• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ocak 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@orkunustel Orkun Bey Merhaba, seckinizdeki kahveler genel olarak govdesi hafif-orta arasi kahveler sanirim. Govdesi nispeten daha yuksek olan bir kahveniz mevcut mu onerebileceginiz? Sanirim Sitio Sao Pedro oyle olabilir belki :)

3*250 alırsam hediye çeki var tamam güzel, peki 3*1000 alırsam neden yok?
Merhaba,

Bu soruya biz cevap verelim

genelde yaygın müşteri yakalama ve max kahve tanıtma gibi bir yapı kurgulamıştık.

3x 1000gr 3 farklı kahveden alırsanız tek seferde 1 adet x 75TL çek kazanıyorsunuz.

siparişiniz 4'e bölerseniz 4 farklı sipariş verirseniz 4 x 75 TL çek kazanmış olursunuz

baştan sipariş bazlı kurgulandığı için biraz karmaşık oldu ama bu şekilde şuan sistem :)

Son düzenleme:
@orkunustel Orkun Bey Merhaba, seckinizdeki kahveler genel olarak govdesi hafif-orta arasi kahveler sanirim. Govdesi nispeten daha yuksek olan bir kahveniz mevcut mu onerebileceginiz? Sanirim Sitio Sao Pedro oyle olabilir belki :)
Kenya orta yoğun gövdeli diyebilirim. Sitio Sao Pedro da orta gövdeli diyebilirim. Siz yoğun yoğun bir gövde arayışındaysanız eğer, tavsiyem Brezilya ve Etiyopya'nın espresso profillerini filtre için kullanmanızdır. Ama o kadar değil ise Kenya ve Sitio'nun damak yoğunlukları tatmin edecektir lezzet anlamında sizi. 😇

Duyuru

Selamlar herkese,

Gün sonu raporu vakti. :)

Güzel bir hafta bitirdik sayenizde, sipariş veren herkese teşekkür ediyorum. 🙏

Kargolar:
3869, 3874, 3875, 3878, 3879, 3882, 3886, 3888, 3892, 3894, 3895, 3896, 3897, 3898'den 3948 numaralı siparişe kadar (3948 dahil) kargolamalarımızı yaptık. Geriye kalan ve yeni gelen siparişler stoğu var ise pazartesi, stoğu yok ise salı günü kargolanacaktır.

Kargosu eksik, yanlış giden, kargosu eline ulaşmayan, kargosu patlamış bir şekilde gelen tüm arkadaşlar orkunustel@kafeinkultur.com e postasına yazmanızı rica ediyorum.

Gelenekselleşmiş hatırlatmalarımı da yapmış olayım.

Sitio Sao Pedro reçete etkinliği tarihi yavaş yavaş yaklaşıyor. Konu başlığı yorumlara açıldığı gibi yazan ilk 15 reçeteyi değerlendirmeye alacağım. 15'den az olursa da gelen sayı ne ise onu değerlendiriyor olacağım. Deneyen yazan arkadaşlarımız oldu, güzel yorumlar geldi, teşekkür ediyorum hazırlanmaya başlayanlara, kendilerine. :)

Ay sonu olacak tadım ve soru cevap etkinliğimizi de hatırlatayım. Detaylar konu başındaki mesajda. Bu etkinlik için elinizdeki kahvelerden 13'er gram ayırmayı unutmayın. Merak ettiğiniz soruları da not almaya başlayın derim. :)

Ayrıca bir de gelbura.com kampanyaları ve çekilişi var detaylar yine konu başındaki mesajda ve alakalı konuda sipariş verenler kayıt olmayı unutmayalım. :)

Reçete paylaşımlarınızı, deneyimlerinizi deneyim konusunda paylaşırsanız çok mutlu olurum. ✌️✌️

Herkese keyifli bir hafta sonu diliyorum. :coffee::coffee:

3958 sipariş numarası ile bu ayıda boş geçmedim.Merakla bekliyorum denemeyi

Siparişlerim elime ulaştı aynı üründen yanlışlıkla bide çekilmemiş göndermişler arayıp geri gönderdim 😊
henüz denemedim ama paketten çok tatlı kahve kokuları geliyor aşırı sinmiş dışına daha paketi açmadan güzel diyebilirim herkese şimdiden afiyet olsun ...

Ekli dosyalar

• 20220113_151519.jpg
    20220113_151519.jpg
    15.8 KB · Görüntüleme: 58
3958 sipariş numarası ile bu ayıda boş geçmedim.Merakla bekliyorum denemeyi
Siparişiniz için teşekkür ederiz. Afiyet diliyorum. ☕☕

Siparişlerim elime ulaştı aynı üründen yanlışlıkla bide çekilmemiş göndermişler arayıp geri gönderdim 😊
henüz denemedim ama paketten çok tatlı kahve kokuları geliyor aşırı sinmiş dışına daha paketi açmadan güzel diyebilirim herkese şimdiden afiyet olsun ...
Afiyet olsun Furkan Bey. Hali hazırda öğütülmüş kahveyi korumak ve demlemek bir miktar zordur, yardıma ihtiyacınız olursa yazabilirsiniz forumda özelden. Yardımcı olurum. 😇

Herkese iyi bir haftasonu diliyorum. ☕☕

Honduras ın kavrumu ve profili hoşuma gittiği için bir de meşhur Etiyopya yı denemek istedim ve siparişimi geçtim 😋

Honduras ın kavrumu ve profili hoşuma gittiği için bir de meşhur Etiyopya yı denemek istedim ve siparişimi geçtim 😋
Afiyetler şimdiden. Etiyopya toplu alımla birlikte müthiş bir popülarite yakaladı sanırım. İki çuval kaldı kahveden. 😁 İyi haber bir veya iki kahve tükenmeye yakın olursa Kolombiya operasyonunu başlatabiliriz gibi ithalat için. 😇

