresan. Teşekkürler paylaşım için.

(edit: Hatta bir de sipariş verdim şimdi, demleyince yorum yaparım.)

Mesajdan sonra site dizaynları değişmiş :). Leonid Ramirez isimli yıkanmış kahveyi almıştım. Pekmez, çikolata notalarının çok belirgin olduğu gayet memnun kaldığım bir kahve oldu.

Degassing ile ilgili sorduğum birkaç soruya da gayet açıklayıcı şekilde dönüş yapmışlardı. Memnun kaldım, tekrar sipariş vereceğim.

Kendilerine de yazmıştım, bizim ülkede kahve firmaları büyüdükçe başlangıçta verdikleri bilgileri (kavurma profili vs.) vermemeye, sitelerinden paylaştıkları blog, makale tarzı içerikleri paylaşmamaya, özenli çalışmaları da azalmaya başlıyor. Umarım bu firma şu anki bilgi açısından zengin içeriğini korur.

Mesajdan sonra site dizaynları değişmiş :). Leonid Ramirez isimli yıkanmış kahveyi almıştım. Pekmez, çikolata notalarının çok belirgin olduğu gayet memnun kaldığım bir kahve oldu.

Degassing ile ilgili sorduğum birkaç soruya da gayet açıklayıcı şekilde dönüş yapmışlardı. Memnun kaldım, tekrar sipariş vereceğim.

Kendilerine de yazmıştım, bizim ülkede kahve firmaları büyüdükçe başlangıçta verdikleri bilgileri (kavurma profili vs.) vermemeye, sitelerinden paylaştıkları blog, makale tarzı içerikleri paylaşmamaya, özenli çalışmaları da azalmaya başlıyor. Umarım bu firma şu anki bilgi açısından zengin içeriğini korur.
Afiyet olsun beğenmenize sevindik. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz ayrıca Degassing konusunda esnek olup deneyiminize yansıtmamanız bizim için çok değerli. (Bu konuda savunduğumuz bir şey var :))
Eski site tarafında e-ticaret altyapısını entegre edemediğimiz için mecburi bir geçiş yaptık ancak verdiğimiz bütün bilgiler yeni sitemizde eksiksiz şekilde mevcut. Sadece daha az şovlu halde :)

IMG_3243.jpegBen de şöyle bir görsel bırakayım başlığa 😌 Tüm çekirdekleri çok beğenmeme rağmen son zamanlardaki favori ikilim Dukamo Bombe Honey ve Leonid Ramirez. Tek kelime ile betimlemek gerekirse tam tadım notalarında yazdığı gibi birisi ıhlamur diğeri pekmez. Tam kış moduna uygun iki kahve. Kavurucusu Alper beyin ellerine sağlık. Gerçekten bu işi tam bir aşk ile yapıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 37498Ben de şöyle bir görsel bırakayım başlığa 😌 Tüm çekirdekleri çok beğenmeme rağmen son zamanlardaki favori ikilim Dukamo Bombe Honey ve Leonid Ramirez. Tek kelime ile betimlemek gerekirse tam tadım notalarında yazdığı gibi birisi ıhlamur diğeri pekmez. Tam kış moduna uygun iki kahve. Kavurucusu Alper beyin ellerine sağlık. Gerçekten bu işi tam bir aşk ile yapıyor.
Hocam çok teşekkür ederim ne desem az..

Selamlar @rawtown Lenoid Ramirez'i 200 GR ve sonraki kavram tarihinde gönder seçeneğiyle sepete eklediğimde indirim olmuyor. Kontrol edebilir misiniz?
Uyarınız için teşekkür ederiz. varyantı indirimden sonra oluşturduğumuz için indirimin içerisine dahil olmamış hallettik. 🙏

Bu kahveyi seçkime hani nerede şu güzelim klasik yıkanmış kahveler diyen arkadaşları mutlu etmek için seçtim geçen sene. İyi de etmişim sanki :)
Bu ara sizinle koşut gidiyor bizim damak, Chiroso olsun bu olsun. Beğenmenize çok sevindim, sevgiler.

Geri