Duyuru
Selamlar herkese,
Gün sonu raporu vakti.
Güzel bir hafta bitirdik sayenizde, sipariş veren herkese teşekkür ediyorum.
Kargolar:
3869, 3874, 3875, 3878, 3879, 3882, 3886, 3888, 3892, 3894, 3895, 3896, 3897, 3898'den 3948 numaralı siparişe kadar (3948 dahil) kargolamalarımızı yaptık. Geriye kalan ve yeni gelen siparişler stoğu var ise pazartesi, stoğu yok ise salı günü kargolanacaktır.
Kargosu eksik, yanlış giden, kargosu eline ulaşmayan, kargosu patlamış bir şekilde gelen tüm arkadaşlar
orkunustel@kafeinkultur.com e postasına yazmanızı rica ediyorum.
Gelenekselleşmiş hatırlatmalarımı da yapmış olayım.
Sitio Sao Pedro reçete etkinliği tarihi yavaş yavaş yaklaşıyor. Konu başlığı yorumlara açıldığı gibi yazan ilk 15 reçeteyi değerlendirmeye alacağım. 15'den az olursa da gelen sayı ne ise onu değerlendiriyor olacağım. Deneyen yazan arkadaşlarımız oldu, güzel yorumlar geldi, teşekkür ediyorum hazırlanmaya başlayanlara, kendilerine.
Ay sonu olacak tadım ve soru cevap etkinliğimizi de hatırlatayım. Detaylar konu başındaki mesajda. Bu etkinlik için elinizdeki kahvelerden 13'er gram ayırmayı unutmayın. Merak ettiğiniz soruları da not almaya başlayın derim.
Ayrıca bir de gelbura.com kampanyaları ve çekilişi var detaylar yine konu başındaki mesajda ve alakalı konuda sipariş verenler kayıt olmayı unutmayalım.
Reçete paylaşımlarınızı, deneyimlerinizi deneyim konusunda paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Herkese keyifli bir hafta sonu diliyorum.