• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Rawtown Coffee Roastery

Kavurucunun çekirdekler hakkında detaylı bilgi vermesi, demleme reçetesi paylaşması güzel detaylar. F/p olarak buldum kahveleri esas tercih sebebim oydu bi denemek istedim yorumlar da çok iyiydi. Gafisse dukamo ve keramo dukamo çekirdeklerini aldım. 1 günde kargo elime ulaştı. Çekirdekler geldiğinde kavrumdan tam 7 gün geçmişti, degas için beklemeye de gerek kalmadı bal oldu 😄 Daha kuru kokuda mest ettiler, demleyince çok daha memnun kaldım. Paketten ufak bi hediye de çıktı onun için de ayrıca teşekkür ederim. Favoriler arasına aldım 👌🏻

Tanıştığımızdan beri düzenli alışveriş yapıyorum. Kahve ikram ettiğim arkadaşlarımda denemek istiyorlar.
Espresso kavrum için siyah paket yakışmış
Ellerinize sağlık

Ekli dosyalar

• IMG_7359.jpeg
    IMG_7359.jpeg
    244.9 KB · Görüntüleme: 97
dukamolar ve pink bourbon bir seçki yaptım bende.

Kenean Dukamo COE 144h,
Eduardo Armero Pink Bourbon Natural Anaerobic Colombia,
Denemenizi tavsiye ederim.

Filtre kısmınızda espresso çekirdekler görünüyor. Bir de Gafisse'nin filtre kavrumu mevcut değil mi?
Merhaba,
Listeleme de ufak bir karışıklık olmuş.
Espresso kavrum da mevcut Filtre kavrum da, lakin Gafisse'yi sadece espresso için kavurmayı düşünüyoruz. Dilerseniz filtre kavrum da gönderebiliriz bu seferlik, 24.03.25 kavrum tarihli son bir paketimiz mevcut.
Keramo ve lychee denemediyseniz şiddetle tavsiye ederiz :)
İyi günler dileriz.

Bombe güzeldi, ama beklediğim kadar değil. Dukamolar tam f/p idi, ne yazıyorsa o, sonuna kadar hakkını verdi. Pink bourbon ise truva atı çıktı, açık ara farkla en beğendim oldu. Emeğinize sağlık. Dağ çilekli arkadaşımız ise normal ve lezzetli klasik bir kahveye bir kaç hafif dokunuşla eğlence katılmış bir hava yaşattı.

Son düzenleme:
Stoklarımı iyi ayarlayamayınca elimde degas sürecini tamamlamış ya da tamamlamaya yakın neredeyse hiç kahve kalmamıştı. Tam bu noktada Rawtown'ın kavanozları imdadıma yetişti. Mail atıp kahvelerin kavrum tarihlerini öğrendikten sonra Jairo Arcila Wine Yeast + Lychee Colombia, Keramo Dukamo Natural Ethiopia, Kenean Dukamo COE 144h, Dukamo Bombe Honey Ethiopia ve Jairo Arcila Natural EF2 Castillo Colombia aldım.

İnfüzenin kokusu inanılmaz aromatik. Çok tatlı ve temiz bir asiditesi var, içerken gerçekten ferah hissettiriyor. Ancak içim sonrasında bahsedilen fermente kakaonun biraz kuru ve asetik olduğunu düşündüm.

Keramo Dukamo, bayıldığım bir kahve oldu. Ilıdığında şeftalili ice tea'yi andıran, aşırı tatlı ve son derece dengeli bir profil sunuyor. Bu listedeki kahveler arasında bana göre en dengelisi.

Kenean Dukamo da hoşuma gitti. Keramo’ya göre daha parlak ve çiçeksi. Daha çiçeksi olması tatlılık algısını bir miktar geri plana atıyor ama yine de en az Keramo kadar tatlı.

Dukamo Bombe’yi de çok beğendim. Sarı elmanın ağız sulandıran dokusuyla ve balımsı tatlılığıyla Keramo gibi dengeli ve keyifli bir fincan sundu.

EF2’nin fazla fermente olabileceğinden çekiniyordum ama hiç öyle olmadı. Çilek tatlılığında, sulu sulu bir fincan çıktı ortaya. İçim sonrasındaki fermente kakao da infüzedekine kıyasla çok daha doğal ve keyifliydi.

