DUYURU
Herkese selamlar.
Günün özetini, bildirilerini yapma vakti geldi.
Bugün, geçen hafta perşembe saat üçten sonra gelen ve cuma da kavrulmuş stok eksikliği sebebiyle çıkamamış siparişler dahil bir çok siparişi çıkarttık. Ancak pazartesi salı içerisinde beklediğimizden fazla sipariş gelmesi sebebiyle bazı kahvelerin kavrulmuş stokları tükendiği için yarına bir kavurma günü daha planlıyorum. Sabah erkenden kavurmayı yapıp ve kalite kontrollerini tamamladıktan sonra eksik siparişleri akşam altıya kadar kargolama yapmaya çalışacağız eksik kalanların da hızlı çıkması için. Diğer gelen siparişler de stok var ise perşembe saat üçe kadar çıkacak. Bu hafta perşembe saat üçten sonra gelen siparişler önümüzdeki hafta salı günü çıkartılacaktır.
Bugün çıkan değil, yarın çıkarılacak siparişlerimizi açıklayayım daha kolay olacak böyle.
3727, 3753, 3785, 3786, 3787, 3789, 3790, 3794, 3795, 3804, 3805, 3807, 3816, 3818, 3821, 3824 numaralı siparişler, yarın eksik kalan kahveler kavrulduğu gibi kalite kontrolleri tamamlandıktan sonra çıkarılacaktır.
Geriye kalan bekleyen siparişler bugün çıkarılmıştır. Kargo numaraları kargo şirketi tarafından bize takip numaraları iletildiği gibi sisteme girilecektir. Kargo takip numaralarında kahveleri çoğu zaman iki parti halinde kargolamamız sebebiyle ve kargo şirketinin yoğunluğu sebebiyle geç gelebilmektedir. Yukarıda paylaştığım numaralar haricindeki siparişlerin sahipleri olan arkadaşlarımız kargonuz çıkarıldığını bilmenizi isterim kargo takibi numarası geç gelirse dahi.
Başka bir durum ve bilgilendirme;
Bu süreçte yanlış hatırlamıyorsam iki ya da üç sipariş kargolandıktan sonra kargo şirketinin azizliği sebebiyle kayboldu. Telafi kargoları sipariş geçen arkadaşlarımıza tekrar kargolandılar. Eğer kargonuzdan beş iş günü civarında haber alamadıysanız, ya da gelmediyse bana
orkunustel@kafeinkultur.com adresinden ulaşın lütfen. Hızlıca çözmeye çalışalım.
Az evvelki mesajımda yazdım ama bu duyuru/bildiri mesajı olduğu için burada da yazayım.
Bu hafta, bugünden itibaren, tarih stoğu yazsak bile hızla tükendiği için ve kavrulur kavrulmaz gönder yazarsak da beklentiler farklılaşacağı için (Bir ileriki haftaya gönderilme beklentisi gibi) tarih seçeneği ve kavurur kavurmaz gönder seçeneği olamayacak maalesef. Bunu sizleri yanıltmama, beklentiye sokmama adına yapıyorum, anlayışınızı ve desteğinizi rica ediyorum hepinizden.
Siz siparişinizi geçtiğinizde eğer kavrulmuş stoğu var ise kahvenin o gün veya bir ertesi günü çıkacak, perşembe günü saat üçten sonra geldiyse sipariş bir sonraki haftanın kavrulur kavrulmaz gönder siparişi olacak.
Kavurma günü/günleri
Pazartesi: Üretim
Salı: Haftanın ilk kargoları gönderilir.
Çarşamba: Stoğu tükenen bekleyen siparişlerin ikinci kavurma günü ve kargo
Perşembe: Saat üçe kadar gelen siparişlerin kargosu, SAAT 15:00'DAN SONRA GELEN SİPARİŞLER BİR SONRAKİ HAFTA SALI GÜNÜ ÇIKARILACAKTIR.
Cuma: Kalan kargolar gönderilir.
Programımızı tekrar belirttikten sonra normalde standart gün içi saat üçe kadar olan siparişlerin aynı gün içerisinde gönderi sözünü yoğunluk sebebiyle şu an tutamadığımız için bu sözü bu aylık kaldırıyorum maalesef. Söz verip sözü tutamama durumu olması sizi haklı olarak rahatsız eder, beni de bu durum üzer. Bu sebeple de anlayışınızı rica ediyorum arkadaşlar.
Herkese keyifli bir hafta diliyorum.
Görüşmek üzere.