Ha ha bir de "Siz başka ülkenin insanı mısınız ?" diye sormanızsiz başka bir ülkenin insanı mısınız? ayrıca tanımadığınız birini nasıl oluyor da sığlıkla itham ediyorsunuz, asıl sığlık bu tavır olmuyor mu? konu basit, 1000 defa tartıştık burada, burada tartışmanın bir anlamı olmadığını da anladık, siz anlayamadıysanız yapacak bir şey yok...
uzun zamandır hiç bir kahvesini denemedim doğrusu....bomba frutanin fitilini atesleyecegim ancak castillo diyor. bu castillo-caturra lezzet acisindan zayif olup deneysel yontemlerle irzina (afedersiniz) gecilen varyeteler degil mi?
@mimds abi siz icmishsinizdir petrada bunu?
anlamakla ilgili bir sorun var belli ki ama neyse, bundan ötesine değmezsiniz...Ha ha bir de "Siz başka ülkenin insanı mısınız ?" diye sormanızNeyse sizin bakış açınız doğrultusunda başka yorumum yok.
Petranın fiyatları 27 TL iken başlamıştım kendilerinden kahve almaya. En son aldığım kahveye de 90 TL ödemiştim.Petradan dün Colombia la Vega aldım. Elime geçince görüşlerimi yazarım
Fiyat mevzusunda çok laf dönmüş.
Bence ürünü almadan fiyatı hakkında yorum yapmamak lazım. Sonuçta sana yaşayatacağı deneyimine para verdiğin bir ürünü denemeden fiyatını eleştirmek acımasızlık olur. Ürün 1 dolara bile ülkeye girerse girsin, kavurucu üründe sanatını icra ediyor
Aldıktan sonra fiyatına değer-değmez diye yorum yapılabilir bence.
Tüm hobi forumlarında bu durum söz konusu. Hobinin kendisinden çok fiyat ve ekipman daha fazla konuşuluyorsa o zümreyi tekrar bir düşünmek gerekir
Tabi ki eleştirebilirsiniz bu sizin hakkınızPetranın fiyatları 27 TL iken başlamıştım kendilerinden kahve almaya. En son aldığım kahveye de 90 TL ödemiştim.Ayrıca derdim pahalı olması falan da değil. Fiyatı eder -etmez kişiye göre değişir. Kişilerin eleştirmeye hakkı olduğunun unutulduğu bir dönemdeyiz tepkim buna.
bir düzeltme yapayım, sanat değil zanaat.Petradan dün Colombia la Vega aldım. Elime geçince görüşlerimi yazarım
Fiyat mevzusunda çok laf dönmüş.
Bence ürünü almadan fiyatı hakkında yorum yapmamak lazım. Sonuçta sana yaşayatacağı deneyimine para verdiğin bir ürünü denemeden fiyatını eleştirmek acımasızlık olur. Ürün 1 dolara bile ülkeye girerse girsin, kavurucu üründe sanatını icra ediyor
Aldıktan sonra fiyatına değer-değmez diye yorum yapılabilir bence.
Tüm hobi forumlarında bu durum söz konusu. Hobinin kendisinden çok fiyat ve ekipman daha fazla konuşuluyorsa o zümreyi tekrar bir düşünmek gerekir
Haklı bir düzeltme saygılarbir düzeltme yapayım, sanat değil zanaat.
ayni cekirdek degil, bu gitesi baska gitesi.Geçtiğimiz yıl mayıs ayında 72₺ye aldığım Ruanda Gitesi'yi bugün 92₺'ye satın aldım. Aradaki 20₺ farkının ülkemizdeki sıkıntılardan kaynaklandığını düşünüyorum açıkçası. Geçtiğimiz yıl çok memnun kalmıştım çekirdekten bu yıl da yine iyi bir kavrum ile karşılaşacağımı düşünüyorum açıkçası
92 liraya nerden aldınız? Sitede 100 lira da.Geçtiğimiz yıl mayıs ayında 72₺ye aldığım Ruanda Gitesi'yi bugün 92₺'ye satın aldım. Aradaki 20₺ farkının ülkemizdeki sıkıntılardan kaynaklandığını düşünüyorum açıkçası. Geçtiğimiz yıl çok memnun kalmıştım çekirdekten bu yıl da yine iyi bir kavrum ile karşılaşacağımı düşünüyorum açıkçası
kdv hariç fiyatına bakmışım yanlışlıkla, yanlış bilgilendirme olmuş92 liraya nerden aldınız? Sitede 100 lira da.
İsimlerini aynı görünce aynı çekirdek olduğunu düşünmüştümayni cekirdek degil, bu gitesi baska gitesi.
Bir kaç gün daha beklemelisiniz zira çıktığı gün alanlar bile degassing bekliyordur. Dükkana gidip deneyen varsa bilemem ama.Yeni gelen 3 kahveden herhangi birini deneyen oldumu acaba.