• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Petra Roasting Co.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lion256
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
colombia la vega iciyorum iki gundur. bu cekirdegi cogunlugun begenecegini dusunuyorum ancak yukarida bir arkadasin da bahsettigi gibi petranin yarisma kahveleri ile yarisabilecegi aciklamasina katilmiyorum.

gunun sartlarinda benim fiyat degerlemem: 80-85 try

afiyet olsun

Bomba de fruta yi 9. Gununde denedim. Tadim notalarinda yazan meyve salatasi başta cok soyut gelmisti. Ancak meyve salatasi gibi gercektende, meyvemsi notalar hissediliyor. Acaba kirmizi meyve gibimi derken sonra seftalimsi gibi geldi sonra bi anda damagimda limonumsu notalar hissettim. Benim icin cok keyifli olacagi ilk demlemeden belli oldu. Receteyi daha iyilestirebilirim gibi duruyor.

Fiyata geldigimizde bu fiyata daha iyi kahve bulunabilirmi, evet bulanabilir belkide. Ancak su kesinki bu paket benim icin cok keyifli olucak

petra.jpg

Yeni bebekler geldi. Henüz kavrumun 4.gününde, degassing bitince deneyip buraya yorumlarımı yazacağım. Bakalım Bensa Diima gibi fiyatını hak ediyor mu yoksa balon mu 🎈

bensa diima'nın 100tl'lik fiyatını hakediyor diye düşündünüz doğru mu anladım?

Sorgulamıyorum kesinlikle, ben 75-85 lirayı hakeden bir çekirdek olduğunu düşünmüştüm. zevkler ve renkler, afiyetler olsun
Doğru :) Geçtiğimiz sene Bensa Diima'dan daha iyi bir yerli çekirdek içtiğimi hatırlamıyorum. Onu takip eden Null'un Ethiopia Worka'sı ve Kronotrop'un Lakto Fermente'si de fiyat olarak piyasanın bir tık üstünde ama çok iyi kahvelerdi.

hadi herseyi gectim en dandik bi cafede v60 bardagi 20 tl..
250 gr cekirdekten 15 bardak ortalama ciktigini dusunursek 1/3 oraninda kar etmis oluyoruz.

hadi herseyi gectim en dandik bi cafede v60 bardagi 20 tl..
250 gr cekirdekten 15 bardak ortalama ciktigini dusunursek 1/3 oraninda kar etmis oluyoruz.
iyi de birçoğumuzun ''home barista'' konseptini benimsemesinin büyük etkeni kar etmek zaten.

Yerimizi alalım

Son 3'lüden Bomba De Fruta sahiden denenebilir. Baya keyifliydi. Diğer 2 kahve de güzel ama ille de içmelisiniz diyemem. Bombayı deneyin ama.

Bomba gerçekten tatmin etti. Yanında aldığım Guatemala Las Penas ise tatlılığı yüksek, düz bir kahve. Olmasa da olur dedirtti.

bomba gercekten meyvemsi mi ?
ben cicaksi sevmiyorum

misal boxxcoffee naturel bi kahvesi vardi kirmizi meyve tatlari ciddi aliniyordu bitmis.

Geri