Genel olarak kahvelerin tamamının vadedileni karşıladığını söylemem gerek. Hepsi sitedeki anlatıyı yansıtan, oldukça dengeli kahvelerdi. İnfüzeyi bir kenara koyarsam, kahveler uçup kaçmıyor ama zaten ben en iyi kahvenin en dengeli olanı olduğuna inananlardanım. Kavrumları başarılı buldum, Rawtown’dan tekrar kahve alacağıma şüphe yok, hele ki aklım Pink Bourbon'da kalmışken... Elinize sağlık!

Merhabalar, 30.04.2025 tarihinde vermiş olduğum sipariş elime ulaştı. Sitenizde seçkinize dair reçete göremediğim ve kulüpte ki arkadaşların da görebilmesi adına buradan yazıyorum. Aldığım çekirdekler;
Kenean Dukamo, Santa Helena, Keramo Dukamo ve Armero Pink Bourbon
Rica etsem v60'a uygun şekilde recete paylaşır mısınız?
Bir de Degassing olark ne kadar beklemeyi önerirsiniz ? çünkü Santa Helena 20.02.2025 kavrum tarihi ile geldi.

Merhabalar, 30.04.2025 tarihinde vermiş olduğum sipariş elime ulaştı. Sitenizde seçkinize dair reçete göremediğim ve kulüpte ki arkadaşların da görebilmesi adına buradan yazıyorum. Aldığım çekirdekler;
Bir de Degassing olark ne kadar beklemeyi önerirsiniz ? çünkü Santa Helena 20.02.2025 kavrum tarihi ile geldi.

Yazım hatası yoksa iade edin bence 20.02 kavrumlu kahveyi.

Merhabalar,
Reçeteler sitemizdeki ürünlerin görselleri arasında yer almaktadır. Mail yoluyla talep ettiğiniz reçeteleri ilettik.
Santa Helena kavrum tarihi 16.04.2025'tir, paketleme sırasında yeni etiket düşmüş olmalı, kusura bakmayınız.
Elinizdeki Etiyopya kahveleri için tatlar yaklaşık 3 hafta sonra oturmaktadır. Kolombiyalar için ise yaklaşık 10 gündür.
Keyifli içimler dileriz.

Her iki taraftan da cevabınız için teşekkür ederim. Siteniz yalın ve şık tasarıma sahip ancak görsel altında künye ve "Reçeteler Hakkında" kısmına daha çok odaklandığım için görsellere bakmak aklıma gelmedi. Estağfurullah kusura bakılacak bi durum söz konusu değil. Kenean Dukamonun çekirdek kokusu mest etti. Etiyopyalardan hangisi bilmiyorum, kokusunda alenen şeker şurubu var. Recetelerinizi dikkate alacağım. Tekrar teşekkür eder, keyifli çalışmalar dilerim.

Keramo Dukamo inanılmaz bir çekirdek. Annemin yaptığı şeftali kompostosuna benzer bir tat yakaladım. Hele soğudukça çok çok güzelleşiyor. Kime denettiysem acayip beğendi. Elimdeki kahveler bitince bir paket daha Keramo almayı düşünüyorum.

Kenean Dukamo güzel, şekerli bir kahve. Hiç rahatsız etmiyor gerçekten anaerobik değil gibi. Bir defa daha demleyeceğim beklediğim kadar olağanüstü bir bardak alamadım.

Jairo EF2'nin farklı kavrumlarını içtim o yüzden bildiğim bir çekirdek. Biraz fazla çözdürdüm sanırım, bir atışım daha var onda reçeteyi bir daha uygulamayı deneyeceğim.

Dukamo Honey çok sade bir kahve, arkadaşlarıma vs. çok rahat biçimde ikram edebileceğim bir kahve hissi verdi. Birkaç bardak üst üste içilebilir.

Giraldo Colombia daha düz bir kahve, herhalde bana en hitap etmeyen çekirdek oldu.

Leonid Ramirez benim açımdan klasik "kahve" hissiyatına en yakın kahveydi bu alımda.

Genel olarak Rawtown'dan ve 30gr deneme boyutundan çok memnun kaldım diyebilirim. Belki 6x30'luk bir deneme seti yapıp indirimli de satılabilir, talep olacağını düşünüyorum çünkü çeşit çeşit kahve var seçkide.

Geri