Nispeten yeni uye olarak ilk tadim etkinligime katildim. Sparis: 3863
Harika indirim icin tesekkurler @orkunustel
Evet günün z raporu vakti.
Bugün kavurma günümüzdü. Bahsettiğim gibi perşembe saat üçten itibaren gelen siparişleri siparişlerdeki kahvelerden stok kalmamışsa eğer salı günü yollayacaktık. Şu an bir çok kahvemizin sipariş sayfasında tarih yazsa da çoğundan yazan tarihin stoğu kalmadı maalesef. Tüm gün kavurma ve kalite kontrol yaptığım için tarihleri güncelleme vakti bulamadım maalesef. Durum için kusuruma bakmayın.Yarın paketlemeleri tamamladıktan sonra güncel stoğu siteye giriyor olacağım. O zamana kadar bildirmiş olayım istedim, gelen çoğu sipariş 10 ocak tarihli kavurmadan çıkacaktır arkadaşlar.
Kahvelerin dinlenme süreleri için filtreler için en az 1,5 hafta, espressolar için en az 2 hafta dinlendirme süresi tavsiye ediyorum.
Ayrıca bugün eksik ve yanlış giden hatalı gönderilerimizi de düzelttik, telafi ettik.
Hepinize siparişleri için, destekleri için, anlayışları için teşekkür ediyoruz.
Kahveli keyifli bir hafta diliyorum.![]()
Destek ve siparişiniz için ben teşekkür ederim.Nispeten yeni uye olarak ilk tadim etkinligime katildim. Sparis: 3863
Selamlar Emirhan Bey.Elimdeki bol kahve stoğu ve Kafein Kültür seçkisinin ağırlıklı yıkanmış kahvelerden oluşması beni bu aydan uzak tutar sanıyordum.. Ama şampiyonun forumdaki ilgi ve alakasıyla kendimi 2 ayrı Brezilya kahvesini sipariş geçmiş olarak buldumNeyse en azından naturel oldu
![]()
Sorunun çözülmesine sevindim Murat Bey.Az önce bir sipariş oluşturdum ama iş bankasından kaynaklı ödeme yapamadım, hata veriyor.Iscepte kredi kartı kısmına ulaşamıyorum maximum mobilde de aynı şekilde sıkıntı var :/ gece gece uykumu kaçırdı, bir sure sonra tekrar deneyeceğim umarım sızana kadar sorun çözülmüş olur. Aksi durumda lütfen kusura bakmayın, uyanır uyanmaz tekrar denerim
Stoklarımın erimesi bekliyordum la tanairi ile sonunda kavuşuyorum, beklemek benim için güzel bir sürpriz doğurdu sitio sao pedro geldi, o da aşırı cezbetti. Şu ara natürel kahvelere daha yakınım sanırım. İkisini de heyecanla bekliyorum, önce hangisini açarım bilmiyorum degassing süresince takriben 40 kez fikrim değişir
04:43 editi: oldu! başardım!daha doğrusu iş bankası başardı
![]()
Selamlar Enes Bey.Kahvelere bayıldım. İlk natürel kahvelerimi sizden içmiş oldum. Her biri birbirinden güzel favorilerim CABALLERO #5 ve SITIO SAO PEDRO kahveleri oldu. İkiside oldukça kompleks ama damağı yormayan keyifli kahveler. 05.01.22-06.01.22 kavrum tarihleri oldukça yakın olmasına rağmen tadım notlarını yakalayabildim. Benim gibi sabırsız arkadaşlar için belirtmek istedim![]()
Merhaba, indirim kodu nerede paylaşılıyor ben göremedim. Whatsapp duyuru grubunda da yok. İlk mesajdaki “Sonuç açıklama mesajı” linki ise link çalışmıyor.
Bende şu anda bulamadım indirim kodunu, nasıl görebiliriz? Bir ara açıktı.
Afiyetler şimdiden Mithat Bey.Forumun yeni üyelerinden biri olarak ilk tadım organizasyonu siparişimi (3832) verdim, sanırım bugün ya da yarın kahvelerim ulaşır. Sipariş sürecinde ilave sorularımı gayet hızlı iletişime geçerek yanıtlayan @orkunustel'e nazik tavrı ve desteği için ayrıca teşekkür ederim.
Kenya seviyorsanız bu Kenya hoşunuza oldukça gidecektir diye düşünüyorum.uzun zamandır kafein kültürden almak isteyip erteliyordum.Bu etkinlikle beraber güzel bir fırsat oldu ,siparişi verdim (3939).Kahveleri denemek için heyecanla bekliyorum.Uzun zamandır güzel bir kenya bulup içememiştim o açıdan da güzel olacaktır.
Deneyim paylaşımınız için çok teşekkürler ve afiyet olsun Ahmet Bey.Pink Star ile hem V60 hem mokapot demledim ikisi de birbirinden güzeldi
Pink Star, V60, Molent G50 38 klik, 16gr-255cc 96°C
Pink Star, Mokapot, Molent G50 20 klik, 20gr, başlangıç 85°C
İlk sayfada kod tekrardan paylaşıldı Salim Bey.Merhaba, üye olduğum halde kodu göremiyorum. Nedenini bilen var mı?