• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Montag Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi hatırladım, henüz bu kahve internet sitesinde satışta değilken moda şubesinde servis ediliyordu. Ben de hasbelkader denk gelmiş ve denemek istemiştim. Oradaki barista arkadaş henüz güzel bir çıktı alamadım ama sizin için bir daha deneyeyim demişti. Sonrasında aldığı çıktının da ekşi olduğunu söyleyip bana Kiba servis etmişti :D. Şimdi geriye dönüp bakınca ben de ilk bir kaç shotta çok ekşi çıktılar aldım hakikaten. Ama ayarı tutturduktan sonra bence de çok güzel kahve (y)

Dostlar , bu kahve çok güzel kesinlikle bütün espressoculara şiddetle tavsiye ediyorum.
Ne yapsam çok iyi sonuç veriyor. Tatlılığı ön plana çıkarınca kırmızı elma , mor üzüm, çilek notaları; asiditeyi ön plana çıkarınca bu sefer yeşil elma gibi ,tam olgunlaşmamış üzüm gibi, damağa vuran net yaban mersini...

Ekli dosyayı görüntüle 27458
Sitede v60 ile de güzel sonuçlar verdiği yazılmış (esp kavrum olmasına rağmen) deneme yaptınız mı?

Hayır okumamıştım şimdi öğrendim o bilgiyi 😂

Dostlar , bu kahve çok güzel kesinlikle bütün espressoculara şiddetle tavsiye ediyorum.
Ne yapsam çok iyi sonuç veriyor. Tatlılığı ön plana çıkarınca kırmızı elma , mor üzüm, çilek notaları; asiditeyi ön plana çıkarınca bu sefer yeşil elma gibi ,tam olgunlaşmamış üzüm gibi, damağa vuran net yaban mersini...

Ekli dosyayı görüntüle 27458
Deneyebildiniz mi filtre olarak?

Sitede v60 ile de güzel sonuçlar verdiği yazılmış (esp kavrum olmasına rağmen) deneme yaptınız mı?
Ben La Pastora’yı full V60 ile tükettim Kiba’da 16klik La Pastora’da 18 klik ile 1/16.5 oranlı 50ml blooming sonra 2 döküş ile çok güzel kompleks bir çıktı veriyor, La Pastora varsa mutlaka V60 denemelisiniz :)

Mail marketing değil, mail attack yapıyorsunuz sevgili Montag. Bir anda %95 indirim yaparsınız diye abonelikten de çıkamıyorum.

Günde 2 pazarlama maili sizce de çok değil mi? Sanki yarın için konu bulamayacaksınız ve geçmiş bayramımızı kutlayacaksınız gibi hissediyorum.

Mail marketing değil, mail attack yapıyorsunuz sevgili Montag. Bir anda %95 indirim yaparsınız diye abonelikten de çıkamıyorum.

Günde 2 pazarlama maili sizce de çok değil mi? Sanki yarın için konu bulamayacaksınız ve geçmiş bayramımızı kutlayacaksınız gibi hissediyorum.
Son indirim showlarından sonra alışverişi kesip mail alımını da kapattım kafa rahat.
Pazarlama işini kim yürütüyorsa bu fikirler falan, başarılar dilemek lazım.

31ine kadar vakit var diyerek sipariş geçmemiştim hata yapmışım sonuçta yarın dükkanı da kapayabilirler :)

https://www.montagcoffee.com/collec...nky-berry-filtre-kahve?variant=42568629846202 (sanırım Keramo)

https://www.montagcoffee.com/collec...k-sunrise-filtre-kahve?variant=42568618901690
(kiba ile ilgili yazıştığımızda aynı çiftliğin present crop u dedikleri diye düşünüyorum)

Son düzenleme:
https://www.montagcoffee.com/collec...nky-berry-filtre-kahve?variant=42568629846202 (sanırım Keramo)

https://www.montagcoffee.com/collec...k-sunrise-filtre-kahve?variant=42568618901690
(kiba ile ilgili yazıştığımızda aynı çiftliğin present crop u dedikleri diye düşünüyorum)

La Ortiga güzel kahve gerçekten. Paylaşımı görünce aldım. Keramo’yu da severim. Ancak şubeden bir ara tadına bakar öyle alırım açıkçası.

La Ortiga güzel kahve gerçekten. Paylaşımı görünce aldım. Keramo’yu da severim. Ancak şubeden bir ara tadına bakar öyle alırım açıkçası.
Tadım sonrası paylaşırsanız sevinirim.2022 de Baristocrat Keramo su efsaneydi!

Geri