Daha önce deneme paketinde deneyip açık ara favorilerim haline gelen Kenya ve Etiyopya siparişleriyle bu ay ben de alıma katılmış oldum. Bu iki çekirdeği bol bol tüketebileceğim için mutluyum :)

Daha önce deneme paketinde deneyip açık ara favorilerim haline gelen Kenya ve Etiyopya siparişleriyle bu ay ben de alıma katılmış oldum. Bu iki çekirdeği bol bol tüketebileceğim için mutluyum :)
Size de afiyet diliyorum Melikşah Bey. 🙏☕☕ Kenya da popülaritesi bitmeyecek, anısı bizle kalacak bir Kenya oldu kesinlikle. Neyseki daha dokuz kutu daha var. 🔥🔥

Merhaba @orkunustel siparişlerim geldi.
Gaz salınımını bekleyemedim bir tane kahvemizin paketini açtım. {Kenya Ichuga AB} Önerdiğin demleme tarifini takip ettim ne dediysen demlemede bire bir seyirci oldum. Demleme zamanı, tat, koku hepsi. Evde kahve sever bir aile olarak kavrumunu ve tutumunu çok beğendik. Bir sipariş daha geçtim bundan sonra senin kavrumların evimde ve atölyemde olacak. Harikasın böyle devam et
: ))

Siparişiniz için teşekkür ederiz. Afiyet diliyorum. ☕☕

Afiyet olsun Furkan Bey. Hali hazırda öğütülmüş kahveyi korumak ve demlemek bir miktar zordur, yardıma ihtiyacınız olursa yazabilirsiniz forumda özelden. Yardımcı olurum. 😇

Herkese iyi bir haftasonu diliyorum. ☕☕
teşşekkür ederim youtube videolarına bakarak demleme ve saklama yapıyorum aldığım kahve cırcıtlı hava almaz şekilde onu da cam kavanoza koyuyorum

Merhaba @orkunustel siparişlerim geldi.
Gaz salınımını bekleyemedim bir tane kahvemizin paketini açtım. {Kenya Ichuga AB} Önerdiğin demleme tarifini takip ettim ne dediysen demlemede bire bir seyirci oldum. Demleme zamanı, tat, koku hepsi. Evde kahve sever bir aile olarak kavrumunu ve tutumunu çok beğendik. Bir sipariş daha geçtim bundan sonra senin kavrumların evimde ve atölyemde olacak. Harikasın böyle devam et
: ))
Çok teşekkürler Ömer. ✌️✌️ Afiyetler.

Selamlar,

Kenya, Etiyopya ve Brezilya Sitio'dan 2'sini seçeyim dedim ama kararsız kaldım. Genelde asiditesi yüksek, kompleks kahveleri seviyorum. Kenya'daki limon asiditesi baskın mıdır onu bilemedim, bir tek baskın limon asiditesine yokum :)

Hangi 2'sini denemeliyim gibi bir tavsiyeye ihtiyacım var.

Selamlar,

Kenya, Etiyopya ve Brezilya Sitio'dan 2'sini seçeyim dedim ama kararsız kaldım. Genelde asiditesi yüksek, kompleks kahveleri seviyorum. Kenya'daki limon asiditesi baskın mıdır onu bilemedim, bir tek baskın limon asiditesine yokum :)

Hangi 2'sini denemeliyim gibi bir tavsiyeye ihtiyacım var.
Direkt hızlı cevap benden gelsin ilk. 😁 Kenya yüksek asiditeli, sitrik asidite yoğun evet. Hoşunuza gitmeyebilir eğer sitrik asidite sevmiyorsanız. Etiyopya ve Brezilya daha doğru bir seçim olabilir sizin için. ✌️✌️😊

Duyuru

Selamlar herkese.

Toplu Alımın üçüncü haftasına tatlı yoğun bir şekilde başladık. Siparişler için teşekkür ediyoruz. :)

17 Ocak Pazartesi, cuma gününden hafta sonuna kadar biriken elimizde stoğu olan siparişleri çıkartmıştık. Bugün de 4065 numaralı siparişe kadar hangi sipariş geldi ve kaldıysa çıkarttık. Geriye kalanı da yarından itibaren kargolamaya devam ediyor olacağız. Perşembe günü saat üçe kadar gelen siparişleri kargolamaya devam edeceğiz, perşembe saat üçten sonra gelen siparişler bir sonraki haftanın salı günü kargolanacaktır elimizde stok kalmamış olursa eğer. Bu hafta özelinde eğer perşembe günü de kavrulmuş stok bitmiş olursa stoğu olmayan sipariş haftaya salı gününe atacaktır bildirmek isterim. Bu sebeple eğer elinizde stok kalmamış ise siparişlerinizi bugün ve yarın ağırlıklı planlayıp geçmenizi tavsiye ediyorum arkadaşlar. :)

Bu hafta 21 Ocak'ta Brezilya Sitio Sao Pedro reçete etkinliği başlayacak. Reçete hazırlayanlar hazırlıklı olsun. :) İlk 15 reçete değerlendirmeye alınacak ve sonunda ortak bir birikim ve üretim yapmış olacağız. Detaylar için ilgili konuyu ve ilk sayfadaki detaylara bakmayı unutmayın.

Son olarak da Gelbura çekiliş ve indirim kampanyalarını hatırlatmak isterim. Detaylar ilk sayfada yazıyor.

Herkese keyifli akşamlar diliyorum. :)

Geri