• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Petra Roasting Co.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lion256
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bomba frutanin fitilini atesleyecegim ancak castillo diyor. bu castillo-caturra lezzet acisindan zayif olup deneysel yontemlerle irzina (afedersiniz) gecilen varyeteler degil mi?

@mimds abi siz icmishsinizdir petrada bunu?

siz başka bir ülkenin insanı mısınız? ayrıca tanımadığınız birini nasıl oluyor da sığlıkla itham ediyorsunuz, asıl sığlık bu tavır olmuyor mu? konu basit, 1000 defa tartıştık burada, burada tartışmanın bir anlamı olmadığını da anladık, siz anlayamadıysanız yapacak bir şey yok...
Ha ha bir de "Siz başka ülkenin insanı mısınız ?" diye sormanız :) Neyse sizin bakış açınız doğrultusunda başka yorumum yok.

Son düzenleme:
tamamen doğru anlamışsınız... ayrıca burada tartışmak, ki defalaca tartıştık, sadece içimizi dökmekten ibaret kalıyor, kavurucu yani Petra üzerinde bir etkimiz olamıyor... tok satıcı... almamak en doğrusu... bu nedenle ben epeydir yurtiçinden almıyorum... evet başta Coffee Department olmak üzere bazı kavurucuların çabalarını takdirle karşılıyorum ama benim tercihim o yönde... ha herkes alabilir mi yurtdışından onun da hiç kolay olmadığını biliyorum ama buradan almaktansa az öz tüketmek en mantıklısı...

Petradan dün Colombia la Vega aldım. Elime geçince görüşlerimi yazarım :)

Fiyat mevzusunda çok laf dönmüş.
Bence ürünü almadan fiyatı hakkında yorum yapmamak lazım. Sonuçta sana yaşayatacağı deneyimine para verdiğin bir ürünü denemeden fiyatını eleştirmek acımasızlık olur. Ürün 1 dolara bile ülkeye girerse girsin, kavurucu üründe sanatını icra ediyor
Aldıktan sonra fiyatına değer-değmez diye yorum yapılabilir bence.
Tüm hobi forumlarında bu durum söz konusu. Hobinin kendisinden çok fiyat ve ekipman daha fazla konuşuluyorsa o zümreyi tekrar bir düşünmek gerekir

Bence ürünü almadan fiyatı hakkında yorum yapmamak lazım. Sonuçta sana yaşayatacağı deneyimine para verdiğin bir ürünü denemeden fiyatını eleştirmek acımasızlık olur. Ürün 1 dolara bile ülkeye girerse girsin, kavurucu üründe sanatını icra ediyor
Tüm hobi forumlarında bu durum söz konusu. Hobinin kendisinden çok fiyat ve ekipman daha fazla konuşuluyorsa o zümreyi tekrar bir düşünmek gerekir
Petranın fiyatları 27 TL iken başlamıştım kendilerinden kahve almaya. En son aldığım kahveye de 90 TL ödemiştim. ;) Ayrıca derdim pahalı olması falan da değil. Fiyatı eder -etmez kişiye göre değişir. Kişilerin eleştirmeye hakkı olduğunun unutulduğu bir dönemdeyiz tepkim buna.

Petranın fiyatları 27 TL iken başlamıştım kendilerinden kahve almaya. En son aldığım kahveye de 90 TL ödemiştim. ;) Ayrıca derdim pahalı olması falan da değil. Fiyatı eder -etmez kişiye göre değişir. Kişilerin eleştirmeye hakkı olduğunun unutulduğu bir dönemdeyiz tepkim buna.
Tabi ki eleştirebilirsiniz bu sizin hakkınız
Fakat henüz denememiş olduğunuz bir ürünün fiyatını eleştirmek de eleştirilebilir bir durum :) Ki bu haklı bulduğum bir eleştiri
Bunu ifade özgürlüğünüze bir müdahale olarak algılamayın lütfen.
Forumu ayrıntılı okumak sayı ve mesaj arttıkça giderek zorlaşıyor. Biraz dikkatli bakarsanız böyle tartışmaların çok döndüğünü farkedersiniz. Denemeden sadece fiyat değerlendirmesi yapılan yorumların bir yere varmadığını ve laf kalabalığından öteye gitmediğini görürsünüz

bir düzeltme yapayım, sanat değil zanaat.

Benim Petra'yla ilgili sorunum fiyattan ziyade son dönem cekirdeklerinin arasında kayda değer pek ürün olmaması.

Bunların içinde Bensa Diima ayrı bir yerde duruyordu sadece (alımlarda Petra çıkmayınca denedim çekirdeklerini) onun dışında "yurtdışıyla uğraşacağıma Petra'dan alım yapayım hiç olmazsa özel bir şey içerim" deyip içilecek bir kahveyle de karşılaşmadım. Dolayısıyla çekirdek seçimleri mi başarılı değildi yoksa kavrumları mı bilmiyorum ancak fiyattan ziyade kalite sorunu var diye düşünüyorum.

Umarım bu son üçlü bu fikrimi değiştirir.

Fiyat tartismasindansa alan kisilerin yorumlarini iple cekiyorum. 3lu yeni kahveler benim adima umut vaad edici.

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında 72₺ye aldığım Ruanda Gitesi'yi bugün 100₺'ye satın aldım. Aradaki 28₺ farkının ülkemizdeki sıkıntılardan kaynaklandığını düşünüyorum açıkçası. Geçtiğimiz yıl çok memnun kalmıştım çekirdekten bu yıl da yine iyi bir kavrum ile karşılaşacağımı düşünüyorum açıkçası

Son düzenleme:
Geçtiğimiz yıl mayıs ayında 72₺ye aldığım Ruanda Gitesi'yi bugün 92₺'ye satın aldım. Aradaki 20₺ farkının ülkemizdeki sıkıntılardan kaynaklandığını düşünüyorum açıkçası. Geçtiğimiz yıl çok memnun kalmıştım çekirdekten bu yıl da yine iyi bir kavrum ile karşılaşacağımı düşünüyorum açıkçası
ayni cekirdek degil, bu gitesi baska gitesi.

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında 72₺ye aldığım Ruanda Gitesi'yi bugün 92₺'ye satın aldım. Aradaki 20₺ farkının ülkemizdeki sıkıntılardan kaynaklandığını düşünüyorum açıkçası. Geçtiğimiz yıl çok memnun kalmıştım çekirdekten bu yıl da yine iyi bir kavrum ile karşılaşacağımı düşünüyorum açıkçası
92 liraya nerden aldınız? Sitede 100 lira da.

Geri